Winrock

stainless steel aisi316 a4 jangkar kimiawi pikeun témbok ningkatna

imah » produk » stainless steel aisi316 a4 jangkar kimiawi pikeun témbok ningkatna

No.14-steel Steel AISI316 A4 Kimia jangkar pikeun Besar ningkatna

Panjelasan Produk


Item: Kimia jangkar

Bahan: SS304 / A2 SS316 / A4

Normal Ukuran: M8 * 80 M10 * 90 M12 * 110 M16 * 145

Pamakéan: Hayu urang mindeng dipaké kalawan sudut marmer Sistim ngaropéa keur pas marmer, batu, granit dina konstruksi exterior wangunan sakumaha eta bisa gampang dipasang dina témbok.

ngeunaan Packing


Paking di cartons, teras dina pallets.

Karton Ukuran: 26 * 27 * 17cm

Usuk Ukuran: 800 * 1200mm 1140 * 1140mm

kaunggulan

Harga pangalusna, Gancang Pangiriman, Good Saatos Sale Service.

Istilah pangiriman

Ngahasilkeun Time: Ieu ngeunaan 20-30days pikeun ngahasilkeun nurutkeun kuantitas urutan.

Pangiriman Istilah: Ku Sea, bisa nampa FOB, CNF, CIF

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: JR03
Jenis: leungeun baju jangkar
Bahan: Steel, AISI304 316
Diaméterna: M6-M20
Panjangna: 60-150MM
Kapasitas: 550KN
Baku: DIN
Ngaran: Kimia jangkar


,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!