Winrock

recision fasteners steel cnc ngarobah fasteners logam

imah » produk » Non-Standar Fastener » recision fasteners steel cnc ngarobah fasteners logam

No.42-recision steel Fasteners CNC Ngaktipkeun fasteners logam

Tinggi Precision Quality steel Fasteners CNC Ngaktipkeun fasteners logam


1, bahan: serat karbon. Steel Steel, baja, aluminium, tambaga, kuningan, plastik, POM jeung saterusna

2, Dianggo: motor sagala machineparts, otomatis bagian, bagian médis, patempatan treuk, patempatan bolier

3, Surface: Polishing, palapis, anodized, séng plated, pérak plated

4, Sampel: Sadia.

5. MOQ: 100pcs

Parusahaan Infomation ngeunaan pangabisa processing


baranggambaran
item Ngarankualitas luhur Precision steel Fasteners CNC Ngaktipkeun fasteners logam

Bahan utamaTitanium, Kuningan, steel baja, Aluminium, orat, serat Karbon
Treatment permukaanSéng plating, nikel plating, plating kromat, anodize, jsb
Tolerances0.005mm
Equipment produksi1) CNC Machining Center;
2) CNC Lathe;
3) CNC panggilingan Mesin;
4) Precision motong Mesin
ngukur Equipment1) mikrométer,
2) lemes colokan gauge,
3) thread gauge,
4) alat Gambar ukur,
5) koordinat Ngukur Mesin,
6) Roughness tester,
7) inspeksi rutin tina calipers
teken formatJPEG, PDF, CAD, IGS, STP
pikaresep IndustriesEquipments 1) Komunikasi
Equipments 2) Médis
3) Photoelectricity Equipments
4) Industri Otomatis
5) Mechanical Equipments
6) Bagian ngaropéa lianna

Rincian gancang


CNC Machining atanapi Henteu: CNC Machining
Jenis: Broaching, pangeboran, Etching / Kimia Machining, laser Machining, panggilingan, lianna Machining Services, Rapid Prototyping, Ngaktipkeun, Kawat nyah
Sorangan bahan: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Hardened Logam, adi Logam, steel Steel, Steel alloy, plastik
Mikro Machining atanapi Henteu: mikro Machining
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jumlah modél: BD-SS-0082
Brand Nami: QFC, HPF
Bahan: aluminium baja titanium steel orat serat kuningan karbon
Finish: digosok, anodized, blasting keusik, bubuk coated, jeung saterusna
Ngaran produk: Precision steel Fasteners CNC Ngaktipkeun fasteners logam
Sampel: ditarima
Kasabaran: 0.005mm
OEM / ODM: ditarima
Sertifikasi: ISO9001: 2008
Pamayaran: T / TL / C PayPal
MOQ: 10pcs
Prosés: cnc panggilingan ngarobah machining ca


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!