Winrock

stainless steel 316 304 a2 a4 b8 b8m hex baud ISO4017 din933 sagi genep baud

imah » produk » stainless steel 316 304 a2 a4 b8 b8m hex baud ISO4017 din933 sagi genep baud

stainless steel 316 304 a2 a4 b8 b8m hex baud ISO4017 din933 sagi genep baud

Panjelasan Produk


stainless steel 316 304 a2 a4 B8 B8M hex baud ISO4017 DIN933 sagi genep baud

1.Place of Origin: Jiangsu Cina (daratan)

2.Material: baja Karbon, Galunggung baja

3.Size: Sadaya ukuranana remen-dipaké, ngahasilkeun salaku sarat anjeun ok

4.Black, Séng plated, Tambaga plating, Phosphating, Téknik galvanized, panas dipped galvanized, daromet jsb

5.Standard: DIN / ANSI B18.2.1 / IFI / JIS
6. Sertipikat: ISO9001: 2008 ISO / TS16949: 2009
7. Beungeut: Userboxtop, YZP, Hideung, ZPHDG
8. TransTime: Umumna Dina 25 poé Saatos Resi of deposit
9.Transportation: Wadahna angkutan barang & International Multimodal Angkutan
10.Specification: Omod M3-M100; Panjangna: 20mm-300mm 1 / 4 "~ 2 1 / 2", panjangna: 3 / 4 "~ 12"
11.packing: 25kgs / karton, teras 36cartons / Usuk, atawa buleud leutik paking, atawa nurutkeun sarat klien urang.
12.Professional: Kami ngahususkeun dina produk hardware gaduh leuwih ti 20 taun pangalaman di widang ieu

FAQ


1.You mangrupakeun hiji parusahaan atawa dagang parusahaan manufaktur?
--- Simkuring aya hiji produks alloy logam jeung urang gaduh taun pangalaman ékspor. urang boga harga lumrah.

2.What cutatan anjeun nawiskeun?
--- FOB, CIF sarta cara batur nurutkeun kaperluan Anjeun.

3.How mayar?
--- Sakabéh jinis pamayaran kami kabéh nampa ti anjeun

4.How angkutan?
--- Laut angkutan barang, Air angkutan barang sarta batur nganyatakeun cara Pangiriman pikeun anjeun.

5.Can I mesen daptar leutik?
--- Tangtu, Anjeun tiasa.

6.Can kami nyitak logo urang sorangan?
--- Sumuhun, urang bisa nyitak logo pikeun anjeun.

7.What mangrupa kualitas produk Anjeun ngajamin?
--- Simkuring geus kaliwat ISO9001: System Management 2008 Quality sertifikasi, sertifikasi System Management CQM Quality jeung sertifikasi System Management Quality IQNet, Lamun kualitas nu teu atos standar, Anjeun bisa tukeur barang haratis.

8.Do anjeun boga jasa saatos-jualan?
--- Pasti, anjeun tiasa ngahubungan kami iraha wae.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Baku: Din, ISO4017 DIN933
Ngaran: 316 304 a2 a4 B8 B8M hex baud ISO4017 DIN933 sagi genep baud
Beungeut: Userboxtop, YZP, Hideung, ZPHDG
Sertipikat: ISO9001: 2008 ISO / TS16949: 2009
Ukuran: M3-64 / 6 # "- 4"
Panjangna: 10-2000mm
Bahan: 304 / 316 / a2 / a4


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!