Winrock

baja torx steel screws sirah datar / screws torx M5

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » baja torx steel screws sirah datar / screws torx M5

baja torx steel screws sirah datar / screws torx M5

1.Description sirah screw datar:

materialGalunggung baja; steel baja; baja Karbon jsb
teu karasaHRC34-43
panjang3mm-90mm
métrikM4,M5,M6,M8,M10,M12,M14, M16,etc.
inci3/16, 1/4, 5/16, 3/8, 1/2,etc.
standarNgaropéa sakumaha request.JIS konsumén '/ DIN / ASME / BSW / GB
Jeung sajabana
Surface

anggapanana

Polos, Hideung Oksida, nikel plated, Chromated, passivated,

séng plating, phosphated, Dacromet, plating tambaga,

plating emas na jsb sakumaha per kedah Anjeun.

ngaluyukeunnarima

Spésifikasi sirah screw datar:

ukuranscrew pitchDiaméter ThreadA
diaméterna sirah
H
sirah ketebalan
M20.42.03.81.3
M2.50.52.54.81.7
M30.53.06.01.7
M40.74.08.02.3
M50.85.010.02.8
M61.06.012.03.3
M81.38.018.04.4
M101.510.020.05.5
M121.812.024.08.0
M142.014.027.08.3
M162.016.030.08.5
M182.518.033.08.5
M202.520.036.08.5
M222.522.036.08.5
M243.024.039.014.0
ngetikpanjangukuran
inci1/4, 3/8, 1/2, 5/8, 3/4, 1'', 1-1/4, 1-1/2, 1-3/4, 2", 2-1/2, 3"3 / 16, 1 / 4,, 5 / 16, 3 / 8, 1 / 2
métrik6, 8, 10, 12, 16, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60, 70M4, M5, M6, M8, M10, M12

kaunggulan


3.Features sirah screw datar:

(1). kakuatan tinggi baja alloy ganda tungtung stud-, pinuh-threaded stud na nut hex beurat dilarapkeun dina industri pétrokimia, alat keur ngagolakkeun jeung kakuatan angin generasi.

(2). Baud dipaké dina panel guardrail of expressway kalawan sipat mékanis sahiji Kelas 4.8 na 8.8.

(3). Beungeut luar tina sirah screw téh buleud, tapi di jero mangrupa sagi genep sunk

(4) .It urang utamana dipaké dina mesin nu. Kalawan fastening, gampang disassembly, teu gampang ka dieunakeun sudut sarta kaunggulan lianna.

(5). Hayu urang utamana dipaké pikeun manufaktur tékstil, assembly kapang, kapang suntik, kapang mesin, alat-alat hidrolik, sarta sarat-kakuatan tinggi lianna.

Service Urang Tiasa Tawarkeun Anjeun:

♥ Tanggapan Gancang: panalungtikan anjeun bakal ngawaler dina jam 24.

♥ High Quality: buruh Muhun-dilatih jeung pangalaman leuwih ti 10 taun.

♥ Palanggan Kahiji: berorientasi Palanggan, leyuran efisien ngadalikeun biaya keur klien urang.

♥ Harga kalapa: Langsung ti pabrik nyimpen duit Anjeun.

♥ Saatos-jualan Rek: Sakali aya masalah sanggeus anjeun nampi produk, anjeun tiasa ngahubungan kami dina jangka waktu. Urang bakal ngabéréskeun eta dina jangka waktu nu pondok.

♥ kalenturan: pesenan Leutik téh bisa ditarima keur pangiriman gancang jeung pikeun mantuan Anjeun ngurangan ongkos stock.

♥ QC System: Unggal bagéan geus ngagaduhan% test 100 na coba kaluar méméh kiriman.

♥ OEM Service: fabrikasi Adat numutkeun gambar anjeun, sampel atawa desain.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Baku: DIN
Ngaran produk: datar sirah screw
Item No .: ls312
screw Warna: Séng plated, hideung, polos
perlakuan beungeut: Séng, nikel plated, Hideung Oksida
produk kelas: A
bahan kelas: 12.9
Sampel: Sadia
Bahan: baja karbon, stainless steel, baja alloy
Kakuatan kelas: 4.8, 8.8, 10.9, 12.9 jsb
Ukuran screw: M3-M24

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!