Winrock

super duplex s32750 screws sirah cap bolts jeung kacang

imah » Screws Fastener » super duplex s32750 screws sirah cap bolts jeung kacang

No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: Hdf
Baku: DIN
Ngaran bahan: Monel400
904L: 254SMO
1.4529: 310s
s32760: 2205 duplex
2507 super duplex: hastelloy c276
nyirian: xdo c276
Ukuran: M10x50
thread pitch: pitch 1.5
Ékspor: Ka Korea
diaméterna: 9.96mm

Pedaran produk:
Wilujeng sumping di buka ramatloka urang jeung mudahan produk urang baris nyugemakeun anjeun.
produk utama urang téh bolts panon, kacang panon, shackles, klip tali kawat, binders beban, turnbuckles, ngangkat uli, Tumbu nyambungkeun, swivels tur loba produk rigging lianna ..
Salaku produsén profésional ti ngangkat jeung hardware nyambungkeun, Winrock geus operasi hasil na ngembangna rentang bisnis gancang leuwih dékade panungtungan. konsumén internasional nutupan 68 kota di nagara 27 na masih ngaronjatna. Winrock nyadiakeun rentang éksténsif produk kualitas ka konsumén ti industri jeung industri, kayaning rékayasa mékanis, mesin pertanian, Industri otomatis, industri konstruksi, shipyards, kaluar-panto hiasan, screw jeung industri hardware na jsb
produk utama urang ngandung karbon hardware baja rigging, fittings stainless steel sarta hardwares ngangkat beton jeung fabrikasi OEM na stamping. Konsep kualitas nyandak prioritas kahiji di Winrock, sarta jasa profésional kalayan daya saing harga tinggi nawiskeun Anjeun kapuasan pangalusna. Sajaba ti éta, kalawan garis nu innovated CNC-dikawasa forging produksi jeung pangalaman profésional euyeub, Winrock ogé nawarkeun layanan pikeun kaperluan husus konsumén '.

Kaunggulan kalapa pangalusna:
1.OEM katampa
2.Strict kualitas contral
harga kalapa 3.Vary
4.The pangiriman shortest
jasa 5.Best
Desain sarta logo 6.Customer urang téh wilujeng sumping

1.Size sarta tipe:
Baud: M6-M64
Nut: M6-M64
Threaded Rod: 4-2000mm
bolts hex beurat jeung kacang jeung sakabeh ukuran oge aya.

pilihan 2.Materials: steel Steel C276, 904L, 304, 304L, 310S, 316, 316L, 321, 317L, 2507, 2205, 254SMO, AL6XN, 1.4501,1.4529.
Super duplex stainless steel F55, F51, F53 HastelloyB & C, Inconel, Incoloy jsb

3.Standards: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, jsb

4.Packing: bisi triplek atawa kotak kai

Nagara 5.Exported: United States, Germany, Arab Saudi, Koréa Kidul, jsb.

Dina barang stock:
310S Hex kacangan M6 - M20
AL6XN nut hex M6
904L Hex kacangan M6 mun M20,
SAF2205 Hex kacangan M6 mun M20
Hastelloy hex kacangan M10
Hastelloy hex kacangan M16
Hastelloy spring washer M16

Ukuran métrik: M6 mun M100
Ukuran inci: 1 / 4 "pikeun 2 1 / 2
Nut: M3-M64 (héksagonal, flange)
Threaded Rod: 4-3000mm (sadayana thread, ganda tungtung thread)

Packing: bisi triplek atawa kotak kai
Pamayaran: L / CT / T
Nagara diékspor: Jerman, Inggris, Asia Kidul, Chili, Kanada, Pakistan, Koréa Kidul, pasar domestik jeung sajabana

Feature kami:
1.Fast Taliwang
jualan 2.Factory
3.small urutan katampa (potongan 50)
4.mill test certifecate bisa disadiakeun
sertipikat 5.ISO9001

Kami éksportir domestik sarta produsén leyuran duly annealed Super duplex S32750 Cap Kepala Screws Bolts Jeung kacangan. Urang nyadiakeun ieu dina variétas sarta ukuran tina diaméterna béda. Kami geus kaala technicians ngalaman mendesain bolts ieu migunakeun mékanisme husus na hi-tech. Ieu téh kacida ngaapresiasi pikeun durability maranéhanana, konsistensi jeung pas rata.

, , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!