Winrock

screws ss904l na fasteners

imah » produk » Bolts » screws ss904l na fasteners

Screws No.68-SS904L na Fasteners

Ngaran ProdukScrews SS904L na Fasteners
materialSS904L
ukuranSalaku pamundut customer urang
Surfacecaang
Rincian bungkusanCartons + kasus lapis

Ogé bisa dipak salaku sarat klien '.

pangirimanDina 15 poé
OEM / ODMkasadia
contoSadia, 3-5 poé sanggeus narima pembayaran

Panjelasan Produk


Ngabandingkeun lambar Pikeun steel baja bahan (kimia komposisi)

Kaunggulan produk


1. geulis

Beungeut caang tina stainless steel tiasa ngajaga 10-20 taun.

2.DURABLE

stainless steel mangrupakeun jenis bahan sturdy mibanda sipat anti corrosive tur anti karat alus

3.NO polusi

stainless steel henteu ngaleupaskeun zat toksik, éta bener lingkungan sarta nontoxic.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC.HPF
Baku: No baku
Ngaran produk: SS904L Screws
Bahan: SS904L
Pangiriman: dinten 5-15
istilah dagang: FOB, CFR, CIF
Pamayaran: TT, LC,
Loading port: FOB Shanghai / Ningbo Port
Beungeut: caang
Ukuran: Salaku pamundut customer urang
Sertipikat: ISO, SGS, BV
Packing: karton


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!