Winrock

oem precision tinggi fasteners baku ss

imah » produk » Bolts » oem precision tinggi fasteners baku ss

No.26-Oem High Precision Standar SS Fasteners

Panjelasan Produk


Ngaran ProdukLuar héksagonal baud
modelA10-5
kelas4.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9
standarISO DIN ANSI
material304,316,316Ti, 317L, 310S
pamakéanMesin, struktur baja, mobil
Treatment permukaanasli
MOQ50PCS
wujudjero baud héksagonal, baud héksagonal luar

Specifica produksi


Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC HPF
Jumlah modél: A10-5
Baku: ISO, DIN, ISO, ANSI
Ukuran: M5-M36
Grade: 4.8/6.8/8.8/10.9/12.9
Bahan: 35K, Q185,35K-N, 45 #, 40CR
perlakuan beungeut: Hideung, Séng, Dacron, galvanizing Hot
Bentuk: Di jero baud héksagonal, baud héksagonal Outer
Panjang: 10mm-800mm
Tandaan: Numutkeun sarat customer urang
Useage: mesin, struktur Steel, Mobil
OEM: Tampa OEM


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!