Winrock

ss304 ss316 ss321 stainless steel sagi genep stop kontak pan mesin sirah screw

imah » Screws Fastener » ss304 ss316 ss321 stainless steel sagi genep stop kontak pan mesin sirah screw

SS304 SS316 SS321 steel Steel sagi genep stop kontak Pan Kepala Mesin screw

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Baku: Din, DIN, ASME, ASNI, ISO
Material:Stainless steel:A2-70,A2-80,A4-70,A4-80
Sertipikat: ISO9001: 2008, SGS, RoHS
Ngaran: SS304 SS316 steel Steel sagi genep stop kontak Pan Kepala Mesin screw
Grade:A2-70,A2-80,A4-70,A4-80

Panjelasan Produk:
1. Sertifikasi: ISO, ROHS, SGS
2. Sadia Standar: Din, ANSI, ASTM, JIS, BSW
3. Kakuatan: Kelas 4.8, Kelas 8.8, Grade10.9, Grade12.9 A2-70, A4-70, A4-80
4. Pagawean: Konéng, bulao, séng bodas plated, Galvanized, HDG, kromat, Dacromet
5. bahan sadia: baja Karbon, baja stainelss SS304, A2, steel baja SS314, A4.
6. Ukuran: M2-M100, Panjang: 5-300mm, Moq: 500pcs, Port: Shenzhen, Shanghai
7. Sadia Packing: tas Plastik + Chipboard Cartons + lapis Usuk jeung Beubeur & Film.
Urang nawiskeun klien kami hiji rentang kualitas optimum tina SS screw nu geus dijieun ngagunakeun kelas pangalusna stainless steel sarta téhnologi modéren dina adherence kana standar industri set. Owing kana lalawanan korosi sarta kakuatan tensile tinggi, screw ieu lega nungtut diantara klien urang. Saterusna, pikeun mastikeun kualitas pangalusna, anu screw disadiakeun keur persis dites ku Controllers kualitas ngalaman kami kana rupa parameter kualitas.

Fitur:
Dijieunna tina 304 bahan stainless steel, anu bahan stainless steel 304 nyadiakeun putus jeung nawarkeun lalawanan korosi alus dina loba lingkungan.
Hébat keur dipake dina aréa dipasrahkeun mana sirah nu perlu jadi siram atawa handap beungeut cai.
Tujuh panjangna umum ti 8mm mun 30mm nu bisa anjeun milih pikeun pamakéan Tujuan umum.
screws M4 ieu bakal ngagantian gede pikeun fasteners industri jeung konstruksi.
Dipaké luas di imah jeung kantor Perkakas, alat-alat komunikasi jeung industri mesin lianna.

Ngeunaan eupan balik:
Mun anjeun wareg jeung produk urang, PLS masihan kami 5 Béntang
kapuasan anjeun sarta eupan balik positif pohara penting pikeun kami. Mangga ninggalkeun eupan balik positif sarta béntang 5 lamun aya wareg jeung item sarta jasa urang. Mun anjeun ngagaduhan masalah sareng item atawa jasa urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami mimiti saméméh anjeun ninggalkeun eupan balik négatip. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngajawab masalah naon jeung nyadiakeun anjeun jeung jasa customer pangalusna. Maka kami bakal méré anjeun eupan balik positif sanggeus narima pembayaran dina. Mun anjeun unsatisfied kalayan barang anjeun, mangga ngahubungan Service Palanggan urang.
Urang mulasara standar luhur kaunggulan tur narékahan pikeun 100% kapuasan customer! Eupan balik pohara penting Urang menta nu ngahubungan kami geuwat sateuacan Anjeun masihan kami eupan balik nétral atanapi négatip, supaya urang satisfactorily tiasa alamat menggah anjeun.
Ieu mungkin pikeun isu alamat lamun urang henteu weruh ngeunaan aranjeunna!

Ngeunaan pengiriman barang:
1. Pengiriman barang di sakuliah dunya. (Kacuali sababaraha nagara jeung Ceremé / FPO)
2. Pemesanan olahan timely sanggeus verifikasi mayar.
3. Urang ukur ngilikan kana alamat urutan dikonfirmasi. Alamat urutan Anjeun WAJIB cocog alamat pengiriman barang anjeun.
4. Gambar ditémbongkeun henteu item sabenerna tur kanggo rujukan anjeun wungkul.
5. Service transit TIME geus disadiakeun ku pamawa na heunteu weekends jeung libur. kali transit bisa rupa-rupa, utamana dina mangsa usum liburan.
6. Upami anjeun teu acan nampi kiriman anjeun dina periode, mangga ngahubungan kami. Urang baris ngalacak kiriman tur meunang balik ka anjeun pas mungkin kalawan reply a. Tujuanana kami téh kapuasan customer!
7. Alatan status stock na béda waktu, urang bakal milih kapal item anjeun ti gudang sadia munggaran urang pikeun pangiriman gancang.
8. Urang seller henteu di muatan tina tugas impor, meuli téh jawab éta. Sagala sengketa disababkeun ku ieu alesan.
9. BR meuli mangga nyadiakeun cpf atawa cnpj, éta bakal leuwih hadé pikeun anjeun meunang eta leuwih gancang. hatur nuhun
Balik jeung ngabalikeun duit:
1. Anjeun boga 7 poé ngahubungan kami sarta poé 30 mun balik deui ti tanggal eta ieu narima. Mun item ieu diilikan anjeun leuwih ti 7 poé, mangka dianggap dipaké sarta urang moal ngaluarkeun YOU A ngabalikeun duit OR ngagantian. Aya NO iwal! Biaya pengiriman barang anu biruang ku duanana seller na meuli di satengah.
2. Sadaya item balik kudu di bungkusan aslina jeung anjeun kudu nyadiakeun kami kalawan jumlah pengiriman barang tracking, alesan husus pikeun balik, sarta anjeun po #.
3. Urang bakal ngabalikeun duit anjeun FULL unggul nawar jumlah, kana resi item dina kaayaan aslina na bungkusan ku sakabeh komponen jeung asesoris kaasup, sanggeus duanana meuli na Seller ngabolaykeun urus ti aliexpress. OR, Anjeun bisa milih pikeun mibanda ngagantian a.
4. Urang baris nanggung sagala waragad pengiriman barang lamun produk (s) nyaeta (anu) teu sakumaha diémbarkeun

, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!