No.104-alloy718 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 DIN976

alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener din975 / din976

Spésifikasi 1.alloy bolts fastener inconel 718 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.prompty pangiriman 5.Certificate: ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Galunggung Fastener Inconel 718 Bolts 1.1 Ukuran sagi genep sirah baud: M4-M100, 10 # -4 '' 1.2 Panjang sagi genep sirah baud: 6mm-500mm 1.3 bijil ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 1.4 Standar DIN 931, DIN 933, DIN 975 jsb 1.5 Bahan (1) baja Karbon: GB700-88, Q195, Q235, Q275 jsb (2) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, (286) duplex stainless steel A-3 jsb : duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (4) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel ...
No.102-alloy625 bolts screw W.Nr 2.4856

alloy625 bolts screw w.nr 2.4856

inconel 625 fasteners kakuatan High, alus teuing fabricability stop kontak screw, hex baud, rod thread, nut hex, washer, jsb produsén kalungguhan pondok waktos Galunggung 625 boga tingkat luhur umuran jeung crevice korosi lalawanan ka klorida média kacemar, kayaning cai laut, nétral uyah na brines. Galunggung 625 dipaké dina ngolah kimia, aerospace jeung laut rékayasa minyak & gas, parabot kontrol polusi jeung réaktor nuklir. Sipat Inconel 625 Spesifikasi komposisi Inconel 625 Kimia Inconel 625 Mechanical: (nilai minimum dina 20 ° C) Naon anu ciri tina Inconel 625? ngabdi-beubeulahan tinggi kakuatan Oksidasi tahan ka 1800 ° ...
No.107-Incoloy 800HT Stud baud sinambung cw nut hex beurat UNS N08811

incoloy 800ht stud baud c / w hex nut beurat uns n08811

Spésifikasi Incoloy 800ht 800,800H, 800HT screw, baud, stud baud, rod thread, washer. babak bar High ngabdi kakuatan beubeulahan di Specications stock Catetan yén Komposisi kimia Incoloy 800HT bakal salawasna jadi dina watesan Incoloy 800H. * Catetan watesan Incoloy 800H bisa atawa bisa jadi aya dina watesan Incoloy 800HT. Fisik Pasipatan Mechanical Pasipatan Karakteristik tina incoloy 800H / 800HT Suhu kakuatan High ngabdi kakuatan beubeulahan tahan ka oksidasi jeung carburization di lingkung suhu luhur lalawanan korosi Good dina loba lingkungan asam lalawanan Good mun ...
No.97-Hastelloy C276 rod threaded

fastener hastelloy bolts stud c276 / n10276

Produsén Special Fasteners hastelloy c276 bolts stud bisa dihasilkeun Pikeun Palanggan gambar Amérika (ASME, ANSI) Standar Ukuran Bulan M3 mun M64 No Tapers Produk bisa dihasilkeun kana gambar customer atawa relevan Britania (BS), Amérika (ASME, ANSI), Éropa (DIN, uni) atanapi Standards Internasional (ISO). Bulan ukuranana nu M3 mun M64 métrik na 3 / 16 "pikeun 2.1 / 2" Kaisar bisa disadiakeun. bentuk thread kaasup UNC, UNS, UNF, BSW, BSF, Whitworth, métrik, métrik Rupa. Studbolts / Studs / Studding. Studbolts bisa disadiakeun di tebih cut na Studding dina bar tebih pinuh upto ...
No.94-alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw ...
No.83-Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw

inconel 718 Allen baud, stop kontak cap screw

Wincik Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw Inconel 718 mangrupakeun hardenable alloy dumasar-nikel présipitasi dirancang pikeun nembongkeun ngahasilkeun exceptionally tinggi, tensile tur ngabdi-beubeulahan sipat dina suhu nepi ka 1300 ° F. Respon umur-hardening sluggish of alloy 718 idin annealing na las tanpa hardening spontan dina mangsa panas tur cooling. alloy ieu weldability unggulan lamun dibandingkeun jeung superalloys nikel-base hardened ku aluminium sarta titanium. alloy ieu geus dipaké pikeun mesin jet na-speed tinggi airframe bagian kayaning roda, ember, spacers, sarta bolts suhu jeung ...
No.60-Inconel 718 DIN 2.4668 uns n07718 belas nunjuk sirah flange baud

inconel 718 / 2.4668 / uns n07718 belas titik flange sirah baud

Spésifikasi Galunggung 718 / Inconel 718 / NO7718 / 2.4668 nut baud washer threaded fasteners rod ...
No.59-Incoloy 925 baud washers mété, alloy825925 fastener

incoloy 925 baud washers mété, alloy825 / 925 / 926 fastener.

Spésifikasi jeung Bentuk fisik Poperty Kimia Komposisi Produk Feature Incoloy 925 mangrupakeun alloy nikel-beusi-kromium présipitasi-hardenable. Ieu ngagabungkeun kakuatan tinggi jeung lalawanan korosi Incoloy 825 urang alus teuing. Incoloy 925 sabagian tahan ka sulfida-ngainduksi cracking setrés, jeung stress-korosi cracking. Aplikasi Turun-liang sareng komponenana ogé permukaan pikeun haseum (ngandung hidrogén sulfida) minyak atah jeung produksi gas alam. Catetan Incoloy mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Logam Special Corporation grup pausahaan. alloy séjén anjeun bisa museurkeun CMCOSTEEL ngabogaan rentang pinuh ku garis produk alloy dumasar nikel pikeun nyocogkeun ...
No.64-kerung titanium Fastener kalawan Ngaliwatan Hole titanium alloy 6Al4V Dish Kepala Allen Key

titanium fasteners suppliers diobral ti6al4v gr5 titanium kabayang baud atawa hardware séjén

Pedaran produk titanium fasteners suppliers diobral Ti6Al4V Gr5 titanium kabayang baud atanapi fasteners hardware titanium séjén sok geus pernyataan pamungkas kinerja sarta status. Dina ampir satengah beurat baja marengan kakuatan tinggi sarta finish machined anu pernah bisa keyeng atanapi tarnish, éta gampang pikeun nempo naha maranéhna téh jadi lega nu dipikahoyong. Spésifikasi M3-M30 Panjang: 6mm-300mm Bahan: titanium GR5 (Ti-6AL-4V), Standar: DIN912, DIN933, DIN84, DIN85, DIN963, DIN7991, DIN6912, DIN931, ISO7380, Non-Standar (nurutkeun customer) Ciri lalawanan korosi unik, satengah beurat bolts baja, kakuatan tinggi, tinggi ...
No.65-titanium fasteners aci baud, titanium Sapédah motor Bolts, Bagian titanium Galunggung

titanium fasteners aci baud, bolts titanium sapédah motor, patempatan titanium alloy

Pedaran produk fasteners titanium aci baud, titanium Sapédah motor Bolts, titanium Galunggung Bagian 1) Bahan: unalloy titanium atawa alloy titanium 2) Kelas: Gr1 Gr2 Gr5 3) Standar: DIN 4) Feature: dénsitas low, kakuatan tinggi, résistansi corrosive, asam sarta lalawanan alkali, résistansi termal, rustless, teu magnét, kacapean lalawanan. 5) MOQ: 100 PCS. 6) Aplikasi: eta anu loba dipaké dina widang industri manufaktur alat lalulintas sarta mesin badag manufaktur Industri industry.chemical, jsb. Komposisi kimia (max,%) Mechanical Pasipatan (mnt) Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF ...
No.17-U bolts A182 F55 en 1.4501

u bolts a182 f55 en 1.4501

F55 1.4501 Zeron100 S32760 baud Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Modél Jumlah: S32760 U baud Type1: S32760 baud Type2: S32760 nut Type3: S32760 threaded rod Type4: S32760 screw Type5: S32760 stud baud Type6: S32760 washer ...
Kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

2507 / f55 / s32750 / 1.4410 kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

Pedaran produk Layanan kami Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku motong dimension, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item wincikan ukuranana pangiriman 3.Before, lengkep laporan inspeksi produk rengse baris hadir. 4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total kuantitas ...
No.86-Flange baud alloy husus fastener S31803

flange baud alloy husus fastener 2205 / s31803

Spésifikasi 1.Super duplex steel Steel Fastner 2205 / S31803 Bolts 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Super duplex steel Steel Fastener 2205 / S31803 Bolts 1.Size M4-M100, '10.Length 4mm-2mm 6.Certificate ISO 500 3 # -9001': Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 4.Standard GB, ISO, DIN, BS, ANSI / ASME / JIS, nurutkeun sarat customer urang. 5.Material (1) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 Inconel ...
harga No.16-Low pipa steel Steel u baud A2, A4

harga low pipa stainless steel u baud a2, a4

Produk harga & dagang jasa parusahaan Rincian Service kami 1.Factory ngahususkeun dina fasteners pikeun 15 taun, urang sorangan pabrik 1 na 5 pabrik migawé bareng kalayan perlengkapan canggih tur pagawe ogé dilatih, leuwih 10 staf profésional di tim dagang, urang bisa nyadiakeun Anjeun harga kalapa na jasa alus teuing. 2.One ngeureunkeun beuli Urang kudu 50,000 jinis fasteners pikeun konsumén urang, ku standar DIN, ISO, GB, JIS, ASME na ANSI, ngarojong non-baku, gambar custom. pangiriman 3.Timely Urang gaduh saham kacukupan keur nasabah urang, ku rojongan ti 3000square gudang méter. 4.Small mesen ditarima Urang nampa kuantitas urutan leutik saméméh kerjasama formal ...
No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

a453 gr.660 a286, ANSI b18.2.1 bolts hex jeung kacang

Baku: ANSI / ASME B18.2.1 DIN933, DIN931 SIZE: M6-100, 1 / 4 "-4" bahan: ASTM A453 GRADE660A / 660B, Galunggung 286, A286, S66286, sipat 1.4980 fisik Incoloy A286 Galunggung Sifat mékanis minimum dina Aplikasi suhu kamar: Kanggo 700 ° C dina plat turbin, awak ring, stamping bagian las, patempatan fastening bahan. Loba dipaké di pabrik mesin pesawat sareng komponenana turbin gas industri, kayaning wilah turbin, afterburner, jsb, dina mesin mobil ogé loba dipaké. Layanan urang bisa pabrik THE FASTENERS AS per customer perlu "fokus & profésional" IS ...
NO.28-Impor fastener ti Cina steel baja SS 304 SS316 HEX baud

a2-70 stainless steel sirah hex screw baud din 933

Pedaran produk A2-70 Hex Kepala screw baud DIN 933 Layanan kami Salaku produsén profésional & ngalaman, urang geus bisa nyadiakeun handap jasa: leyuran 1.Provide nurutkeun pamundut konsumén '. 2.Promise sangkan tawaran pikeun inquiries customer urang dina dinten 1 workong. 3.Promise kana respon ka konsumén 'patalékan & syarat dina 1 gawe beurang. 4.We bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah QFC, HPF Modél: screw baud Standar: GB5783 & 5782 DIN933 & 931 ANSI / ASME B18.2.1, DIN 933 ...
NO.112-17-4PH sagi genep stop kontak bolts screw 1.4568

astm a453 gr660 a286 1.4944 gh2132 1.4980 hex stop kontak baud

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HDF Modél Jumlah: DIN949 bahan: GH1140 GH3030: GH3128 Pangiriman Time: ku kuantitas. Spésifikasi: 1.standard: DIN949 2.Material: GH1140 / GH2132 / GH3128 / GH3044 / GH4145 / GH4146 / GH4169 3.Small urutan nampa 4.Have di saham Bahan: 304 304L 347 316 316L 316Ti 317L 254SMO 654SMO AL6XN 310S 309S 2205 2507 321 S32760 Monel400 Monelk500 Inconel718 724L Hastelloy C276 C22 C4 GH2132 A286 A453 GR660 316Ti Inconel625 Alloy59 Inconel600 Inconel925 Inconel825 GH3030 Alloy20 347 17-4PH Standards Alloy800: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb Range Produk: baud, nut, ...
No.107-Incoloy 800HT Stud baud sinambung cw nut hex beurat UNS N08811

alloy a286 / gh2132 / 1.4980 stainless steel hex baud & nut dilakukeun dina china

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HDF Modél: DIN931. DIN933. DIN934 Standar: ANSI. BS. DIN. GB. ISO. Bahan JIS: Galunggung baja A286. GH2132. 1.4980 Tipe: hex baud & nut Warna: Silvery Ukuran: M6- M64, 1 / 4 "- 3" Panjang: 10-500mm Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect Aplikasi: Suhu High Packing: Cartons + palastik Tas keyword: A286. GH2132. 1.4980 ngaran baud & nut Produk: Galunggung A286 / GH2132 / 1.4980 hex baud & nut Gudang: Naha milih kami? Pausahaan ieu lokasina di: Urang ngahususkeun dina importing na exporting screws béda pikeun leuwih ti 20 taun. Pausahaan ieu lokasina di: insinyur kami boga ...
No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

a2 / sus304 / 18-8 baja hex steel bolts & kacangan 317l, 321

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Modél Jumlah: bahan M6-M64: 300 runtuyan Spesifikasi: 1 harga pabrik 2 urutan leutik katampa 3 waktu pangiriman pondok 4.grade: 304,316,316L di saham 1.Size jeung tipe: baud: M3-M64 sirah héksagonal, sirah hex stop kontak, CSK, flange baud nut: M3-M64 héksagonal, nut jangjang / kukupu, nut flange Threaded Rod: 4-2000mm full-kembangan, ganda tungtung thread stud Washer: polos / washers datar, cinyusu washers bolts hex beurat jeung kacang jeung sakabeh ukuran oge aya. pilihan 2.Materials: steel Steel C276, 904L, 304, 304L, 310S, 316, 316L, 321, 317L, 2507, 2205, 254SMO, AL6XN, ...
kualitas luhur alloy A453 gr660 stud baud A286

kualitas luhur alloy a453 gr660 stud baud a286

Ukuran: 1 / 4 "-3" Bahan: A453 660 Panas Treatment: Solusi + yuswa Hardened Thread: UNF Finishe: Self Warna Packing: kotak karton (Max 25kg), pallets kai atawa acccording kana sarat ngahasilkeun Kamampuh customer urang: 20000 PCS / bulan pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP pamayaran Istilah: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb FAQ: 1. Dimana anjeun meunangkeun bahan baku? Urang cooperate jeung parusahaan baja famouse di china, kayaning Baosteel, Tsingshan baja, ect 2. Anjeun sangkan inspeksi pikeun bahan baku sateuacan ngahasilkeun? Analisis unsur kimia bakal dipigawé pikeun tiap angkatan bahan baku. tetep bahan anu katuhu 3. Kumaha ...