Winrock

nitronic 50 xm-19 hex baud din931 uns s20910

imah » produk » nitronic 50 xm-19 hex baud din931 uns s20910

No.15-Nitronic 50 XM-19 Hex baud DIN931 UNS S20910

spésifikasi


xm19 / s20910 hex baud din931 m36
1.material: xm19 / s20910
2.Finish: nikel
3.ISO9001

xm19 / s20910 hex baud din931 m36

1. bolts stud xm19 / s20910

2.Size: M4-M100 (1 / 4-4 inci) 3.Standard: ANSI, DIN, ASME, ASTM 4.Material: inconel, S32750, S32760, S31803,904L, Incoloy 925, ASTM A453- 660A, Inconel 625, Hastelly C-22, Monel 400, Monel K-500, Nimonic 80A, Zr 702, Zr 705, 254SMO, jsb

Packing: Cocog jeung exporting


XM-19 steel Steel, a kacida fabricable, kacida weldable, nitrogén strengthened, stainless steel austenitic, nyadiakeun dua kalieun kakuatan ngahasilkeun tipe stainless steel 316 sarta lalawanan jeung sarimbag korosi pikeun ngetik 316. Malah sanggeus ekstrim ngabentuk, XM-19 steel Steel tetep non-magnét. Alatan sadaya kaunggulan ieu, mangka mindeng dipaké dina kapal shafting, hardware laut, nu numput, valves, sarta fasteners. The machinability of XM-19 steel Steel nyaeta comparable ka nu sahiji alloy 316 atanapi 317. Éta formable, tapi bakal aya deui springback kalawan XM-19 ti kalayan steels steel austenitic lianna. Pikeun ngahontal karasa maksimum, make kerja tiis. Kusabab kacenderungan tinggi XM-19 urang arah hardening gawe, proses anneal potongan karya sanggeus ngabentuk nulungan stres.

elmu kimia


Syarat kimiawi

Ni

Cr

Mo

Mn

C

Si

Fe

Max

13.5

23.5

3.00

6.0

0.06

1.00

madu

min

11.5

20.5

1.50

4.0

Data Tensile


Syarat Harta mékanis

pamungkas Tensile

Ngahasilkeun Kakuatan (0.2% OS)

Elong.

Sunda / A

teu karasa

min

100 ksi

55 ksi

35%

55%

Max

293

min

690 MPa

380 MPa

Max

Aya sipat kakuatan tinggi séjénna sadia pikeun ukuran tina watang, kawat, sepré jeung lempeng. Inquire sareng gaul jualan di High Performance alloy kanggo inpormasi lengkep. Tempo buletin, atanapi brosur dina bahan (luhur) pikeun gambaran gancang.

spésifikasi


wujud

standar

metal Tipe

UNSS20910

bar

ASTM A193 ASTM A194 ASTM A276 ASTM A479 AMS 5764

Kabel

lambaran

ASTM A240 AMS 5861

piring

ASTM A240 AMS 5861

piting

Forging

ASTM A182 ASTM A193 ASTM A 194 ASTM A276 ASTM A479 AMS 5764

Weld Kawat

A5.9 ER209

ti

1.4565

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: M3-M48
Ngaran: xm19 / s20910 stud bolts m24 sadayana lengh
bahan: Nitronic 50
Baku: USS, DIN, JIS, GB, BS


, , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!