Winrock

s31254 / f44 stud, pinuh thread bar fastener

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » s31254 / f44 stud, pinuh thread bar fastener

No.103-S31254 F44 pinuh thread bar fastener

Panjelasan Produk


1. Baku: DIN931 / 933, DIN934, ISO4032, ASME B18.2.2, ASME B 18.2.4

2. Baud: M6-M100 (héksagonal, flange)
Nut: M3-M100 (héksagonal, flange)
Threaded Rod: 4-2000mm (sadayana thread, ganda tungtung thread)

3. urutan leutik katampa
4. test ngagiling certifecate bisa disadiakeun

5. Pakét: bisi triplek atawa kotak kai atawa sakumaha diperlukeun

6. Bahan: Monel 400 / k500, SS316Ti / SS317L / SS410 / SS309, 17-4 PH, a286 / GR660, 1.4529, 254smo, duplex asnd super duplex, Inconel718 / 625, Alloy20 / 59, incoloy725 / 825 / 925, HastelloyC276 / C4 / C22, Perunggu, Aluminium, titanium atawa alloy super lianna.

Services urang


FASTENERS RANGS produksi

Sagi genep Bolts jeung siapkeun Screws; Studbolts; kacangan; stop kontak Cap Screws; Studs Insinyur
Stop kontak Countersunk Screws; stop kontak Setscrews; sagi genep Nyloc kacangan; Washers
Machined Bagian, patempatan ngaropéa;. Jinis hardware na rigging.

CIRI FASTENER produk

Sadia dina ngaropéa ukuran sarta Spesifikasi
Conforming DIN, ASTM, BS na sagala Standards Internasional
Sadia dina métrik ukuran sarta spésifikasi ukuranana inci
ASTM spésifikasi - A193 B8, B8M, B6, B7, B16, B8T, B8C, A194 GR3, GR4, GR7, G8, 8M, 8C, 8T, ASTM A325, A490, A320 GR L7, A325M, A490M;
Steel Steel Fasteners: 201 (1% nikel), 202 (4% nikel), 304, 304L, 304H, 316, 316L, 310S, 321, 347, 317L, 410, 420, 904L, duplex 2205, Super duplex 2507, S32760 .
Nikel Galunggung Fasteners: Monel 400, Monel K-500, Hastelloy C-276, C-22.C-4, Inconel Galunggung 600, Inconel 625, Inconel 718, Inconel / Incoloy 800, Incoloy 825, Incoloy925
Sasmita lianna: Tambaga, Kuningan, Aluminium, titanium, Nichrome, Al.Bronze, Phosphorous Perunggu, jsb
Jenis Sadia: Hot ngajalin, Tiis ngajalin jeung fasteners machined.
Finish: Userboxtop finish, Hideung Oksida, Galvanized, Hot Deep Galvanized, Cadmium Plating, nikel Plated, Chrome Plated, Teflon, Bubuk jeung saterusna

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: DIN931 / 933 / 934
Baku: DIN
254SMO baud nut: baud sareng washer napel
smo254 nut: 1.4547, UNS S31254, F44, 8MLCUNA
screws 1.4529 / 1.4539 / 1.4547: m10x1.25 baud stainless steel
724l hex baud m54: Galunggung 926 bolts hex na FASTENERS kacangan
kacangan baud: bolts stud kalawan kacangan sarta washers
316l bolts stainless steel: rod threaded pinuh
Galunggung nikel tinggi steel Steel: stud bolts kalawan nut hex
korosi tinggi fasteners tahan: m16 hex baud sareng nut jeung washer
stud baud m8: bolts stud din 938
steel baja baud m10: astm a325 stainless steel bolts hex


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!