No.102-alloy625 bolts screw W.Nr 2.4856

alloy625 bolts screw w.nr 2.4856

inconel 625 fasteners kakuatan High, alus teuing fabricability stop kontak screw, hex baud, rod thread, nut hex, washer, jsb produsén kalungguhan pondok waktos Galunggung 625 boga tingkat luhur umuran jeung crevice korosi lalawanan ka klorida média kacemar, kayaning cai laut, nétral uyah na brines. Galunggung 625 dipaké dina ngolah kimia, aerospace jeung laut rékayasa minyak & gas, parabot kontrol polusi jeung réaktor nuklir. Sipat Inconel 625 Spesifikasi komposisi Inconel 625 Kimia Inconel 625 Mechanical: (nilai minimum dina 20 ° C) Naon anu ciri tina Inconel 625? ngabdi-beubeulahan tinggi kakuatan Oksidasi tahan ka 1800 ° ...
No.60-Inconel 718 DIN 2.4668 uns n07718 belas nunjuk sirah flange baud

inconel 718 / 2.4668 / uns n07718 belas titik flange sirah baud

Spésifikasi Galunggung 718 / Inconel 718 / NO7718 / 2.4668 nut baud washer threaded fasteners rod ...
No.59-Incoloy 925 baud washers mété, alloy825925 fastener

incoloy 925 baud washers mété, alloy825 / 925 / 926 fastener.

Spésifikasi jeung Bentuk fisik Poperty Kimia Komposisi Produk Feature Incoloy 925 mangrupakeun alloy nikel-beusi-kromium présipitasi-hardenable. Ieu ngagabungkeun kakuatan tinggi jeung lalawanan korosi Incoloy 825 urang alus teuing. Incoloy 925 sabagian tahan ka sulfida-ngainduksi cracking setrés, jeung stress-korosi cracking. Aplikasi Turun-liang sareng komponenana ogé permukaan pikeun haseum (ngandung hidrogén sulfida) minyak atah jeung produksi gas alam. Catetan Incoloy mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Logam Special Corporation grup pausahaan. alloy séjén anjeun bisa museurkeun CMCOSTEEL ngabogaan rentang pinuh ku garis produk alloy dumasar nikel pikeun nyocogkeun ...
No.70-steel fasteners SS 316Ti

ss steel fasteners 316ti

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC HPF Modél Jumlah: steel fasteners SS 316Ti ...