Winrock

ss 316 316l sirah stainless steel hex bolts & kacangan

imah » Screws Fastener » ss 316 316l sirah stainless steel hex bolts & kacangan

No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Jumlah modél: OEM
Baku: ANSI
Ngaran: A193 B8T, SS321 / AISI 316 / 316L steel Steel Stud Bolts & kacangan.
Bahan: stud baud astm a193 b8
Ngaran produk: Astm ANSI B8m B8 stainless steel aisi304 thread pinuh stud baud
Kelas: stainless steel b8 b8m stud baud astm kacangan a193 galvanized
perlakuan beungeut: astm tensile High a193 b7 stud bolts
Finish: Astm A193 B7 A194 2H Stud Bolts Jeung kacangan
Ukuran: hex baud na nut astm a193 gr b7 stud astm a194 gr kacang 2h na bolts
Warna: ASTM A193 B8 stainless steel baud stud na nut
Jenis: A2 A4 stainless steel ASTM A193 B8 stud leutik bolts m8

bahan:
Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex
304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541
316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438
254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654
AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462
duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760
Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375
Alloy59 UNS N06059 2.4605
Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276
UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602
UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610
GH2132 A286 316Ti Inconel625 Alloy59
Inconel600 Inconel925 Inconel825 UNS N08825 Alloy825 2.4858
GH3030 Alloy20 SUS347 17-4PH Alloy800

Produk kami:
Hex Bolts kacangan washers U baud, Sajajar Key, Flange, bolts stud, socke screws sirah, screws sirah datar, screws stop kontak countersunk, screws sirah slotted, rod threaded, anchors kimia, screws set tina titik anjing, titik datar, sarta non baku sejenna prosés bagian lamun kalawan gambar.
Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb

Tentang Kami:
Urang nawarkeun rupa-rupa komprehensif ngeunaan SS 316 316L steel Steel Hex Kepala Bolts & kacangan. rentang kami tina SS 316 316L steel Steel Hex Kepala Bolts & kacangan anu sadia di sagala rupa diaméter, tebih & rengse. Keur hiji organisasi centric customer kami ogé nawarkeun kustomisasi gumantung kana sarat tina klien urang. rentang kami produk anu di paménta tinggi di pasar jeung geus dipikawanoh pikeun sagala rupa fitur endah manan na kayaning akurasi dimensi, ngagem & luh lalawanan sarta hirup layanan panjang.

Winrock nyaeta supplier profésional pikeun fastener husus, éta ngadegkeun hiji kantor on kota Shanghai, base pabrik aya dina kotana Dongtai, Propinsi Jiangsu.

Produksi anu lega aplikasi pikeun Minyak sarta gas, pétrokimia, generasi Power, wadah tekenan, klep ... Urang bisa mesin fastener salaku standar internasional atanapi sarat husus. Winrock gaduh equipments fastener machining sagemblengna, bisa nyieun forging panas, CNC balik, thread rolling, prosés perlakuan panas. alat-alat kami sanggup mesin bolts & ukuranana kacangan M8-M100, panjangna 0-2000mm. Simkuring gaduh bahan husus langkung bar jeung produksi tungtung di stock.
Winrock boga sistem inspeksi ketat, kaasup analisis unsur kimia, metallographic fisik, mékanis (350 ℃ tensile, -110 ℃ test dampak), test UT, ect.

Bahan Winrock:
baja -Stainless: SS304L, SS316L, SS316Ti, SS317L, SS321, SS347, SS310, SS410
-Super duplex: UNS S31803, S32205, S32550, S32750, S32760
Suhu -High Galunggung: A453 660, Alloy20, 17 / 4PH, 17 / 7PH, 904L, XM-19, SMO254
-Nickel Galunggung: Inconel 600, Inconel 601, Inconel 602CA, Inconel 625, Inconel 718
Incoloy 800, Incoloy 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Hastelloy C22, C276
-Nickel-Tambaga: Monel 400, Monel K500
-Titanium Galunggung: titanium Gr2, titanium Gr5, titanium Gr7

Winrock Produk:
Hex Bolts / Hex Cap Screws / Screws stop kontak Kepala Cap
Hex kacangan / Cap kacangan / Circular kacangan / nilon kacangan
Rékayasa Stud: bolts Stud, Double Stud, thread Rod
fastener husus: U Bolts, Bolts Panon, jangkar, Flange Bolts, Flange kacangan
Washer: Datar Washers, Spring Washers, Washers SQ
Urang nyadiakeun sampurna cara solusi fastening. di pasar deungeun, kaasup UAE, Malaysia, Jepang, UK, Perancis, Italia, Australia,, ect
Winrock salawasna tetep dina nilai inti anu mangrupa pikeun profésional, kualitas, komitmen, tujuan sasaran anu win meunang jeung konsumén

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!