Winrock

baja tahan panas ss pabrik screw kualitas luhur rod thread stainless steel

imah » Screws Fastener » baja tahan panas ss pabrik screw kualitas luhur rod thread stainless steel

Baja Panas Résistansi SS screw Manufacturers High Quality steel baja Thread Rod
Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Bahan: 904L UNS N08904 DIN1.4539 Z2NCDU
tipe sirah: sirah hex, buleud sirah, sirah kuadrat, sirah stop kontak
Dina stock: 904l kacangan ti M6 mun M20
Warna: bodas
Panjangna: ti 8mm mun 3meter

Panjelasan Produk:
HPF steels anu dipikawanoh pikeun produk kualitas maranéhna lamun datang ka produk baja. Ieu téh mangrupa supplier sahiji kualitas pisan luhur steel Steel héksagonal Kepala screw. Steel Steel héksagonal Kepala screw nu umumna diwangun ku stainless steel téh tina hambalan béda. The sasmita nangtukeun kualitas karbonna.

Handap produk kelas ngandung jumlah low karbon dina eta. Sasmita 2, 5 na 8 anu screws baku. Kelas 2 boga eusi panghandapna karbon jeung ku kituna eta teh sahenteuna awét. Screws aya pisan loba dipaké lamun datang ka industri mobil. screws kelas 8 digunakeun pikeun fastening tina mobil.
HPF steels ngahasilkeun steel Steel héksagonal Kepala screw kalawan kualitas luhur karbon supados screws henteu ngan awét tapi ogé aya lila langgeng. Aya rupa-rupa steel Steel héksagonal Kepala screw ieu ambéh klien kami bisa meunang persis tipe anjeunna atanapi manehna keur néangan.

Inpormasi umum:

ukuranMétrik diaméterna M5 mun M100 inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3"
material316L 904L 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S S32760 Nickle alloy tambaga,

Duplex 2205 stainless steel, duplex 2507 stainless steel,

Hastelloy C276, hastelloy C4, Hastelloy C4, Hastelloy C22. Hastelloy B3,

SUS321, Monelk500, Monel400, 724L, Inconel718, Inconel625, Inconel600,

Incoloy825, 309S, Inconel601, A286, Alloy59, 316Ti, SUS347,17-4PH.Nickle201 ... Ect.

rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, rod las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHPF
MOQ100pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampel sampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L nut M6 mun M20, duplex nut baja hex steel M6 mun M20

316L hex baud M6 mun M30. 316L nut hex baud M6 mun M30

beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji - ngeureunkeun purchasing, urang bisa rancang fasteners, flanges sarta ogé fittings pipe on ieu bahan aheng.
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranL / CT / T Western Union
rinci packingKarton kotak 200x100x200, Usuk 900X500X400

QA / QC Perkenalan:
Sakabéh pesenan urang bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos.
Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan
2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku dimension motong, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item ukuran lengkep
pangiriman 3.Before, wartoskeun inspeksi lengkep produk rengse baris hadir.
4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total produk kuantitas naha geus thread pegat, ngandung lisah, marking.packing ect.
pangiriman 5.Before, urang baris nyadiakeun sertipikat test ngagiling kami bareng jeung laporan inspeksi.
sipat mékanis 6.Our salawasna nembongkeun kakuatan tensile, kakuatan ngahasilkeun, elongation, karasa, lamun perlu deui, ngan hayu urang nyaho sateuacanna.

Urang nawarkeun rupa-rupa steel Steel Screws nu diwangun ku bahan stainless steel kawas waja karbon baja alloy, aluminium jsb kami salah sahiji produsén panggedéna jeung seller of screws salaku produk urang dijieun ku kami nuturkeun standar kualitas internasional sahingga papanggih sarat serbaguna konsumén. Ieu rengse ngaliwatan polishing pikeun méré permukaan rata. Ieu aya di sagala rupa spésifikasi teknis.

, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!