Winrock

baja fastener steel 316l / 317l washer datar 321 / 347 china suppliers

imah » Screws Fastener » baja fastener steel 316l / 317l washer datar 321 / 347 china suppliers

NO.28-Impor fastener ti Cina steel baja SS 304 SS316 HEX baud

Simkuring keur aya di maturan rentang kualitas luhur Washer Datar anu digunakeun pikeun nyadiakeun tekanan spring nalika dikomprés. Hal ieu disadiakeun di skor ti spésifikasi pikeun minuhan kabutuhan variatif ti klien urang. produk ditawarkeun ieu dijieun ku professional urang kalawan precision tinggi ngagunakeun bahan baku kualitas finest jeung téhnologi nu pangahirna. Saacanna dispatching pangiriman ti tungtung urang, nu produk disadiakeun keur dites kana rupa parameter pikeun mastikeun flawlessness na.

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN125 datar washer
Baku: DIN
Bahan: steel Steel 316L / 317L, 321 / 347
Jenis: datar washer
Warna: Siliver
Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Aplikasi: Mechanical Industrial Fasteners
Packing: karton
kecap konci: 316L, 317L, 321, 347, washer.

Panjelasan Produk:

barang

Steel Steel Fastener 316L / 317L Datar Washer 321 / suppliers 347 Cina
standarDIN125, DIN6916, DIN9021, GB97
kelasstandar normal, baku beurat A2 A4
ukuranM3-M64, 1/4''-3"
materialsteel steel304,316, baja karbon, kuningan, tambaga ...
perlakuan permukaanHDG, hideung, galvanized, séng konéng plated, PTFE coated, dacromet ...
Rincian bungkusan

packing bulk dina cartons, teras nyimpen kana pallets, atanapi sakumaha per requests Anjeun.

desain customer

Tim insinyur urang ngalaman bisa mekarkeun produk na pabrik luyu jeung sampel, gambar atawa ngan gagasan

watesan hargaFOB, CIF, CFR, EXW, jeung sajabana.
watesan pamayaranT / T, L / C, barat rugbi, paypal, jsb
metoda pangiriman

ku laut, ku hawa atawa ku layanan express

certificationsISO9001

Equipment produk:

Equipment produk:

Test Machine2:
test Machine2

Kauntungan urang:
1. Hiji-eureun purchasing;
2. Kualitas luhur; harga kalapa;
3. pangiriman timely;
4. Bantosan Téknis;
5. maturan Bahan sarta Laporan Test;

angkutan produk:
(1) Kotamadya Sukabumi pikeun Teu beurat téh via DHL, TNT, UPS, atawa Fedex jsb, beurat beurat jeung ukuran badag anu Liwat Sea, OR nurutkeun syarat Anjeun.
(2) Urang suplai baku atanapi fasteners non baku dina badag ukuran sarta kuantitas pak, kami geus terus ngaronjatkeun salaku urang narékahan pikeun jadi salah sahiji suppliers fastener pangalusna.
(3) Kami pisan customer fokus, ku kituna layanan palanggan kami téh kadua pikeun ngaping, urang bakal balik kaluar jalan urang tetep konsumén urang bahagia jeung ngabantu aranjeunna sapanjang jalan di acara saperti teu mirip masalah bisa lumangsung.
(4) Urang nawiskeun salaku loba informasi-gancang dina produk urang, lamun kitu anjeun gaduh patarosan anjeun hoyong diwaler dina salah sahiji produk urang punten ulah ragu ngahubungan kami.

FAQ:
1 Q :. Dupi anjeun tiasa ngirim kuring katalog anjeun sarta daftar harga?
A: Salaku urang kudu leuwih ti rébuan produk, éta téh bener teuas teuing ngirim sakabéh katalog na daftar harga pikeun anjeun. Mangga ngawartosan urang gaya Anjeun kabetot, urang bisa nawarkeun pricelist keur rujukan anjeun.
2. Q: Kumaha ngeunaan kualitas produk anjeun?
A: 100 inspeksi% salila produksi. produk urang nu Certified kana standar kualitas internasional ISO9001, TS16949.
3. Q: bahan Naon produk tiasa nyadiakeun?
A: Karbon Steel, Galunggung Steel, steel Steel, Kuningan, Tambaga atanapi nurutkeun sarat Anjeun.
4. Q: Naon jaman pangiriman?
A: Kanggo produk di stock, urang tiasa ngilikan eta dina 7 poé sanggeus narima pembayaran Anjeun. Pikeun urutan custom, dina 24 ton, waktos produksi nyaeta 20-35 poé sanggeus dikonfirmasi unggal rinci.
5. Q: Naon packing anjeun?
A: packing Normal kami geus bulking di Cartons, 25kgs / karton, 36cartons / Usuk. Urang ogé bisa pak produk nurutkeun sarat Anjeun.
6. Q: Naon ngeunaan nanaon?
A: Urang nu yakin pisan di produk urang, jeung pek we aranjeunna kacida alusna pikeun mastikeun barang dina panangtayungan ogé.
Ulah aya gangguan ngeunaan masalah naon kualitas saterusna, urang nyarankeun Anjeun pariksa barang sakali anjeun nampi aranjeunna. Lamun aya naon wae angkutan ruksak atawa kualitas masalah, ulah poho mawa gambar jéntré tur ngahubungan kami pas mungkin, urang bakal leres nanganan ka pastikeun leungitna anjeun pikeun ngurangan kana pangleutikna. lamun éta masalah urang urang resposible keur eta.

Layanan kami:
1. pangalaman euyeub:
parusahaan urang geus miboga pangalaman euyeub: urang nyaho kumaha kahayang nanganan unggal hambalan produksi.
2. harga kalapa jeung layanan alus:
produk urang mibanda kaunggulan tina harga kalapa jeung layanan alus.
3. auténtikasi
produk urang nu Certified ku ISO9001: Sistim kualitas auténtikasi 2008.
4. produktivitas:
Urang kudu dalapan potongan equipments pikeun ngahasilkeun ngaropéa dorong Lempeng Datar Washer pikeun Gearbox keur ngajamin sagala pesenan Anjeun bakal diserenkeun kana waktos.
.

,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!