Winrock

kadali kualitas

imah » kadali kualitas

Nguji ku Winrock disatujuan laboratorium:


Analisis komposisi kimia
sipat mékanis
Niley dampak
Tés korosi
analisis mikrostruktur
nguji Nondestructive (MPI, UT, RT, jsb.)

Husus item inspeksi:


-101 ℃ hawa tiis test dampak
800 ℃ test tensile suhu luhur
Syarat stress beubeulahan (husus A453 660, bahan inconel718)

Inspeksi geus disusun sakumaha standar internasional atanapi customer sarat husus, Kieu dokumén bisa disadiakeun.
sertipikat ngagiling
sertipikat EN10204 3.1
sertipikat EN10204 3.2

tés Equipment


test Poto


Sértipikat inspeksi


Bijil keur A453 660BViewdownload PDF
Bijil keur S31254Viewdownload PDF
Bijil keur A193 B8M CL2Viewdownload PDF
Bijil keur S32750Viewdownload PDF
Bijil keur S32760Viewdownload PDF
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!