Winrock

profésional custom kacangan weld m16 m20

imah » produk » adat Fastener » profésional custom kacangan weld m16 m20

profésional custom kacangan weld m16 m20

Panjelasan Produk


Kami hiji pabrik badag pikeun fastener di Cina, bolts, kacang, screw, rivets mangrupakeun produk utama urang weld nut mangrupa salah sahiji produk utama urang, urang tiasa ngalakukeun hal eta dina tambaga, stainless steel, baja karbon, baja jeung sajabana nut weld kami tiasa di garis kalawan DIN, ISO, baku GB jeung saterusna. Urang bisa ngahasilkeun tipena béda nut weld sarta ogé bisa ngaropea barang sakumaha anjeun diperlukeun, urang remen nawiskeun Anjeun harga langkung kalapa, sarta bulit ko-operasi panjang sareng anjeun na waktos Anjeun .Your nanaon feedbacks salajengna bakal kacida ngaapresiasi. hatur nuhun!

wincikan produk


ngaran Produk:kacangan weld m16 m20
ukuran:M2-M48, nurutkeun paménta customer urang
kelas:4.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9, A2-70, A4-80
standar:ISO, GB, BS, DIN, ANSI, JIS, Non-baku
bahan sadia:1. stainless steel: 201,303,304,316,410
2. Carbon steel: C1006,C1010,C1018,C1022,C1035K,C1045
3. Tambaga: H62, H65, H68
4. Aluminium: 5056, 6061, 6062, 7075
5. Numutkeun paménta customer
perlakuan beungeut:Séng-plated, nikel-plated, Dacromet, Hideung oksida
pakét:kantong plastik / kotak leutik + karton luar + pallets

ajakan haneut:


1.Product gambar sipat sarta harga anu keur rujukan wungkul, anjeun tiasa ngahubungan kalawan kami via

trademanager, telepon atawa e-mail keur rinci.

2.The informasi luhureun nyaeta keur rujukan wungkul, operasi husus urang coba papanggih customer

syarat, hatur nuhun!

Mangga klik di dieu pikeun meunang inpo produk leuwih patali
B, Simkuring gaduh advantag nu:

1. jaminan dagang tinggi

2, Non-baku / standar / OEM / ODM / ngaropéa layanan nu disadiakeun
3, Quality punjul, TUV CERT ISO9001: jaminan kualitas 2008
4, Simkuring gaduh cabangna pabrik di Jiangsu, Cina!

C, sistem kadali kualitas Produk:
1,Certificate: ISO/TS16949:2009, ISO9001:2008, ISO14001:2004
2, kontrol Quality: baku ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi

D, Taliwang jéntré:
1, Laut pengiriman barang transportasi sarta angkutan hawa atawa nurutkeun syarat customer
2, pamayaran T / T, L / C, D / A, D / P
3, waktos Pangiriman poé 7-20

FAQ


Q1: Naha milih HPF?
Nyadiakeun konsumén urang jeung jasa-kelas munggaran di supply kualitas m16 m20 weld waragad ngaminimalkeun kacangan.
1.1. Visi: Urang keukeuh ngawangun hubungan suksés kalayan mitra kami sarta jadi pilihan kahiji maranéhanana salaku hiji m16 m20 weld supplier kacangan.

1.2. Misi: layanan palanggan profésional, sarta inovasi dina téhnologi.

Salajengna deui, urang ulah ngan nawiskeun Anjeun m16 m20 weld kacangan kalawan kualitas nu lumrah beuki harga ti ekspektasi anjeun, tapi ogé hoyong janten sobat anjeun sarta nyadiakeun Anjeun saran jualan pasar pikeun rujukan anjeun, mun anjeun boga gagasan hadé, mangga ngarasa Luncat ka babagi kalawan kami.

Q2.How ieu kualitas ensured?
Sadaya prosés kami mastikeun taat ka ISO9001: prosedur 2008. Simkuring gaduh kontrol kualitas ketat ti ngahasilkeun kana delivery.Our parusahaan tadi rojongan téhnologi kuat, urang geus dibudidayakan grup manajer anu akrab jeung kualitas produk, alus di konsép modern manajemén.

Q3: Lamun teu bisa manggihan di ramatloka kami produk nu peryogi anjeun kumaha carana do?
Anjeun bisa ngirim gambar / poto jeung gambar ti produk nu peryogi ku email, urang bakal mariksa lamun urang boga aranjeunna. Urang ngamekarkeun model anyar unggal bulan, Atawa Anjeun bisa ngirim kami sampel ku DHL / TNT, teras urang tiasa ngembangkeun modél anyar hususna keur anjeun.

Q4: Dupi Anjeun mastikeun Tuturkeun The kasabaran dina The teken Jeung minuhan High Precision?
Sumuhun, urang tiasa, urang bisa nyadiakeun patempatan precision tinggi na di jieun na bagian salaku gambar Anjeun.

Q5: Kumaha carana abdi kedah mesen na sangkan mayar?
Ku T / T, keur sampel 100% kalawan urutan; pikeun ngahasilkeun, 30% mayar kanggo deposit ku T / T saméméh susunan produksi, kasaimbangan ka dibayar saméméh kiriman.

Q6: Naon Time Pangiriman anjeun?

bagian baku: 7-15days

bagian non-standar: 15-25days

Urang bakal nyieun pangiriman pas mungkin kalawan kualitas garansi.

Q7: Kumaha mun Adat-dijieun (OEM / ODM)
Upami Anjeun gaduh gambar produk anyar atawa sampel, mangga ngirim ka urang, sareng urang tiasa custom-dijieun hardware saperti diperlukeun Anjeun. Urang ogé bakal nyadiakeun advices profésional kami tina produk sangkan rarancang pikeun jadi leuwih sadar & ngamaksimalkeun kinerja nu.

Q8: modeu mana angkutan bakal jadi hadé?
Sacara umum, produksi nu beurat, urang nasehat sangkan pangiriman ku laut, ogé urang hormat pintonan Anjeun angkot séjén ogé.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Baku: Din, ISO, GB, BS, DIN, ANSI, JIS, Non-baku
Ukuran: M2-M48, nurutkeun paménta customer urang
Grade: 4.8,6.8,8.8,10.9,12.9,A4-70,A4-80
Bahan: baja Karbon, stainless steel, baja alloy, tambaga, aluminium
perlakuan beungeut: Séng-plated, nikel-plated, Dacromet, Hideung oksida
Certificate: ISO/TS16949:2009,ISO9001:2008,ISO14001:2004
Advantag: OEM / ODM / ngaropéa jasa

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!