Winrock

roofing baud sareng nut hex

imah » Screws Fastener » roofing baud sareng nut hex

No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: Hdf
Baku: DIN
Sertipikat: ISO9001: 2000; ISO14001: 2004
Baku: Din, ISO, ANSI, ASTM, GB, JIS, DIN, ISO, ANSI, ASTM, GB, JIS
Jenis: roofing baud
Jumlah modél: M2-M64
Bahan: Karbon Steel
perlakuan beungeut: Séng-plating, Userboxtop, Hideung Anodize, Konéng Séng Plated
Ukuran: M2-M64
Panjangna: 40mm-500mm

bolts hex kami geus 10 sataun di sawah fastening ieu, basing on pangaweruh urang, sarta jasa profésional urang, urang chuanghe anu otorisasi ngical paralatan pikeun AS GOPRO, AS CAMIR, Koreal LG, Volves Jerman, sarta Jepang Panasonic.Our produk utama hex stainless steel bolts, urang tiasa ngalakukeun eta dina baja, stainless steel, tambaga, aluminium, plastik sarta sajabana bolts hex kami tiasa di garis kalawan DIN, JIS, AISI, baku ISO. bolts hex stainless steel urang nu mibanda gambar teknis pikeun mastikeun kualitas na. bolts hex kami anu ku saham badag, urang tiasa nawiskeun sampel bebas. bolts hex stainless steel urang nu mibanda jasa kelas munggaran. Kami di dieu pikeun jenis Anjeun.

ngaran Produk:Roofing baud Jeung Hex Nut
Number Model:M2-M64
kelas:4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect
perlakuan beungeut:Séng-plating, Userboxtop, Hideung Anodize, Konéng séng Plated
bahan:karbon Steel
panjang:40mm-500mm
finish:Hideung, Séng plated, Hot galvanized, Cr Cu atawa Ni Plated
Fitur:Alus pangabisa anti korosi

Paking & pengiriman barang:

Winrock Produk:
Hex Bolts / Hex Cap Screws / Screws stop kontak Kepala Cap
Hex kacangan / Cap kacangan / Circular kacangan / nilon kacangan
Rékayasa Stud: bolts Stud, Double Stud, thread Rod
fastener husus: U Bolts, Bolts Panon, jangkar, Flange Bolts, Flange kacangan
Washer: Datar Washers, Spring Washers, Washers SQ
Urang nyadiakeun sampurna cara solusi fastening. di pasar deungeun, kaasup UAE, Malaysia, Jepang, UK, Perancis, Italia, Australia,, ect
Winrock salawasna tetep dina nilai inti anu mangrupa pikeun profésional, kualitas, komitmen, tujuan sasaran anu win meunang kalawan customer

angkutan produk:
(1) Kotamadya Sukabumi pikeun Teu beurat téh via DHL, TNT, UPS, atawa Fedex jsb, beurat beurat jeung ukuran badag anu Liwat Sea, OR nurutkeun syarat Anjeun.
(2) Urang suplai baku atanapi fasteners non baku dina badag ukuran sarta kuantitas pak, kami geus terus ngaronjatkeun salaku urang narékahan pikeun jadi salah sahiji suppliers fastener pangalusna.
(3) Kami pisan customer fokus, ku kituna layanan palanggan kami téh kadua pikeun ngaping, urang bakal balik kaluar jalan urang tetep konsumén urang bahagia jeung ngabantu aranjeunna sapanjang jalan di acara saperti teu mirip masalah bisa lumangsung.
(4) Urang nawiskeun salaku loba informasi-gancang dina produk urang, lamun kitu anjeun gaduh patarosan anjeun hoyong diwaler dina salah sahiji produk urang punten ulah ragu ngahubungan kami.

Layanan kami:

Jenis produk urang tiasa nawiskeun?
Kami produsén of fasteners, sangkan bisa nawiskeun barang nu peryogi ku sakabeh ukuran.
Kumaha upami pabrik urang?
Kami salah sahiji parusahaan dagang pangbadagna di Jiangsu nu ngaranan "ibukota fastener" dina Cina, sarta barang urang gaduh kualitasna alus sarta harga lumrah. Tur upami Anjeun salah nu customer kalawan hubungan gawé babarengan lila jeung urang, urang ogé bisa masihan anjeun sababaraha diskon. Sarta kami ngabagéakeun kadatangan anjeun sadaya waktu.
Mun anjeun resep produk urang atawa mibanda patalékan, mangga ulah ragu ngahubungan kami sarta kami bener cherish kasempetan kalayan gawé babarengan anjeun. Tur miharep urang boga hubungan alus dina mangsa nu bakal datang.

FAQ:
1. Ilaharna ngetik pembayaran:
% Deposit 30, kasaimbangan 70% ngalawan B / L salinan
2. Control kualitas:
Befor pengiriman barang, urang baris nguji barang nurutkeun requestment Anjeun.
Sarta kami bakal ngatur kiriman ngan sanggeus Anjeun mastikeun.
3. Expense sampel:
Mun barang anjeun ukuran umum, urang bakal dikirim Anjeun sampel pikeun free.You ngan kudu nanggung fee courise.
Mun barang anjeun Non-Standar urang ngitung costing nurutkeun kaayaan nu sabenerna, Unggal sampel bakal ngarobah kana kapuasan Anjeun.
Fee sampel bakal regared salaku bagian tina total nilai dina kontrak offical, upami quantitly cukup sampel bakal mulang.

Ulah aya gangguan ngeunaan masalah naon kualitas saterusna, urang nyarankeun Anjeun pariksa barang sakali anjeun nampi aranjeunna. Lamun aya naon wae angkutan ruksak atawa kualitas masalah, ulah poho mawa gambar jéntré tur ngahubungan kami pas mungkin, urang bakal leres nanganan ka pastikeun leungitna anjeun pikeun ngurangan kana pangleutikna. lamun éta masalah urang urang resposible keur eta.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!