Winrock

stainless steel threaded rod / stud baud supplier Cina

imah » Screws Fastener » stainless steel threaded rod / stud baud supplier Cina

NO.48-309S 1.4833 310S 1.4845 stainless steel al6xn stud baud M20 N0.48

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: 1.4462 duplex
Bahan: steel Steel EN1.4462 / 1.4501 / 1.4410
Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect
Warna: Silvery
Jenis: threaded rod / stud baud
Ukuran: D: M6 - M64, L: 10 - 5000 mm
Finish: Bersih
Ngaran produk: EN1.4462 EN1.4501 EN1.4410 stainless steel threaded rod / stud baud

Description:
The baja husus austenitic 1.4462 nembongkeun lalawanan umuran korosi alus.
wewengkon utama aplikasi (gumantung kaayaan spésifik pamakean) mangrupakeun industri kimia,
makalah jeung produksi selulosa, industri pangan sarta piping cai laut.
rentang produk urang dina 1.4462 anu bolts na mété, washers na rod threaded jsb

ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Pakét & Pangiriman:
Bungkusan & pengiriman barang

Kauntungan urang:
10 taun pangalaman dina fateners alloy husus
Kalawan leuwih 10 taun pangalaman specializing di fasteners alloy. Salaku produsén alloy teknologi tinggi, urang bisa ngahasilkeun bolts, kacang, studs / rod threaded, screws nurutkeun ASME / ASTM / DIN baku sarta spésifikasi. Simkuring boga rupa béda tina standar & non-standar fasteners dijieun tina Hastelloy Galunggung, Monel Galunggung, nikel Galunggung, Inconel Galunggung, Incoloy Galunggung, présipitasi Hardenging Steel, Galunggung Anti korosi, duplex steel Steel, Superalloy, Precision Galunggung, Austenitic steel Steel.
Bisa fokus, janten profésional
HDF percaya "Focus & Profesional" na sok committed mun nyadiakeun konsumén jeung produk mumpuni sarta layanan considerate papanggih requests maranéhanana. Dumasar gagasan ieu, HDF tumuwuh kaluar ti pabrik leutik ka parusahaan International anu sells ka konsumén béda ti Asia, Timur Tengah, Eropa, jeung Amérika Kidul jsb, ku leuwih ti 6 juta elehan AS dollar per taun.
manajemén dewasa
HDF geus peralatan tur tim manajemen-kelas munggaran maju. Dina leuwih ti 10 taun pangalaman produksi, urang kudu Sistim dewasa produksi pikeun fasteners alloy, pangiriman gancang, kontrol kualitas alus, pangalaman ngahasilkeun euyeub, sarta mitra bahan alus pikeun nuju ka hiji harga kalapa jeung kualitas ensurance stabil.

FAQ:
Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: Urang aya pabrik.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang anu di stock atanapi éta 20-30 poé lamun barang henteu di stock, mangka numutkeun kuantitas ..
Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.
Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?
A: pamayaran <= 2000USD, 100% sateuacanna. Mayar> = 2000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.

,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!