Winrock

super kualitas panas ngajual hit jangkar ku nut flange

imah » Screws Fastener » super kualitas panas ngajual hit jangkar ku nut flange

No.109-S31254 A193 B8MLCuN kacangan hex beurat

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jenis: Hammer Girang jangkar
Bahan: Steel, Karbon Steel / steel Steel
Diaméterna: 76mm
Panjangna: 40-300MM
Kapasitas: 980Mpa
Baku: lianna
Ngaran: pencét jangkar ku nut flange
Ngaran séjén: super kualitas hit jangkar ku nut flange
rentang diaméterna: M8 mun M30
rentang Lenght: 110mm mun 380mm
Max fixture ketebalan: 15mm mun 60mm
Diaméter Hole: 10mm mun 35mm
Mnt Embedment: 90mm mun 280mm
Sirah Tipe: Hex / Datar
Finish: Userboxtop, Bodas / Yellwo Séng Lempeng

Winrock Produk:
Hex Bolts / Hex Cap Screws / Screws stop kontak Kepala Cap
Hex kacangan / Cap kacangan / Circular kacangan / nilon kacangan
Rékayasa Stud: bolts Stud, Double Stud, thread Rod
fastener husus: U Bolts, Bolts Panon, jangkar, Flange Bolts, Flange kacangan
Washer: Datar Washers, Spring Washers, Washers SQ
Urang nyadiakeun sampurna cara solusi fastening. di pasar deungeun, kaasup UAE, Malaysia, Jepang, UK, Perancis, Italia, Australia,, ect
Winrock salawasna tetep dina nilai inti anu mangrupa pikeun profésional, kualitas, komitmen, tujuan sasaran anu win meunang jeung konsumén

Bungkusan & pengiriman barang:

FAQ ngeunaan QC:
1.Do anjeun mariksa bahan atah?
Unggal angkatan bahan ieu sacara saksama dites ku Kur'an dina apperance, defects bahan atah, ukuran kawat gambar jsb jeung hasil uji geus Filed dina komputer. Sadaya komposisi checmical ogé dokumén jaminan material bahan baku nyaeta titik dipariksa.
2.Do anjeun mariksa barang nalika produksi?
Kur'an nguji unggal prosés dumasar kana runtuyan jeung standar produk saluyu, unggal prosés geus pakait instruksi operasi. Kabéh hasil test anu Filed dina komputer saluyu sapopoé. Sipat Mechanical nu Filed dina dokumén kertas.
3.How anjeun ngadalikeun tiap barang tumpak?
Statistikawan rekaman Keep jeung filing sadaya tumpak produk asup, nyatet jeung kontrak No., model, ukuran, kuantitas, beurat, warna beungeut jsb
4.Will Anjeun ngilikan barang teu minuhan sarat?
Ngeunaan ka kajadian abnormal atawa produk teu minuhan sarat: produk teu minuhan sarat processing lambaran ieu dilaporkeun ka QC dept ku Kur'an reworking bakal dipigawé sanggeus pagawe QC datang nepi ka solusi sarta bongbolongan ...
5.How anjeun ngatur payil anjeun?
Sadaya dokumén atawa pemesanan customer dirumuskeun kaluar ku tanaga ditunjuk. Nu gambar jeung dokumén exterior nu dibikeun kaluar jeung kacatet ku departemen QC.
6.Can kami nampi sertipikat inspeksi?
A laporan test hasil ngahijikeun Tatar dibere ku worker husus anu dikirimkeun bareng jeung produk rengse.
7.How anjeun tetep parabot nguji anjeun?
. Ⅰ equipments uji beurat: mesin tensile, charpy dampak tester; karasa tester; thread dipariksa gauge, colokan gauge, vernier caliper, mikrométer, pitch diameter mikrométer, dipencét caliper, caliper digimatic jsb nu sadaya dikirim ka diuji jeung disaluyukeun dina mumpuni professional pausahaan pikeun sakali taunan.
Ⅱ Ring guage ieu dites jeung disaluyukeun ku bukti-maca di pausahaan bulanan ;. teu karasa tester ngan dilarapkeun sanggeus tés ku inspectors dina tugas unggal poé.
8.What Éta prosés pengiriman barang?
Ⅰ. Pikeun cargos LCL, urang ngatur parusahaan logistik dipercaya ngajalankeun aranjeunna ka gudang agen forwarder urang.
Ⅱ. Keur cargos FLC, wadahna langsung indit ka loading Factory. Pagawe loading professional urang, dipirig jeung pagawe forklift urang ngatur nu loading dina raraga alus komo dina kaayaan nu kapasitas loading poean ieu overloaded.
Ⅲ. Manajemén data professional kami nyaéta jaminan tina update real-time jeung unifikasi ka sadaya daptar packing nu listrik, invoice.

ladenan urang:
Jenis produk urang tiasa nawiskeun?
Kami produsén of fasteners, sangkan bisa nawiskeun barang nu peryogi ku sakabeh ukuran.
Kumaha upami pabrik urang?
Kami salah sahiji parusahaan dagang pangbadagna di Jiangsu nu ngaranan "ibukota fastener" dina Cina, sarta barang urang gaduh kualitasna alus sarta harga lumrah. Tur upami Anjeun salah nu customer kalawan hubungan gawé babarengan lila jeung urang, urang ogé bisa masihan anjeun sababaraha diskon. Sarta kami ngabagéakeun kadatangan anjeun sadaya waktu.
Mun anjeun resep produk urang atawa mibanda patalékan, mangga ulah ragu ngahubungan kami sarta kami bener cherish kasempetan kalayan gawé babarengan anjeun. Tur miharep urang boga hubungan alus dina mangsa nu bakal datang.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!