No.104-alloy718 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 DIN976

alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener din975 / din976

Spésifikasi 1.alloy bolts fastener inconel 718 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.prompty pangiriman 5.Certificate: ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Galunggung Fastener Inconel 718 Bolts 1.1 Ukuran sagi genep sirah baud: M4-M100, 10 # -4 '' 1.2 Panjang sagi genep sirah baud: 6mm-500mm 1.3 bijil ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 1.4 Standar DIN 931, DIN 933, DIN 975 jsb 1.5 Bahan (1) baja Karbon: GB700-88, Q195, Q235, Q275 jsb (2) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, (286) duplex stainless steel A-3 jsb : duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (4) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel ...
No.102-alloy625 bolts screw W.Nr 2.4856

alloy625 bolts screw w.nr 2.4856

inconel 625 fasteners kakuatan High, alus teuing fabricability stop kontak screw, hex baud, rod thread, nut hex, washer, jsb produsén kalungguhan pondok waktos Galunggung 625 boga tingkat luhur umuran jeung crevice korosi lalawanan ka klorida média kacemar, kayaning cai laut, nétral uyah na brines. Galunggung 625 dipaké dina ngolah kimia, aerospace jeung laut rékayasa minyak & gas, parabot kontrol polusi jeung réaktor nuklir. Sipat Inconel 625 Spesifikasi komposisi Inconel 625 Kimia Inconel 625 Mechanical: (nilai minimum dina 20 ° C) Naon anu ciri tina Inconel 625? ngabdi-beubeulahan tinggi kakuatan Oksidasi tahan ka 1800 ° ...
No.107-Incoloy 800HT Stud baud sinambung cw nut hex beurat UNS N08811

incoloy 800ht stud baud c / w hex nut beurat uns n08811

Spésifikasi Incoloy 800ht 800,800H, 800HT screw, baud, stud baud, rod thread, washer. babak bar High ngabdi kakuatan beubeulahan di Specications stock Catetan yén Komposisi kimia Incoloy 800HT bakal salawasna jadi dina watesan Incoloy 800H. * Catetan watesan Incoloy 800H bisa atawa bisa jadi aya dina watesan Incoloy 800HT. Fisik Pasipatan Mechanical Pasipatan Karakteristik tina incoloy 800H / 800HT Suhu kakuatan High ngabdi kakuatan beubeulahan tahan ka oksidasi jeung carburization di lingkung suhu luhur lalawanan korosi Good dina loba lingkungan asam lalawanan Good mun ...
No.89-Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 hex baud DIN933 DIN931

hastelloy c276 / 2.4819 din933 baud din931

Pedaran produk 1. Baku: DIN931 / 933 ISO4014 / 4017 baud na DIN934, ISO4032, ASME B18.2.2, ASME B 18.2.4.6M nut 2. Bahan: Hastelloy C276 / UNS N10276 / 2.4819 4. Pakét: bisi triplek atawa kotak kai atawa sakumaha 5 diperlukeun. waktos pangiriman: 15-45 poé. Galunggung C276 mangrupa bahan pisan serbaguna anu geus kapanggih pamakéan dina rupa-rupa lingkungan parna. Eta geus ditémbongkeun lalawanan korosi ka média ngandung klorida, asam organik, média pangoksidasi, ngurangan asam, seawater na brine, sarta gasses flue sulfat. Galunggung C276 diganti Galunggung C (UNS N10002), nu ngandung rada kurang ...
No.97-Hastelloy C276 rod threaded

fastener hastelloy bolts stud c276 / n10276

Produsén Special Fasteners hastelloy c276 bolts stud bisa dihasilkeun Pikeun Palanggan gambar Amérika (ASME, ANSI) Standar Ukuran Bulan M3 mun M64 No Tapers Produk bisa dihasilkeun kana gambar customer atawa relevan Britania (BS), Amérika (ASME, ANSI), Éropa (DIN, uni) atanapi Standards Internasional (ISO). Bulan ukuranana nu M3 mun M64 métrik na 3 / 16 "pikeun 2.1 / 2" Kaisar bisa disadiakeun. bentuk thread kaasup UNC, UNS, UNF, BSW, BSF, Whitworth, métrik, métrik Rupa. Studbolts / Studs / Studding. Studbolts bisa disadiakeun di tebih cut na Studding dina bar tebih pinuh upto ...
No.94-alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw ...
No.83-Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw

inconel 718 Allen baud, stop kontak cap screw

Wincik Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw Inconel 718 mangrupakeun hardenable alloy dumasar-nikel présipitasi dirancang pikeun nembongkeun ngahasilkeun exceptionally tinggi, tensile tur ngabdi-beubeulahan sipat dina suhu nepi ka 1300 ° F. Respon umur-hardening sluggish of alloy 718 idin annealing na las tanpa hardening spontan dina mangsa panas tur cooling. alloy ieu weldability unggulan lamun dibandingkeun jeung superalloys nikel-base hardened ku aluminium sarta titanium. alloy ieu geus dipaké pikeun mesin jet na-speed tinggi airframe bagian kayaning roda, ember, spacers, sarta bolts suhu jeung ...
No.60-Inconel 718 DIN 2.4668 uns n07718 belas nunjuk sirah flange baud

inconel 718 / 2.4668 / uns n07718 belas titik flange sirah baud

Spésifikasi Galunggung 718 / Inconel 718 / NO7718 / 2.4668 nut baud washer threaded fasteners rod ...
No.59-Incoloy 925 baud washers mété, alloy825925 fastener

incoloy 925 baud washers mété, alloy825 / 925 / 926 fastener.

Spésifikasi jeung Bentuk fisik Poperty Kimia Komposisi Produk Feature Incoloy 925 mangrupakeun alloy nikel-beusi-kromium présipitasi-hardenable. Ieu ngagabungkeun kakuatan tinggi jeung lalawanan korosi Incoloy 825 urang alus teuing. Incoloy 925 sabagian tahan ka sulfida-ngainduksi cracking setrés, jeung stress-korosi cracking. Aplikasi Turun-liang sareng komponenana ogé permukaan pikeun haseum (ngandung hidrogén sulfida) minyak atah jeung produksi gas alam. Catetan Incoloy mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Logam Special Corporation grup pausahaan. alloy séjén anjeun bisa museurkeun CMCOSTEEL ngabogaan rentang pinuh ku garis produk alloy dumasar nikel pikeun nyocogkeun ...
No.17-U bolts A182 F55 en 1.4501

u bolts a182 f55 en 1.4501

F55 1.4501 Zeron100 S32760 baud Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Modél Jumlah: S32760 U baud Type1: S32760 baud Type2: S32760 nut Type3: S32760 threaded rod Type4: S32760 screw Type5: S32760 stud baud Type6: S32760 washer ...
Kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

2507 / f55 / s32750 / 1.4410 kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

Pedaran produk Layanan kami Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku motong dimension, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item wincikan ukuranana pangiriman 3.Before, lengkep laporan inspeksi produk rengse baris hadir. 4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total kuantitas ...
No.86-Flange baud alloy husus fastener S31803

flange baud alloy husus fastener 2205 / s31803

Spésifikasi 1.Super duplex steel Steel Fastner 2205 / S31803 Bolts 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Super duplex steel Steel Fastener 2205 / S31803 Bolts 1.Size M4-M100, '10.Length 4mm-2mm 6.Certificate ISO 500 3 # -9001': Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 4.Standard GB, ISO, DIN, BS, ANSI / ASME / JIS, nurutkeun sarat customer urang. 5.Material (1) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 Inconel ...
bolts No.78 jangkar kalawan kacang, fasteners spésifik dina Super duplex 2507

bolts jangkar kalawan kacang, fasteners husus di super 2507 duplex

Ukuran produk jeung bahan bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer. Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 ...
No.77 duplex 2205 S32205 fasteners stainless steel DIN975 DIN976 threaded rod F51

duplex2205 / s32205 fasteners stainless steel din975 / din976 threaded rod f51

Duplex2205 / S32205 fasteners stainless steel DIN975 / DIN976 threaded rod F51 1.4462 (duplex 2205) Pedaran The austenitic 1.4462 baja husus nembongkeun lalawanan korosi umuran alus. wewengkon utama aplikasi (gumantung kaayaan spésifik pamakean) mangrupakeun industri kimia, kertas jeung produksi selulosa, industri pangan sarta piping cai laut. rentang produk urang dina 1.4462 anu bolts na mété, washers na rod threaded jsb ...
No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

f55 / s32760 / 1.4501 / 2507 hex kacangan & bolts fasteners

Bahan: Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 ...
NO.112-17-4PH sagi genep stop kontak bolts screw 1.4568

alloy 17-4ph / 1.4542 Allen screw stop kontak screws sirah cap

Spésifikasi 1.stainless alloy baja fastener bolts 17-4PH 2.grarnteed kualitas harga 3.reasonable 4.promptly pangiriman 5.ISO 9001: jéntré Produk 200 2. Bahan Perkenalan 17-4PH / ASTM S17400 Steel 17-4 PH téh présipitasi-hardening stainless steel martensitic nu nyadiakeun hiji kombinasi beredar kakuatan tinggi, résistansi korosi alus, sipat mékanis alus dina suhu nepi ka 600 ° F (316 ° C), kateguhan alus dina duanana logam basa jeung welds, sarta pondok-waktos,-hawa tiis panas perlakuan nu ngaleutikan warpage na skala. 2.1 The ciri tina 17-4PH: (1) Formability (2) Mudah pikeun ngaluyukeun tingkat inténsitas (3) atenuasi Good ...
Monel K500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

monel k500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

Spésifikasi 1.copper nickle alloy 2. Monel400 atanapi Monelk500 3. countersunk sirah screw, stop kontak cap sirah screw MonelK500 sirah stop kontak cap screw Allen baud uns n05500 Produk Range: baud, nut, washer, thread rod, buleud bar, rivets na fasteners sejen tur baku, non produk stainless steel baku. Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb Bahan: stainless steel husus: 316L, 317L. 904L, 1.4529, 724L, PH17-4. , 310S, 309S. 254SMO, 316Ti Inconel: Inconel600, Inconel718, Inconel625, Incoloy825, Inconel601 Hastelloy: HastelloyC276, Hastelloy C4, Hastelloy B2, Hastelloy B3, Hastelloy ...
56 baja No.2205-duplex, S32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw na fasteners

2205 baja duplex, s32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw

Kecap konci stainless steel nut & baud Standar DIN / ANSI / JIS / ISO / GB Modél Jumlah Numutkeun paménta customer Bahan steel baja, duplex baja, nikel alloy, Monel, Hastelloy, alloy titanium jsb Surface Treatment Blacking, polishing, anodize, plating Chrome, séng plating, plating nikel, Pewarnaan paking pakét ékspor Standar, jas keur sagala jinis angkutan, atawa sakumaha diperlukeun. Spésifikasi gambar atanapi nurutkeun syarat customer Pangiriman 1.Construction:Underground piping, pangiriman cai Hot jsb 2.Machining: bearing leungeun baju, Accessroy jsb 3.Electric: Tabung Gas jeung transmisi Cai jsb 4.Wind Power: Anti statik pipah jsb gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF, QFC Modél: M10, M13, M16, M19, M22, M24, ...
No.51-Full threaded hex baud, nut, washers. A193 GR B8C, B8T, B8M

supplier hardware a320 b8m stud baud

Spésifikasi A320 B8M stud baud Oxid hideung, Hot dip galvanized, CAD-plated, Blue PTFE coated (Blue XYLANE 1014,1424), Teflon ASTM A193 wengkuan Asalna disatujuan dina 1936, spésifikasi ieu beurat garapan dina aplikasi minyak bumi sarta konstruksi kimiawi. Standar ASTM nyertakeun baja alloy jeung bahan baja bolting steel pikeun suhu luhur atawa layanan tekanan tinggi. spésifikasi ieu ngawengku fasteners dimaksudkeun pikeun pamakéan dina kapal tekanan, valves, flanges, sarta fittings. Sanajan, bahan ieu sering aya di kasar nasional pitches (UNC) thread, upami dipake dina aplikasi tradisional, threads anu dieusian 8 ...
bolts Galunggung 20 na kacangan steel baja fastener uns n08020

bolts alloy 20 na kacangan steel baja fastener uns n08020

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Jumlah Modél: DIN933 Standar: DIN Bahan: bahan alloy20 ngaran séjén: uns n08020 thread pitch: pitch 4 baku: DIN933 ketebalan sirah: 24.58mm mun 25.42mm meuntas datar: 58.3mm mun ukuran 60mm: M39X180 nyirian: HPF alloy20 thread panjangna: 66mm Spesifikasi alloy20 hex baud bolts industri alloy20 nut baud washer uns n08020 baud 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S Galunggung 20 boga daya tahan korosi luar biasa di lingkung asam sulfat, sarta dipaké dina sauntuyan aplikasi ngalibetkeun asam ieu. Lianna ...