Winrock

s31803 hex baud

imah » Screws Fastener » s31803 hex baud

S31803 sagi genep Kepala screw
ukuran: 3 / 8 "-16UNCx1"
dimension: ASME B18.2.1
standar: ASTM A182
bahan: super duplex
kelas: UNS S31803 (F51)
prosés: Panas ngajalin + Machining + Rolling
finish: Self Warna, Userboxtop
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 5 ton / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Taiwan, Jepang, Australia, Nethelands

website:


Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener stainless steel, sakabeh bahan baku tina stainless steel nyaeta ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!