Winrock

ss 316 kelas 8.8 stud baud

imah » produk » ss 316 kelas 8.8 stud baud

ss 316 kelas 8.8 stud baud

Rincian produk


Stud baud / Rod
standar:IFI-136, DIN
ukuran:1/2”-4”, M5-M64
bahan:Galunggung Steel
kelas:ASTM A193 Gr.B7, B7M, B8, B16
panjang:<= 6m
finish:Polos, ZincPlated (Hapus / Blue / Konéng / Hideung), HDG, Teflon
packing:bulk dina cartons (25kg Max.) + Usuk kai atawa nurutkeun customer paménta husus
aplikasi:Steel struktural; Gedong logam; Minyak & Gas; Munara & Kutub; Énergi angin; Mesin mékanis; mobil
Test Equipment:Caliper, Pindah & No-balik gauge, mesin test Tensile, teu karasa tester, Salt nyemprot tester, HDG ketebalan tester, detektor 3D, Projector, Magnetic cacad detektor
Supply Pangabisa:1000 ton per bulan
Orde minimum:500kgs pikeun tiap spésifikasi
Istilah Trade:FOB / CIF / CFR / CNF / EXW / DDU / DDP
pamayaranT / T, L / C, D / A, D / P, jsb
pasar:Kidul & kalér Amérika / Éropa / East & wétan kidul Asia / Australia sarta sajabana
website:www.jm-industry.com
profésional:Leuwih ti 15 taun pangalaman di industri fasteners
pasar utama urang téh North & Amerika Kidul jeung pinter dina standar IFI.
Kauntungan urang:Hiji-eureun balanja;
Kualitas luhur;
harga kalapa;
pangiriman timely;
Bantosan Téknis;
Bahan suplai na Test Laporan;
Sampel haratis
Kalawan 2 jaman garansi taun kualitas sanggeus kiriman.
bewara:Mangga nyanggakeun nyaho ukuran, kuantitas, Bahan atanapi kelas, beungeut, Lamun husus jeung produk Non-baku, mangga nyadiakeun teken atawa Poto atawa Sampel ka kami

FAQ


Q1.Can anjeun nyadiakeun layanan kustomisasi?

A. Leres, JM mimitina manufactures bolts baku, mété, screws, tapi dina 11 taun kaliwat, JM geus dimekarkeun bagian hasil 580 ngaropéa dina ukuran béda.

Q2.What jenis bagian ngaropéa anjeun nyadiakeun?

A. JM nyadiakeun patempatan judul tiis, patempatan forging panas, stamping bagian, bagian machining, patempatan logam lambar, patempatan kerja tiis, Zn-Al maot casting bagian, bagian bubuk metallurgy, sarta bagian ngaropéa lianna.
JM sanggup nyadiakeun patempatan ngaropéa teu ukur mibanda single-prosés, tapi ogé mibanda rupa-rupa digabungkeun karajinan.

Q3.Does unggal bagian ngaropéa peryogi fee kapang?

A. Teu sadaya bagian ngaropéa ngarugikeun fee kapang. Contona, bagian ngarobah teu butuh kapang hiji acan merlukeun parabot na fixtures luyu. JM spends waragad kuli dina nyieun sampel, kituna ngeusi fees.It sampel tangtu bakal balik sanggeus nempatkeun hiji urutan.

Q4.Where aya pabrik anjeun, tiasa abdi gaduh neng?

A. JM boga factories.We na geus invested di sababaraha pabrik, nu utamana aya di Shanghai tur Propinsi Zhejiang. Anjeun tiasa nganjang ka pabrik pakait gumantung kana produk bisa dibeuli. Mangga ngarasa Luncat ka didatangan pabrik urang sareng masihan hidayah. Urang bisa nyokot anjeun nepi di stasiun bandara atawa karéta pangcaketna.

Q5.Can anjeun nyadiakeun sampel bebas?

A. Leres, keur fastener baku, lamun dina stock, urang bisa nyadiakeun sampel bebas. Mangga bageur nawaran reureuh di ngarti yén urang ngecas waragad nu tangtu pikeun sampel ngaropéa méméh nyieun.

Q6.How anjeun ngajamin kualitas?

A. JM konduktor kadali kualitas luyu ketat ku System sertifikasi ISO9001 Quality. JM lila worker urang timer inspeksi sarta routing inspeksi on rutin salila produksi, anu QC ketat sampling saméméh bungkusan jeung pangiriman sanggeus minuhan. Tiap angkatan produk anu dibiruyungan Inspection bijil ti JM sarta bahan baku test laporan ti pabrik baja.

Q7.If Kuring geus dibayar fee kapang acan nampi sampel nonconforming, naon bakal nu ngalakukeun?

A.For ngembangkeun mimiti bagian non-standar, urang ngabalikeun duit fee kapang bisi tina 2 kali sampel nonconforming dikirimkeun. Lamun masihan urang leuwih Chances nyieun molds, urang bakal neruskeun diajar dugi sukses.

Q8. Naon MOQ anjeun processing? fee kapang sagala? Nyaeta fee kapang refunded?

A. MOQ pikeun fasteners non-standar: 1-2 ton Priangan. kana bagian nu sejen, ngecas fee kapang, anu bakal refunded lamun ngahontal kuantitas tangtu, beuki pinuh dijelaskeun dina petik urang.
B. MOQ pikeun stamping bagian: Gumantung kana darajat kasulitan tur dimensi tina bagian. Urang bakal ngecas fee kapang jeung ngabalikeun duit eta lamun ngahontal kuantitas tangtu, beuki pinuh dijelaskeun dina petik urang.
C. MOQ pikeun ngarobah bagéan nyaéta buah 100, ngecas euweuh fee kapang. Tapi lamun perlu sampel confirming, ngecas fee sample, sarta ngabalikeun duit eta nalika nyieun ordo.

Q9. What is the time pangiriman anjeun?

A: 15-30 poé keur sampel, poé 25-50 pikeun produksi masal.

Q10. Dupi anjeun nampi pamakéan logo urang?

A. Lamun boga kuantitas badag, urang kacida nampa OEM.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: OEM
Baku: DIN
Ngaran produk: ss 316 kelas 8.8 stud baud
Size: 1/2"-4", M5-M64
Panjangna: 10-200mm
Bahan: Galunggung Steel
Kelas: ASTM A193 Gr.B7, B7M, B8, B16
Thread: M, UNC, UNF
Baku :: IFI-136, DIN
Sertipikat: ISO9001: 2008


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!