Winrock

Cooper nikel monel400 baud pasagi fastener uns n04400

imah » produk » Non-Standar Fastener » Cooper nikel monel400 baud pasagi fastener uns n04400

Nikel Cooper monel400 baud pasagi fastener uns n04400

Panjelasan Produk


Rupa-rupa alloy fasteners nikel monel 400 bolts fasteners

kawat, piring, pipa, bar, forging jsb
SGS, inspeksi BV
Bisa dihasilkeun nurutkeun gambar
urutan leutik ditarima

Monel 400 spésifikasi


UNSMérek dagangW.Nr
N04400monel 4002.4360

komposisi Monel 400 Kimia


kelas%NiCu

Fe

CMnSiS
400minBal.28
Max342.50.320.50.024

Monel 400 Sifat mékanis minimum dina suhu kamar


Kakuatan Tensile

σb / MPa

ngahasilkeun Kakuatan

σp0.2 / MPa

Elongation

σ5 /%

480

17035

Naon karakteristik Monel 400?


Tahan ka seawater sarta uap dina suhu luhur
lalawanan alus teuing pikeun ngalir gancang cai payau atanapi seawater
lalawanan alus teuing pikeun korosi stress cracking di paling freshwaters
Utamana tahan ka asam hidroklorat jeung hidroflorat basa aranjeunna keur de-aerated
Nawarkeun sababaraha lalawanan jadi asam hidroklorat jeung sulfat dina suhu modest jeung kadarna, tapi nyaeta kadang materi tina pilihan pikeun asam ieu
lalawanan alus teuing pikeun uyah nétral jeung basa
Lalawanan ka ngainduksi klorida cracking stress korosi
Sifat mékanis nu alus ti hawa sub-enol nepi ka 1020 ° F
lalawanan tinggi mun alkalis

aplikasi


rékayasa laut
Kimia sarta ngolah hidrokarbon alat
Béngsin jeung tawar tanghi
stills minyak bumi bumi
De-aerating pamanas
Alat keur ngagolakkeun pamanas cai feed jeung exchanger panas séjén
Valves, numput, shafts, fittings, sarta fasteners
exchanger panas Industrial
pangleyur klorinasi
munara distilasi minyak atah

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: Monel 400
Baku: ISO
Beungeut: pérak bodas
Ngahasilkeun kakuatan: 170
Size: M6-M100(1/4-4 inch)
Panjang: 20mm-10000mm
waktos pangiriman: 5-20 poé
bungkusan: baku pakét seaworthy
Bentuk: bisa dihasilkeun nurutkeun Dra


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!