Winrock

oem non-standar baja fasteners otomotif keur diobral

imah » produk » Non-Standar Fastener » oem non-standar baja fasteners otomotif keur diobral

OEM Non-baku baja fasteners otomotif keur diobral

daftar alat-alat tina Honvision:


pakakaskuantitasKamampuhan produksiKaayaan
Puseur machining CNC55biasaalus
CNC lathe50biasaalus
mesin panggilingan45biasaalus
mesin pangeboran30biasaalus
lathe CNC otomatis55biasaalus

Panjelasan Produk


HPF nyaeta pabrik nyadiakeun layanan machining CNC pikeun leuwih ti 15years kami difokuskeun paménta klien sarta kapuasan klien urang.

1. OEM Non-baku baja fasteners otomotif keur diobral.

2. Bahan: Salaku per sarat customer urang.

3. Tamansari finish: Hideung oksida, sandblasting.

4. Nyadiakeun 2D & 3D teken pikeun modifying.

5. Harga kalapa kalawan kualitas alus.

6. urutan sampelna bisa ditarima.

7. waktos pangiriman pondok (7-25days nurutkeun urutan Qty).

8. Ukuran ngaropéa sarta spésifikasi / OEM aya.

kontrol 9.Quality: 100% inspeksi pinuh.

sertipikat 10.Quality: ISO 9001: 2008 na IATF 16949.

11. Deukeut Hongkong na Shenzhen Air port, transportasi merenah, ngabagéakeun kana didatangan pabrik kami!

Services urang


Jenis usahaPabrik OEM Non-baku baja fasteners otomotif keur diobral.
Konci GeograpisCNC machining bagian, precision CNC bagian, CNC ngarobah bagian, bagian panggilingan CNC, patempatan logam, bagian CNC, patempatan mesin CNC, komponén Mechanical, patempatan otomatis. Maot casting bagian, bagian Metal stamping, sepré fabrikasi logam.
materialAluminium, stainless steel, kuningan, tambaga, waja karbon, plastik (POM, PVC, Toong, PU jsb), baja alloy, titanium, Beusi, cinyusu baja, perunggu.
carana ngokolakeunCNC machining, CNC lathe / balik, 3 / 4 / 5 sumbu CNC panggilingan, kawat-motong, nyah, grinding, pangeboran, ngetok jsb
perlakuan permukaanAnodized, passivation, perlakuan panas, lukisan, palapis kakuatan, oksida hideung, pérak / plating emas, polishing electrolytic, nitrided, phosphating, sandblasting, nikel / séng / Chrome / TiCN plated.
Industri aplikasiAerospace, otomotif, médis, telekomunikasi, éléktronik, militer, packing, sensor, instrumen optik, komputer, motor, bicycles, Scooter jsb
kadali kualitas100% inspeksi pinuh pikeun QTY leutik, inspeksi sampling ISO pikeun Productions massa.
Max kasabaran+/- 0.02mm
sertipikatISO9001: 2008
pangiriman sampel5-7 poé gawé
pangiriman pesenan15-20 poé gawé
Sarat pengiriman barang1) 0-500kg: nganyatakeun & prioritas angkutan barang hawa (DHL, FedEx, UPS, TNT)

2)> 500kg: prioritas angkutan barang laut

3) Salaku per spésifikasi ngaropéa

pak-pakanGelembung bungkus / mutiara wol + karton atawa Usuk; Salaku per spésifikasi ngaropéa
laut PortGuangzhou / Shenzhen / Hongkong
watesan pamayaran30% T / T sateuacanna, 70% kasaimbangan saméméh kiriman; PayPal atanapi Western Union téh ditarima.
Sarat dagangEXW, FOB, CIF, Salaku per pamundut customer urang
format tekenJPDF, DWG, CAD, DXF, hambalan, IGS jsb
CatetanSakabéh bagian cnc machining anu custom dijieun nurutkeun gambar desain customer urang atanapi exsiting sampel, urang kudu henteu bagian mana wae siap di stock keur jualan.

Mun anjeun ngagaduhan cnc bagian machining perlu dijieun, mangga ngarasa Luncat ka kirimkeun nanaon gambar anjeun / sampel ka urang.

Naha milih kami:


1. pangalaman ngolah logam euyeub.

Honvision diadegkeun dina 2001s, gaduh sajarah panjang taun ampir 15. pangalaman hébat akumulasi di sapertos kurun lila nyieun urang profésional dina nyieun sarta ngolah kualitas pangalusna bagian logam.

gaduh 2.We ngalakukeun bisnis kalawan loba nasabah asing, Unggal bulan kami ngekspor ngeunaan 0.5 mun 1 juta dollar.

3.We geus cooperated jeung pangalusna produsén alat médis di China- Mindray pikeun 12 taun. Tur unggal taun urang nu supplier pangalusna. Salila babarengan kami kami ngaronjatkeun babarengan.

4.On 2014, urang bakal meser 10 susunan puseur machining (Di antarana sumbu 4 --6 susunan jeung sumbu 5 1 diatur). Ogé 20 diatur CNC lathes. Ku kituna ieu bakal ngabantu parusahaan urang boga kapasitas manufaktur badag.

5.We bisa nulungan nasabah kami mendesain produk anyar pikeun ditegor biaya.

6. Kalayan tim profésional urang, maka kami bakal méré Anjeun layanan profésional urang jeung produk pangalusna rék pikeun bagian panto aluminium.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang urang na OEM Non-baku baja fasteners otomotif keur diobral, mangga ngirim email ku panalungtikan.

Rincian gancang


CNC Machining atanapi Henteu: CNC Machining

Jenis: Broaching, pangeboran, Etching / Kimia Machining, laser Machining, panggilingan, Machining Layanan lianna, Rapid Prototyping, Ngaktipkeun, Kawat nyah, fasteners asesoris mobil Automotive
Sorangan bahan: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Hardened Logam, adi Logam, steel Steel, Steel alloy
Mikro Machining atanapi Henteu: mikro Machining
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Ngaran: baja Non-baku fasteners otomotif
Bahan: baja
Prosés: Cnc Machining, cnc lathe, achining, cnc ngarobahna sarta panggilingan, pangeboran
Alat-alat: CNC Lathe, puseur Machining CNC, pangeboran Mesin, grinding Mesin
Sertifikasi: ISO9001: 2008, IATF 16949
Service: machining Adat cnc sakumaha per gambar
Aplikasi: Médis, Automobile, Imah Perkakas
waktos kalungguhan: 7-25 poé

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!