No.106-pabrik jualan langsung kualitas luhur incoloy rod alloy925 fastener thread

pabrik jualan langsung kualitas luhur rod alloy incoloy 925 fastener thread

Spésifikasi rod thread 1.Alloy Steel Fastener UNS N09925 / Incoloy 925, 2.quality dijamin harga 3.competitive pangiriman 4.fast 1. Jéntré produk 2. Bahan Perkenalan Incoloy alloy 925 mangrupa nikel-beusi-kromium alloy agehardenable kalawan tambahan tina molybdenum, tambaga, titanium sarta aluminium. 2.1 The ciri tina Incoloy 925: lalawanan tinggi mun umuran jeung crevice korosi nalika di halida na H2S ngandung média asam. lalawanan alus pikeun stress-korosi cracking kakuatan luar biasa nepi ka 1000 ° F (538 ° C). 2.2 The aplikasi tina Incoloy 925: Industri Minyak, kaasup mendi alat, produk tubular, sarta bagian pikeun sumur haseum-gas panengah ...
No.104-alloy718 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 DIN976

alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener din975 / din976

Spésifikasi 1.alloy bolts fastener inconel 718 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.prompty pangiriman 5.Certificate: ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Galunggung Fastener Inconel 718 Bolts 1.1 Ukuran sagi genep sirah baud: M4-M100, 10 # -4 '' 1.2 Panjang sagi genep sirah baud: 6mm-500mm 1.3 bijil ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 1.4 Standar DIN 931, DIN 933, DIN 975 jsb 1.5 Bahan (1) baja Karbon: GB700-88, Q195, Q235, Q275 jsb (2) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, (286) duplex stainless steel A-3 jsb : duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (4) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel ...
screws cap sirah stop kontak No.88-Hastelloy C-276 (2.4819) din912

screws cap sirah stop kontak hastelloy c-276 (2.4819) din912

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
Screws No.84-Galunggung 600 Galunggung Steel Fastener stop kontak Cap

alloy 600 screws fastener stop kontak cap baja alloy

Spésifikasi 1.Alloy Steel Fastener Inconel 600 stop kontak Cap Screws kualitas 2.guaranteed harga 3.competitive 4.promptly pangiriman Galunggung Steel Fastener Inconel 600 stop kontak Cap Screws 1.Category Soked screws sirah cap 2.Size M6-M64 3.Length 8mm-500mm 4.Certificate ISO 9001: 2008 5.Standard DIN 912,916,964,966 jsb 6.Grade 8.8-12.9, 22H, 33H, 45H, A2-50, A2-70, A4-80 jsb 7.Material (1) steel baja: 17 -4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 ...
No.82-inconel 825 fastener alloy 825 fastener

inconel 825 fastener / alloy 825 fastener

Sipat komposisi Incoloy 825 Kimia Incoloy 825 fisik mi Sifat mékanis nimum (dina suhu kamar) Incoloy 825 ciri saperti dihandap Incoloy 825 ciri saperti dihandap 1. Alus stress korosi cracking kinerja lalawanan 2. lalawanan alus keur umuran jeung crevice korosi kinerja 3. Alus anti oksidasi jeung non-oxidzing kinerja asam panas 4. Alus kinerja mékanis dina duanana suhu kamar tur nepi ka 550 ° C 5. Gaduh tekanan wadah ngabuktoskeun kaaslianana lamun suhu pabrik nepi ka 450 struktur ° C Incoloy 825 Metalurgi Galunggung 825 mangrupakeun struktur kisi kubik raray-dipuseurkeun. Incoloy 825 ...
No.59-Incoloy 925 baud washers mété, alloy825925 fastener

incoloy 925 baud washers mété, alloy825 / 925 / 926 fastener.

Spésifikasi jeung Bentuk fisik Poperty Kimia Komposisi Produk Feature Incoloy 925 mangrupakeun alloy nikel-beusi-kromium présipitasi-hardenable. Ieu ngagabungkeun kakuatan tinggi jeung lalawanan korosi Incoloy 825 urang alus teuing. Incoloy 925 sabagian tahan ka sulfida-ngainduksi cracking setrés, jeung stress-korosi cracking. Aplikasi Turun-liang sareng komponenana ogé permukaan pikeun haseum (ngandung hidrogén sulfida) minyak atah jeung produksi gas alam. Catetan Incoloy mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Logam Special Corporation grup pausahaan. alloy séjén anjeun bisa museurkeun CMCOSTEEL ngabogaan rentang pinuh ku garis produk alloy dumasar nikel pikeun nyocogkeun ...
No.86-Flange baud alloy husus fastener S31803

flange baud alloy husus fastener 2205 / s31803

Spésifikasi 1.Super duplex steel Steel Fastner 2205 / S31803 Bolts 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Super duplex steel Steel Fastener 2205 / S31803 Bolts 1.Size M4-M100, '10.Length 4mm-2mm 6.Certificate ISO 500 3 # -9001': Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 4.Standard GB, ISO, DIN, BS, ANSI / ASME / JIS, nurutkeun sarat customer urang. 5.Material (1) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 Inconel ...
NO.112-17-4PH sagi genep stop kontak bolts screw 1.4568

alloy 17-4ph / 1.4542 Allen screw stop kontak screws sirah cap

Spésifikasi 1.stainless alloy baja fastener bolts 17-4PH 2.grarnteed kualitas harga 3.reasonable 4.promptly pangiriman 5.ISO 9001: jéntré Produk 200 2. Bahan Perkenalan 17-4PH / ASTM S17400 Steel 17-4 PH téh présipitasi-hardening stainless steel martensitic nu nyadiakeun hiji kombinasi beredar kakuatan tinggi, résistansi korosi alus, sipat mékanis alus dina suhu nepi ka 600 ° F (316 ° C), kateguhan alus dina duanana logam basa jeung welds, sarta pondok-waktos,-hawa tiis panas perlakuan nu ngaleutikan warpage na skala. 2.1 The ciri tina 17-4PH: (1) Formability (2) Mudah pikeun ngaluyukeun tingkat inténsitas (3) atenuasi Good ...
No.50-Incoloy 925 Stud baud sinambung cw nut hex beurat

incoloy 925 stud baud c / w nut hex beurat

Pedaran produk 1. Kelas: nikel, MONEL, INCONEL Galunggung, INCOLOY, HASTELLOY, duplex, NITRONIC, NIMONIC, jsb 2. Ukuran: M6-M100, 1 / 4 "-3-1 / 2" 3. Baku: ASTM / ASME / AISI, DIN, ISO jsb 4. Sertifikasi: ISO9001, SGS Service kami stock Loba pisan bahan Urang ngahasilkeun bahan Sunan Gunung Djati, sangkan bisa ngadalikeun pangiriman nu hadé. nguji PMI jadi nguji PMI biasa mangrupa prosés nu biasa urang sateuacan kiriman. kualitas luhur diliwatan ISO9001 nu: 2008 Sistim kualitas auténtikasi. Kualitas ensurance HPF, produk QFC geus disatujuan ku ISO 9001: sertipikat 2008. mesin nguji oge well-dilengkepan, Analisis Kimia Tambo Minangkabau, Spectrograph, Karbon na ...
No.100 Profesional A-286 alloy baud pikeun wholesales

profésional a453 660 alloy baud pikeun wholesales

Spésifikasi 1.Special Galunggung Fastener A453 660 Hex Bolts 2.guaranteed kualitas 3.competitive prive 4.fast pangiriman 5.ISO 9001: jéntré Produk 2008 2. Bahan Perkenalan A453 660 (A286 / UNS S66286), Galunggung A286 mangrupa 2.1 beusi-nikel-kromium The ciri tina A453 660: kakuatan High na fabrikasi unggulan notched kakuatan beubeulahan High Good korosi tesistance Rincian Gancang Tempat of Origin: Jiangsu Cina ( daratan) Brand Nami: HPF, QFC Ukuran: M4-M100 (1 / 4-4 inci) Panjang: 6mm-500mm bijil: ISO 9001: 2008 Standar: GB, ISO, DIN, BS, ANSI jsb kelas: 4.8-12.9 , A2-70, A4-80 jsb Inspection: Akte en 10204 3.1 Galunggung baja: titanium, Monel, Hastelloy jsb transportasi: Samudra pengiriman barang atawa transportasi hawa Packing: ...
Screws No.85-Galunggung Steel Fastener Inconel 625

alloy baja fastener inconel screws 625

Spésifikasi 1.Alloy Steel Fastener Inconel 625 Screws 2.guaranteed kualitas harga 3.competitive 4.promptly pangiriman Galunggung Steel Fastener Inconel 625 Screws 1.Category Soked screws sirah cap, mesin screw, ngetok screw jsb 2.Size M6-M64 3. panjangna 8mm-500mm 4.Certificate ISO 9001: 2008 5.Standard DIN 912,916,964,966 jsb 6.Grade 8.8-12.9, 22H, 33H, 45H, A2-50, A2-70, A4-80 jsb 7.Material (1) stainless steel: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 Inconel ...
No.92 Incoloy 825 T baud, alloy 825925 fastener.

incoloy 825 t baud, alloy 825 / 925 fastener dilakukeun dina china

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
No.2-Adat fastener M20 17-4PH flange nut, suhu luhur alloy 630

fastener custom m20 17-4ph flange nut, suhu luhur alloy 630

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
No.24-Galunggung 660 Hex Bolts, Fasteners

alloy 660 bolts hex na mété, fasteners din1.4980

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
No.41-CNC titanium mesin bagian baud na nut

hdf fastener titanium kacangan konci alloy nilon sisipan

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HDF Jumlah Modél: ch-sisipan nut-1214 Standar: DIN Nami: Cina pabrik supplier titanium alloy nilon sisipan konci bijil kacangan: ISO9001: 2000; ISO14001: 2004 Standar: DIN, ISO, ANSI, ASTM, GB, JIS, DIN, ISO, ANSI, ASTM, GB, JIS kelas: 4.8,6.8,8.8,10.9,12.9, A2-70, A4-80, istilah pamayaran jsb: 30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% dina Ukuran sateuacanna: M5-M42 perlakuan Surface: Userboxtop, oksida hideung, séng plated Kaunggulan Salaku perusahaan komprehensif kalawan integrasi R & D, desain, produksi, urang kudu baris produksi kacida effcient, instrumen nguji kualitas canggih, excellentproducts sarta packing parusahaan urang kaliwat sistem kualitas auténtikasi of ISO9001, ISO14001 na ...
No.21-sagi genep stop kontak Cap screws na fasteners

ss 310 astm f593 fasteners, a193 b8t hex sirah cap screw, bolts ss310

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Jumlah Modél: DIN933 Standar: DIN SS 316 steel Steel pipah: ASTM 304 310 stainless steel pipe 310l stainless steel bolts: ASTM 304 310 stainless steel pipe ASTM Seamless steel Steel pipa / lambar : SS 316 steel Steel pipah SS 310 pipe stainless steel / harga tube: SS 316 steel Steel pipah / ASTM 304 310 baja pipe steel Feature kami: 1. Baku: DIN / ISO / BS / AS menta 2. M6-M100 OR AS gambar 3. urutan Leutik katampa 4. Ngagiling test certifecate bisa disadiakeun 5. Bahan: SS316L, SS316Ti, SS317, SS317LN, AISI309, AISI314, AISI310S, AISI904L, S31803, ...
No.17-U bolts A182 F55 en 1.4501

b8t a193 b8t stop kontak taktak screw u baud m14 bolts tensile tinggi

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Jumlah Modél: DIN ASME GB JIS Bahan: 904L UNS N08904 DIN1.4539 Z2NCDU Kepala tipe: sirah hex, buleud sirah, sirah kuadrat, sirah stop kontak Dina stock: 904l kacangan ti M6 mun M20 Warna: Panjang bodas: ti 8mm mun 3meter Spesifikasi: alloy tambaga 90324L 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S S32760 Nickle, duplex stainless steel 2205, duplex stainless steel B8T A193 B8T stop kontak taktak screw u baud M14 bolts tensile tinggi informasi Umum: kami kokotéténgan kana sakumaha salah sahiji utama ngajalin Karbon Steel Fastener eksportir ti Cina ...
Nikel alloy incoloy 800,825, 925 pinuh thread rod

alloy nikel inconel601 / 2.4851 trapezoidal rod threaded barang anyar

Gancang Rincian Tempat of Origin: Cina (Daratan) Ketik: nikel Bar, trapezoidal threaded rod Kelas: NiCr Galunggung 601 Ni (Min): 58% Bubuk Atawa Henteu: Teu Bubuk pamungkas Kakuatan (≥ MPa): 650 Elongation (≥%): 30% Brand nami: HPF Bahan: Galunggung Steel 601 en2.4851 Warna: Silvery finish: nikel Ukuran: D: M6 - M64 L: 10-5000 ngaran Produk: nikel alloy Inconel601 / 2.4851 trapezoidal rod threaded barang anyar nikel alloy Inconel601 / 2.4851 trapezoidal threaded rod barang anyar INCONEL® Galunggung 601 UNS Jumlah N06601 DIN 2.4851 lianna ngaran umum: Galunggung 601 Kimia Komposisi,% ...
A193 B8C Hex baud

sagi genep sirah screw

Ukuran: M6-M64, 1 / 4 "-3" Standar: Salaku gambar Bahan: stainless steel Kelas: A193 B8C Sarua Kelas: SUS347, 1.4550 Prosés: Hot ngajalin + thread Rolling Panas Treatment: Carbide perlakuan solusi finish: Self Warna Packing: 25 ton / bulan Pangiriman Istilah:: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP pamayaran Istilah: T / T, L / C, Western Union, D / A kotak (Max 5kg), pallets kai atawa acccording kana sarat ngahasilkeun Kamampuh customer urang karton , D / P, jsb Market: Jepang, Italia, India, UAE, Malaysia, Taiwan Website: Bahan kami: A193 B8, B8M, B8T, B8M, B8MLCuN, A453 660, Alloy20, XM-19, SMO254, S31803, S32750, S32760, Inconel 600, Inconel 601, Inconel 625, Inconel 718, Incoloy 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Monel400, Monel K500 Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener husus, prosés utama panas ngajalin. Urang ...
Steel Stee304 Clinching screw / sagi genep Kepala baud SS 304 Truss Kepala baud

hex screw

Ukuran: M6-M64, 1 / 4 "-3" Standar: Salaku gambar Bahan: stainless steel Kelas: A4-80 Prosés: Tiis ngajalin + Machining + thread Rolling Panas Treatment: Carbide solusi + galur hardened finish: Self Warna Packing: karton kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording kana sarat customer urang ngahasilkeun Kamampuh: 5 ton / bulan Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP pamayaran Istilah: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb Market: Jepang, Italia, India, UAE, Malaysia, Taiwan Website: Bahan kami: A2-70, A4-80, A193 B8, B8M, B8T, B8C, B8S, B8MLCuN, A453 660, Alloy20, XM -19, SMO254,904L, 17-4PH, 17-7PH, Inconel 600, Inconel 601, Inconel 625, Inconel 718, Incoloy 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Monel 400, Monel K500, titanium Gr2, Gr5, Gr7 kami Garapan: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener husus, prosés utama panas ngajalin. Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, ...