Winrock

stop kontak sirah screw

imah » Screws Fastener » stop kontak sirah screw

Incoloy 925 stop kontak Kepala screw
ukuran:
M6x25
bahan: nikel Galunggung
kelas: Incoloy 925 (UNS N09925)
standar: ASTM B805
finish: Self Warna, Userboxtop
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 1.0 ton / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: UAE

website:


Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur alloy fastener husus, sakabeh bahan baku tina stainless steel nyaeta ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun alloy husus, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

FAQ:


1. Dimana anjeun meunangkeun bahan baku?
Urang cooperate jeung parusahaan baja famouse di china, kayaning Baosteel, Tsingshan baja, ect
2. Anjeun sangkan inspeksi pikeun bahan baku sateuacan ngahasilkeun?
Analisis unsur kimia bakal dipigawé pikeun tiap angkatan bahan baku. tetep bahan anu katuhu
3. Kumaha anjeun tetep kualitas nu aya alusna pikeun tiap kargo tumpak?
A runtuyan prosés pamariksaan bakal disusun saméméh pangiriman, kaasup analisis unsur kimia,
test sipat fisik, teu karasa tur inspeksi dimensi.
4. Bisa urang meunang bijil?
MTC, bijil bakal dikirim sanggeus réngsé kargo nu
5. Kumaha anjeun ngatur dokumén anjeun?
Sakabéh dokumén jeung sertipikat inspeksi bakal dirékam ku QC pikeun 2 taun.
6. Kumaha proses pengiriman barang?
Pikeun cargos LCL, parusahaan logistik profésional kami baris ngatur ka kargo ka gudang forwarder customer urang
Pikeun cargos FCL, wadahna datangna ka lokasi pabrik urang, pagawe professional urang bakal mantuan mun
pak up kargo nu.
manajer dokumén profesional kami baris nyiapkeun sagala dokumén, tetep pangiriman nyaeta mulus,
Kayaning invoice, paking daftar, sertipikat ti aslina, ect

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!