Winrock

bolts stud c / w 2 bolts hex beurat

imah » Screws Fastener » bolts stud c / w 2 bolts hex beurat

Stud Bolts kalawan 2 beurat Hex kacangan
ukuran:
1/2"-3",M8-M64
standar: Stud: BS4882
Beurat Hex Nut: ASME B18.2.2
bahan: Beusi sténless
Treatment panas: Solusi Carbide
kelas: A193 Gr B8,B8M,B8T,B8C,B8F,B8S,B8MLCuN
A194 Gr 8,8M,8T,8C,8F,8S,8MLCuN
prosés: Machining + Rolling
finish: Self Warna, Userboxtop
inspeksi: Kimia Unsur, Téknik Harta, karasa, Diménsi, Pindah-No Go gauge
aplikasi: Minyak jeung gas, pétrokimia, generasi kakuatan, Niley, tekenan Béjana, Industri Perang
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 10 ton / bulan
Mnt Orde: 50kg pikeun tiap spésifikasi
Istilah Trade: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Japan, Italia, India, UAE, Malaysia, Taiwan

website:


Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener stainless steel, sakabeh bahan baku tina stainless steel nyaeta ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

, , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!