Winrock

stainless steel kacangan borongan na bolts

imah » Screws Fastener » stainless steel kacangan borongan na bolts

No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

Rincian gancang
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Baku: DIN
Bahan: Karbon Steel
Kelas: 4.8 6.8 8.8 10.9 12.9
Ukuran: M4-M80
Rengse: Userboxtop, hideung, séng,
Packing: Cartons atawa kantong plastik
Jenis: Hex Kepala
Pamakéan: Konstruksi, struktur munara
Panjang: 10mm-300mm

Company kami:Company kami

Simkuring gaduh taun ampir 20 dina mesin, pangalaman fasteners sarta ogé boga parusahaan dagang, urang meunang rupa-rupa barang, urang moal ukur diobral barang, serivice, urang ogé rék ngawangun hubungan lila jeung babaturan urang! Masihan kami a kasempetan kami corprate.

Packing & Taliwang

Bungkusan & pengiriman barang

Service kami
1. OEM Manufaktur ngabagéakeun: Produk, Paket ...
2. urutan sampel
3. Urang bakal ngawalon nuhun panalungtikan anjeun dina jam 24.
4. sanggeus ngirim, urang baris lagu produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka meunang dina produk. Lamun anjeun ngagaduhan nu
barang, nguji aranjeunna, sarta masihan abdi feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan masalah, kontak sareng urang, urang baris nawiskeun
nu ngajawab cara pikeun anjeun.

FAQ
Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: Urang aya pabrik.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umum diomongkeun, pami barang aya dina stock, urang tiasa pangiriman aranjeunna kalayan 2-5days, Mun kuantitas anu 1-2container, urang tiasa masihan anjeun kalawan 18-25days, upami kuantitas anu leuwih ti wadahna 2 jeung anjeun pisan urgent, urang bisa ngantep prioritas pabrik ngahasilkeun barang anjeun.
Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?
A: Kanggo customer anyar, Urang bisa nyadiakeun sampel bebas pikeun fastener baku, Tapi klien bakal mayar ka bea express. Pikeun customer heubeul, Kami baris ngirim Anjeun sampel bebas jeung mayar biaya express ku ourself.
Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?
A: Urang tiasa nampi T / T, LC pikeun urutan umum, PayPal jeung rugbi Kulon pikeun urutan leutik atawa urutan sampel. Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacanna. Mayar> = 1000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.

,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!