Winrock

oem kualitas / odm custom dijieun m16 1.5 baud pikeun Nissan

imah » produk » adat Fastener » oem kualitas / odm custom dijieun m16 1.5 baud pikeun Nissan

oem / odm Quality Adat Made M16 1.5 baud Pikeun Nissan

Panjelasan Produk


SIZE baud kabayang nut
No.M L SW HSW H
HPF-1129111RL M24x1.5

M22x1.5

103 SW41 H25SW36 H18
HPF-129122RL M20x1.5

M22x1.5

103SW41 H25SW36 H18
HPF-129141RL M20x1.5

M20x1.5

80SW41 H25SW32 H18
HPF-129142RL M20x1.5

M20x1.5

80SW41 H25SW36 H23
HPF-129321RL 11 / 8 "-9

7 / 8 "-11

148 SW41 H46SW35 H23
HPF-129311RL

11 / 8 "-9

7 / 8 "-11

110SW41 H25SW32 H18
HPF-129331RL11 / 8 "-9

7 / 8 "-11

156SW41 H46SW35 H23
HPF-129341RL11 / 8 "-9

7 / 8 "-11

164SW41 H46SW35 H23
HPF-129411RL11 / 8 "-9

7 / 8 "-11

135 SW41 H46SW35 H23
HPF-129623RL M22X1.5

M22X1.5

101SW32 H27SW32 H18
HPF-129631RL M22X1.5

N22X1.5

127SW32 H32SW32 H18
HPF-129611RL

11 / 8 "-9

7 / 8 "-11

97SW41 H25SW32 H18
ucup konci
Rockwell teu karasa35 ° - 38 °
Kakuatan Tensile1160N / mm2
Kelas / Bahan10.9-ASTM5140 (40Cr)
Treatment permukaanGalvanized
ucup modél
ukuranBolt: 11/8“-9 7/8”-11x164

Nut: SW41 H46mm

Nut: SW35 H23mm

Karton Ukuran (L * W H *)42cm X 24cm X 14cm
paking kuantitas5pcs / kotak; 10boxes / Ctn; 50pcs / Ctn
wadahna 20GPPCS 48000

kaunggulan urang


Kami geus maju equipments inspeksi nu mantuan pikeun ngajamin ukuran hade jeung kualitas pangalusna. Maranéhanana mesin nguji téh leuwih ti jenis 10, kayaning test Rockwell karasa, 10 kakuatan ton Tensile, test semprot Salt, Metallography mikroskop, jsb

Simkuring geus kaliwat ISO / TS16949: sertifikasi 2009 di 2012 jeung dagang "BAOSTEP" anu kasohor di loba nagara. Dugi kiwari kami geus kasurupan 33 patén-patén nasional kayaning penemuan Patén 3; Utiliti Modél Patén 20 na Industial Desain Patén 10.

produk urang geus dijual ka Amérika Kidul, Éropa Wétan, Wétan Tengah, Asia Kidul-Wétan jeung wewengkon lianna, sarta geus favored sarta dipercaya ku nagara customers.Covering 65 domestik jeung luar negeri jeung rea

Service kami


Ngaropéa (OEM / ODM)
Simkuring gaduh pabrik na sorangan désainer urang sorangan. Nampa OEM / ODM konsumén, anjeun wilujeng sumping cooperate jeung kami. QC ketat saméméh pengiriman barang pikeun mastikeun unggal produk anjeun meunang nyaeta perfect.BAOSTEP Oem / Odm Quality Adat Made M16 1.5 baud Pikeun Nissan
jasa panarimaan customer considerate

1. Pikeun konsumén didatangan, urang nyadiakeun layanan Alas lokal bébas di kota Guangzhou.

2. Kalawan staf husus sarta jawab pikeun nawiskeun na ngajawab masalah customer dina ragam panggancangna.

3. pamimpin senior aya dina panarimaan jeung ngajamin trust jeung kapuasan customer.

FAQ


Q1 Naha milih kami?

a.More ti 10 taun tim profésional di otomatis fastener industri.

b.Value duit, kualitasna alus sarta harga competive.

pangiriman c.Fast.

d.Baostep-hiji merk kuat, deliveries di leuwih nagara 60

e.Freely nawiskeun waktos LCL service.Save jeung duit.

Q2 What`s garansi fastener otomatis anjeun?
Mastikeun complying kalawan sistem manajemen kualitas ISO9001 / TS16949. Mun anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan kualitas, urang bakal nawiskeun anjeun ngabalikeun duit atawa ngagantian a.

Q3 Sabaraha jumlah ngeunaan bungkusan pikeun tiap item?
Tanpa watesan kuantitas keur barang inventory; leuwih ti 3000pcs / item pikeun urutan kustomisasi.

Q4 Sabaraha lami teh tanggal pangiriman?
Pikeun barang inventory, urang baris nganteurkeun dina 2 poé berpungsi. Pikeun urutan kustomisasi, 30-60days.

Q5 Naon beda téhnologi antara "Baostep kabayang baud" pikeun "Biasa kabayang baud"?

Rincian gancang


Tempat Asal: Jingsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Baku: ISO / GB / DIN / ANSI / JIS / BS
Sertifikasi: ISO9001: 2008 / TS16949: 2009
Qiality / Kelas: 10.9 / 12.9
Material: ASTM5140(40Cr)/ML40Cr/435Cromo/SCM435
HRC: 35-44
Tensile Kakuatan: 1160N / mm2 ~ 1340N / mm2
Treatment beungeut: Phosphated / Galvanized / Hideung Oksida / Dacromet
Standar produk: ISO / GB / DIN / ANSI / JIS / BS
Packing: nétral ékspor karton & Usuk
Kauntungannana: ngahasilkeun mastikeun nurutkeun teken (atawa sakumaha requests anjeun)
Subject: Nissan TK20 Rear faste otomotif


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!