Winrock

studs baja super duplex

imah » produk » studs baja super duplex

studs baja super duplex

spésifikasi


HPF mangrupakeun Produsén kacida acclaimed na éksportir sadaya logam ferrous sarta non-ferrous kawas steel Steel pipa, steel Steel tabung, steel Steel fittings, steel Steel Fasteners, bar steel Steel, steel Steel Flanges, steel Steel pelat jsb

parusahaan geus ukiran mangrupa posisi unparalleled di industri ku nyieun usaha melang ka cater jeung klien kalawan kualitas premium pipa, tabung, fittings, Fasteners jsb

Sababaraha produk urang katampa lega nyaéta kieu

1. Steel Steel pipa & tabung

2. Flanges

3. fittings

4. Fasteners

5. Pelat jeung cadar

6. Babak Bar na bar Datar sarta loba deui.

Urang ngarancang jeung fabricate produk ieu dina dasar syarat industri husus tina klien kami ..

Kabéh bahan di luhur téh aya ku kami di sasmita di handap

1. Beusi sténless

2. nikel Galunggung

3. Monel

4. Inconel

5. Hastelloy

6. Duplex steel Steel

7. Super duplex steel Steel.

Leuwih taun ieu tina lahirna, kami geus dipelak kana hiji merek kacida ngadegkeun sarta ngalayanan daptar panjang konsumén ti pasar internasional kawas AS, Eropa, tebih-wétan, tengah wétan, Afrika, Australia jeung saterusna.

klien kami datangna ti backgrounds industri béda, anu ngawengku pupuk, farmasi, Téknik, Kimia, Power Generation, Processing Food, Gula, Paper, Refineries Perminyakan, Cements na Tutuwuhan susu.

spésifikasi


standar

ANSIB18.6.2,ASMEB18.6.2/3,DIN85,DIN920,ISO1580,JIS B1101,ANSIB18.5,ANSI/ASMEB18.6.2,DIN925,DIN963,DIN7969,DIN8245,ISO2009,JISB1101,JISB1116,DIN924,DIN964,ISO2010,DIN84,DIN921,DIN923,ISO1207,DIN427,DIN404,DIN7985,DIN965,DIN966,DIN912,DIN6912,DIN7984,DIN7991,DIN34802,DIN34800,DIN34801.etc

ukuran

Métrik atanapi inci, diameter Norminal: M1-M20 (1 / 4 "-3 / 4") panjangna Norminal: 5-650mm. Custom dijieun produk anu ogé tampi.

Kepala Tipe

Datar, JISpan, kawung, buleud, beungkeutan, I.HD, Brazier, PF.HD, Button, Opak, Fillister, Ansi.Pan, Pan washer, Indented Hex.washer.

sirah stop kontak

Phillips, Slotted, Phillips / slot, Genep lobus, Suqare, meuntas, Y-jenis, Pozidriv, pasagi-slot, Phillips / kuadrat, Triangle, Double-V, Tri-wing, Spanner, Clutch.etc

bahan

C1006-C1022,sus200,sus201,sus202,sus302,sus303,sus304,A2-70,A4-70,heated alloy steel,Japan SUH660,America A286,35#,40CR,35CRMO,SCM435,Brass,and etc.

perlakuan permukaan

Polos, Hideung Oksida, nikel plated, Chromated, passivated, séng plating, phosphated, Dacromet, plating tambaga, plating emas na jsb sakumaha per kedah Anjeun.

Screw Salt menyemprot waktos

2 jam, 24 jam, jam 48, jam 96, jam 1000 tiasa kami ngalakukeun sakumaha per kedah. Na tiasa nawiskeun kalayan laporan mariksa semprot uyah.

laporan husus

PPAP bébas atawa laporan FMEA pikeun industri mobil.

Laporan sejenna SGS bisa disadiakeun salaku per kedah Anjeun.

screw MOQ

10000pcs

harga FOBSHENZHEN

0.0010-0.0150USD / PCS

pak-pakan

Jero nyaéta punny kantong packing mun avoide hawa baseuh jeung luar ieu karton jeung Usuk atawa nurutkeun sarat customer urang.

25kgs / karton, cartons 36 / Usuk. karton dimesion: 40cm * 20cm * 17cm. dimension Usuk: 102cm * 80cm * 60cm.

istilah pembayaran:

deposit% TT 30 sateuacanna, 70% Balance Sateuacan shippingment 100% LC dina tetempoan

MOQ:

10000pcs.


Urang nu Produsén na éksportir of steel Steel Produk.

Rentang 15 NB nepi ka 600 NB IN 150 lbs, 300 lbs, 400 lbs, 600 lbs, 900 lbs, 1500 lbs, 2500 lbs / tabel 2.5, méja 6, méja 10, méja 16, méja 25, méja 40, méja 64, méja 160, méja 320, méja 400

Formulir dieunakeun ON, stop kontak WELD, buta, LAPPED, ngaco, WELD beuheung, ngurangan, tontonan, dieunakeun ON BOSS, piring, plat kosong, ngaco BOSS.

Steel Steel ASTM / ASME SA 182 F - 304, 304L, 304H, 309H, 310H, 316, 316H, 316L, 316 LN, 317, 317L, 321, 321H, 347, 347 H

Duplex Steel ASTM / ASME SA 182 F 44, F 45, F51, F 53, F 55, F 60, F 61.

ElbowSize
Seamless Size:1/2"~24" DN15~DN600
Butt Ukuran: 4 "~ 78" DN150 ~ DN1900
ketebalan témbok: - sch10, sch20, sch30, STD, sch40, sch60, jingjing, sch80, sch100, sch120, sch140, sch160, xxs,

sch5s, sch20s, sch40s, sch80s Maximum ketebalan témbok: 150mm
Bahan Karbon Steel ASTM / ASME A234 WPB, WPC: ASTM / ASME A234 WP 1-WP 12-WP11-WP 22-WP 5-WP

91-WP 911: ASTM / ASME A403 WP 304-304L-304H-304LN-304N
ASTM / ASME A403 WP 316-316L-316H-316LN-316N-316Ti ASTM / ASME A403 WP 321-321H ASTM / ASME

A403 WP 347-347H hawa Low baja: ASTM / ASME A402 WPL 3-WPL 6
Tinggi Performance Steel: ASTM / ASME A860 WPHY 42-46-52-60-65-70.

Parameter utama siku

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Jenis: nikel pipe
Aplikasi: NA
Kelas: AS per bayer sarat
Ni (Min): NA
Lalawanan (μΩ.m): NA
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Kakuatan pamungkas (≥ MPa): NA
Elongation (≥%): NA
Jumlah modél: duplex baja 2205


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!