Winrock

colokan stainless steel (sirah sagi genep) 304 (304l), 316 (316l)

imah » produk » Non-Standar Fastener » colokan stainless steel (sirah sagi genep) 304 (304l), 316 (316l)

No.37-steel Steel Colokkeun (sagi genep Kepala) 304 (304L), 316 (316L)

Steel Steel Colokkeun (sagi genep Kepala) 304 (304L), 316 (316L):
Pasar 1.Main: nagara Éropa sarta Amérika
2.Material: S.S304,316

jentre


Ngaran Produk Steel Steel Colokkeun (sagi genep Kepala) 304 (304L), 316 (316L):
ukuran 1/8", 1/4",3/8",1/2",3/4",1",11/4",11/2",2",21/2",3",4"
thread Ahir NPT, DIN, BSPP, BSPT, NPSM
material SS304 / 304L / 316 / 316L
aplikasiDilarapkeun pikeun nyambung jeung nyepetkeun fittings pipe
bungkusanÉkspor packing-plastik kantong lajeng kotak karton lajeng Usuk
istilah pamayaran T / T OR L / C / Western Union
Pasar utama nu Éropa, Amérika, anu kaayaan Australia, Asia Tenggara, Wétan Tengah sarta jadi o

Rincian gancang


Bahan: steel Steel, SS 304 (304L), 316 (316L)
Technics: machining CNC
Jenis: Colokkeun
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Sambungan: pameget
Wangun: sagi genep
Kode sirah: sagi genep
Ngaran item: steel colokan baja
Beungeut: Pickling
Processing: CNC lathe
Tekanan: 150LBS
Thread: NPT, BSPT, BSPT
Aplikasi: dilarapkeun ka nyambung jeung nyepetkeun fittings pipe
Packing: Export packing, kantong lastic lajeng mobil


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!