Winrock

stud baud

imah » Screws Fastener » stud baud

Stud baud B8, B8M, B8T, B8C
ukuran: M6-M64, 1/2"-4"
standar: DIN975, DIN976, BS4882
bahan: Beusi sténless
kelas: A193 Gr B8,B8M,B8T,B8C,B8S,B8MLCuN
prosés: Panas ngajalin + Machining
finish: Self Warna, Userboxtop
inspeksi: Kimia Unsur, Téknik Harta, karasa, Diménsi, Pindah-No Go gauge
aplikasi: Minyak jeung gas, pétrokimia, generasi kakuatan, Niley, tekenan Béjana
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 10 ton / bulan
Mnt Orde: 50kg pikeun tiap spésifikasi
Istilah Trade: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Japan, Italia, India, UAE, Perancis

website:


Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener stainless steel, sakabeh bahan baku tina stainless steel nyaeta ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

, , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!