Winrock

s31803 / f51 screw jeung kacang

imah » produk » s31803 / f51 screw jeung kacang

kualitas No.55-High duplex 2205 bolts stainless steel sarta kacangan

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC.HPF
Jumlah modél: bolts hex jeung kacang
Baku: ANSI, BS, DIN, ISO, JIS, Batur Nonstandard
Ngaran produk: kualitas High duplex 2205 bolts hex stainless steel sarta kacangan
Keyword: bolts baja hex steel sarta kacangan
Jenis: bolts hex jeung kacang
Bahan: 2205 stainless steel
Panjangna: 10MM-2000MM
Ukuran: M6-100, 1 / 4 "-4", sakumaha per sarat konsumén '
Warna beungeut: warna Leres
Kualitas Control: 100 inspeksi% salila produksi
Pakét: ékspor packing Standar atanapi sakumaha sarat Anjeun
Sertipikat: ISO9001: 2008


, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!