Winrock

stainless steel non baku nut m6-m64 ss304 316 321

imah » produk » Non-Standar Fastener » stainless steel non baku nut m6-m64 ss304 316 321

No.39-steel baja non baku nut M6-M64 SS304 316

Panjelasan Produk


ISO 9001

Baku: GB DIN ASNI

Bahan: SS201 304 316 2205 2520 1.4529 2507 904L

harga kalapa, kualitas hadé, urutan samll tiasa nampi

Bungkusan & pengiriman barang


buleud 6 dina CTN (30 * 25 * 20MM) 36 CTNS di PLT a

waktos pangiriman

lamun urang gaduh saham, urang bakal rengse dina 3 poé, upami teu, bakal butuh 20days nepi ka rengse Urutan ti pangiriman.

pamayaran

TT 30% .70% saméméh pangiriman, urang baris némbongkeun Anjeun photes tina barang jeung pakét.

Services urang


sampel fress di 3days

lamun perlu buku barang, urang kudu apal kana bahan szie, qty, gambar téh ok

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: M6-M64
Baku: DIN
Ukuran: M3-M64
Bahan: steel Steel
Sertipikat: ISO9001
perlakuan beungeut: Userboxtop


, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!