Winrock

steel baja 316 astm a193 b8m stud baud nut / baud

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » steel baja 316 astm a193 b8m stud baud nut / baud

No.74-steel baja 316 ASTM A193 B8M stud baud nut baud

ASTM A193 B8M stud baud


Asalna disatujuan dina 1936, spésifikasi ieu beurat garapan dina aplikasi minyak bumi sarta konstruksi kimiawi. Standar ASTM nyertakeun baja alloy jeung bahan baja bolting steel pikeun suhu luhur atawa layanan tekanan tinggi. spésifikasi ieu ngawengku fasteners dimaksudkeun pikeun pamakéan dina kapal tekanan, valves, flanges, sarta fittings. Sanajan, bahan ieu sering aya di kasar nasional pitches (UNC) thread, upami dipake dina aplikasi tradisional, threads anu dieusian 8 threads per inci (TPI) pikeun diaméter luhureun hiji inci.

Di handap ieu kasimpulan dasar tina sababaraha sahiji sasmita umum. ASTM A193 nyertakeun sababaraha spésifikasi standar lianna teu kaasup dina pedaran ieu kaasup B5, B6, sarta B16.

Sadia Bahan:ASTM A 193 B5,B6,B7,B7M,B8,B8M,B16,L7,etc.
Treatment beungeut:Séng-plating, Hideung, Geomet, Dacromet, Hideung Oksida, Phosphatizing, Bubuk palapis na Éléktroforésis.
standar:ISO, DIN, ANSI, JIS, BS na Non-baku.
Sertipikat:GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008
Bisa cocog ROHS, SGS jeung perlindungan lingkungan
Produk rentang:M10-M200; 3 / 8 "-8" Max Panjang: 6000mm
Rancang Prosés:Atah Bahan / QC / pos / Thread / HeatTreatment / Surface Treatment / QC Inspection / asihan na Packing / pengiriman barang
Service sampel:Sampel anu sagala di gratis.
jaminan:Urang pastikeun kami nyadiakeun produk bakal wareg pamundut 100 Anjeun%
Sanggeus-jualan Service:Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan

Sasmita ASTM A193


B7Galunggung baja, AISI 4140 / 4142 quenched na tempered
B8Kelas 1 steel baja, AISI 304, leyuran carbide dirawat.
B8MKelas 1 steel baja, AISI 316, leyuran carbide dirawat.
B8Kelas 2 steel baja, AISI 304, leyuran carbide dirawat, galur hardened
B8MKelas 2 steel baja, AISI 316, leyuran carbide dirawat, galur hardened

A193 Disarankeun Hardware


baud kelaskacanganWashers
B7A194 Kelas 2HF436
B8 Kelas 1A194 Kelas 8SS304
B8M Kelas 1A194 Kelas 8MSS316
B8 Kelas 2A194 Kelas 8SS304
B8M Kelas 2A194 Kelas 8MSS316

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF.QFC
Jumlah modél: GT-baud
Baku: ANSI
Item: ASTM A193 B8M stud baud
Ukuran: M8-M200,3 / 8-8 "
Panjangna: 25-6000mm, 1-200 "
Material: ASTM A 193 B5,B6,B7,B7M,B8,B8M,B16,L7,etc.
Treatment beungeut: Séng-plating, Hideung, Geomet, Dacromet, Hideung Oksida, Phosphatizing,
Baku :: ISO, DIN, ANSI, JIS, BS na Non-baku.
Sertipikat :: Bisa cocog ROHS, SGS


, , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!