No.104-alloy718 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 DIN976

alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener din975 / din976

Spésifikasi 1.alloy bolts fastener inconel 718 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.prompty pangiriman 5.Certificate: ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Galunggung Fastener Inconel 718 Bolts 1.1 Ukuran sagi genep sirah baud: M4-M100, 10 # -4 '' 1.2 Panjang sagi genep sirah baud: 6mm-500mm 1.3 bijil ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 1.4 Standar DIN 931, DIN 933, DIN 975 jsb 1.5 Bahan (1) baja Karbon: GB700-88, Q195, Q235, Q275 jsb (2) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, (286) duplex stainless steel A-3 jsb : duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (4) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel ...
No.94-alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw ...
No.83-Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw

inconel 718 Allen baud, stop kontak cap screw

Wincik Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw Inconel 718 mangrupakeun hardenable alloy dumasar-nikel présipitasi dirancang pikeun nembongkeun ngahasilkeun exceptionally tinggi, tensile tur ngabdi-beubeulahan sipat dina suhu nepi ka 1300 ° F. Respon umur-hardening sluggish of alloy 718 idin annealing na las tanpa hardening spontan dina mangsa panas tur cooling. alloy ieu weldability unggulan lamun dibandingkeun jeung superalloys nikel-base hardened ku aluminium sarta titanium. alloy ieu geus dipaké pikeun mesin jet na-speed tinggi airframe bagian kayaning roda, ember, spacers, sarta bolts suhu jeung ...
No.60-Inconel 718 DIN 2.4668 uns n07718 belas nunjuk sirah flange baud

inconel 718 / 2.4668 / uns n07718 belas titik flange sirah baud

Spésifikasi Galunggung 718 / Inconel 718 / NO7718 / 2.4668 nut baud washer threaded fasteners rod ...
No.17-U bolts A182 F55 en 1.4501

u bolts a182 f55 en 1.4501

F55 1.4501 Zeron100 S32760 baud Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Modél Jumlah: S32760 U baud Type1: S32760 baud Type2: S32760 nut Type3: S32760 threaded rod Type4: S32760 screw Type5: S32760 stud baud Type6: S32760 washer ...
Kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

2507 / f55 / s32750 / 1.4410 kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

Pedaran produk Layanan kami Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku motong dimension, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item wincikan ukuranana pangiriman 3.Before, lengkep laporan inspeksi produk rengse baris hadir. 4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total kuantitas ...
No.86-Flange baud alloy husus fastener S31803

flange baud alloy husus fastener 2205 / s31803

Spésifikasi 1.Super duplex steel Steel Fastner 2205 / S31803 Bolts 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Super duplex steel Steel Fastener 2205 / S31803 Bolts 1.Size M4-M100, '10.Length 4mm-2mm 6.Certificate ISO 500 3 # -9001': Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 4.Standard GB, ISO, DIN, BS, ANSI / ASME / JIS, nurutkeun sarat customer urang. 5.Material (1) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 Inconel ...
No.80-duplex 2205 S32205 2507 S32750 1.4410 kualitas luhur hardware fastener kai threaded rod jangkar

duplex 2205 s32205 2507 s32750 1.4410 kualitas luhur hardware fastener kai threaded rod jangkar

Bungkusan & Pangiriman bungkusan Rincian lapis cases.pallets box.wooden. Pangiriman Time 8-10 poé super duplex 2507 UNS S32750 en 1.4410 ASTM F53 Kimia Komposisi,% ZERON® 100, UNS S32760 EN1.4501 ASTM F55 Kimia Komposisi,% FAQ: Q1.What mangrupa produk utama anjeun? A1: produk utama kami téh fasteners: bolts, screws, rod, kacang, washers, anchors na rivets. Samentara, parusahaan urang ogé ngahasilkeun stamping bagian jeung bagian machined. Q2. Kumaha mastikeun yén unggal prosés urang kualitas? A2: Unggal prosés bakal dipariksa ku departemen inspeksi kualitas urang nu insures kualitas unggal produk urang. Dina ...
bolts No.78 jangkar kalawan kacang, fasteners spésifik dina Super duplex 2507

bolts jangkar kalawan kacang, fasteners husus di super 2507 duplex

Ukuran produk jeung bahan bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer. Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 ...
No.77 duplex 2205 S32205 fasteners stainless steel DIN975 DIN976 threaded rod F51

duplex2205 / s32205 fasteners stainless steel din975 / din976 threaded rod f51

Duplex2205 / S32205 fasteners stainless steel DIN975 / DIN976 threaded rod F51 1.4462 (duplex 2205) Pedaran The austenitic 1.4462 baja husus nembongkeun lalawanan korosi umuran alus. wewengkon utama aplikasi (gumantung kaayaan spésifik pamakean) mangrupakeun industri kimia, kertas jeung produksi selulosa, industri pangan sarta piping cai laut. rentang produk urang dina 1.4462 anu bolts na mété, washers na rod threaded jsb ...
No.54-panganyarna Standar DIN6885A Parallel duplex Key 2205 aci Key

panganyarna baku din6885a paralel konci duplex 2205 konci aci

Panganyarna Standar DIN6885A Parallel duplex Key 2205 aci Key 1.4404 bolts washers kacangan Urang téh pabrik profésional, anu ngahususkeun dina screws tiis judul, stud baud, paralel konci, patempatan machining, stamping bagian jsb Pikeun kualitas alus, produk urang geus diékspor ka loba nagara kayaning Jerman, Iran, Turki, Polandia, Egpyt, AS, jeung saterusna. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Modél Jumlah: DIN6885A Bahan: steel Steel / karbon Steel Standar: Din6885A Ukuran: 2mm-100mm Aplikasi: Mechanical Equipment Packing: kotak <carto <Usuk MOQ: 200pcs perlakuan Surface: Hardening finish: Userboxtop bijil: ISO ...
No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan &amp; BOLTS FASTENERS

f55 / s32760 / 1.4501 / 2507 hex kacangan & bolts fasteners

Bahan: Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 ...
kualitas No.75-High duplex 2205 stainless steel baud stud

duplex 2205 / s31803 fasteners baja stud baud rod / thread

Pedaran produk 1. Sertifikasi: ISO, ROHS, SGS 2. Sadia Standar: Din, ANSI, ASTM, JIS, BSW 3. Kakuatan: Kelas 4.8, Kelas 8.8, Grade10.9, Grade12.9 A2-70, A4-70, A4-80 4. Pagawean: Konéng, bulao, séng bodas plated, Galvanized, HDG, kromat, Dacromet 5. bahan sadia: duplex Steel 2205,2507, Zeron100, steel Steel A2, A4, nikel alloy alloy625, alloy718, alloy800, alloy825, alloy925, hastelloy C22, C276, Monel 400, K500 6. Ukuran: M2-M100, Panjang: 5-300mm, Moq: 100pcs, Port: Ningbo, Shanghai 7. Sadia Packing: tas Plastik + Chipboard Cartons + lapis Usuk jeung Beubeur & Film. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Modél Jumlah: stud baud Standar: ANSI, BS, DIN, ISO, ...
Monel K500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

monel k500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

Spésifikasi 1.copper nickle alloy 2. Monel400 atanapi Monelk500 3. countersunk sirah screw, stop kontak cap sirah screw MonelK500 sirah stop kontak cap screw Allen baud uns n05500 Produk Range: baud, nut, washer, thread rod, buleud bar, rivets na fasteners sejen tur baku, non produk stainless steel baku. Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb Bahan: stainless steel husus: 316L, 317L. 904L, 1.4529, 724L, PH17-4. , 310S, 309S. 254SMO, 316Ti Inconel: Inconel600, Inconel718, Inconel625, Incoloy825, Inconel601 Hastelloy: HastelloyC276, Hastelloy C4, Hastelloy B2, Hastelloy B3, Hastelloy ...
56 baja No.2205-duplex, S32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw na fasteners

2205 baja duplex, s32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw

Kecap konci stainless steel nut & baud Standar DIN / ANSI / JIS / ISO / GB Modél Jumlah Numutkeun paménta customer Bahan steel baja, duplex baja, nikel alloy, Monel, Hastelloy, alloy titanium jsb Surface Treatment Blacking, polishing, anodize, plating Chrome, séng plating, plating nikel, Pewarnaan paking pakét ékspor Standar, jas keur sagala jinis angkutan, atawa sakumaha diperlukeun. Spésifikasi gambar atanapi nurutkeun syarat customer Pangiriman 1.Construction:Underground piping, pangiriman cai Hot jsb 2.Machining: bearing leungeun baju, Accessroy jsb 3.Electric: Tabung Gas jeung transmisi Cai jsb 4.Wind Power: Anti statik pipah jsb gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF, QFC Modél: M10, M13, M16, M19, M22, M24, ...
No.26-Oem High Precision Standar SS Fasteners

duplex 2205 & super 2507 duplex bolts & husus logam fasteners, saf2205 fasteners

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Hdf Jumlah Modél: UNC Standar: ANSI duplex baud: duplex fastener 2205 hex kacangan: duplex 2507 baud studbolt duplex: threaded rod 2507 1.4410 screw: 1.4410 baud nut 1.4410 studbolt : 2205 Pedaran fastener Produk: Juara anu forte kami sarta kami narékahan pikeun ngarancang jeung ngamekarkeun rentang kualitatif ngeunaan duplex 2205 & Super duplex 2507 Bolts & husus Metal Fasteners, SAF2205 Fasteners. rentang ditawarkeun of bolts hex ieu dijieun ku professional ahli urang anu luyu jeung standar kualitas nu internasional ...
No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

super duplex s32750 screws sirah cap bolts jeung kacang

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Hdf Standar: DIN ngaran bahan: Monel400 904L: 254SMO 1.4529: 310s s32760: duplex 2205 super duplex 2507: hastelloy c276 nyirian: xdo Ukuran c276: M10x50 thread pitch: pitch 1.5 Ékspor: ka diaméterna Korea: 9.96mm Pedaran produk: Wilujeng sumping di buka ramatloka urang jeung mudahan produk urang baris nyugemakeun anjeun. produk utama urang téh bolts panon, kacang panon, shackles, klip tali kawat, binders beban, turnbuckles, ngangkat uli, Tumbu nyambungkeun, swivels tur loba produk rigging lianna .. Salaku produsén profésional ti ngangkat jeung hardware nyambungkeun, Winrock geus operasi hasil sarta ngembangna rentang bisnis gancang leuwih dékade panungtungan. konsumén internasional nutupan 68 kota ...
No.25-Incoloy a286 hex bolts 1.4980 a286 fasteners gh2132 fixings mesin hardware screw stainless steel

bolts s32750 super duplex 2507 f53 1.4410 hex jam washers badag kacangan

Pedaran produk: Urang nu instrumental di nyadiakeun klien kami sareng kualitas sampurna Super duplex S32750 Bolts 2507 F53 1.4410 Hex Jam kacangan Big Washers. produk ieu téh lega nungtut na ngaapresiasi ku klien kami pikeun fitur cemerlang maranéhanana. professional dexterous kami rancang produk ieu ku ngamangpaatkeun bahan baku kualitas finest nu sagemblengna karat gratis. Dina nyanghareupan dispatch final maranéhanana, ieu kualitas dipariksa ku Controllers kualitas urang dina rupa parameter diatur ku industri. Spésifikasi: Kaunggulan: 1.Production Tim Kauntungan: urang boga unggulan ...
No.21-sagi genep stop kontak Cap screws na fasteners

bolts duplex produsén hex cap screw jeung kacang

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Jumlah Modél: DIN ASME GB JIS Bahan: 904L UNS N08904 DIN1.4539 Z2NCDU Kepala tipe: sirah hex, buleud sirah, sirah kuadrat, sirah stop kontak Dina stock: 904l kacangan ti M6 mun M20 Warna: Panjang bodas: ti 8mm mun 3meter Naon anu ciri? lalawanan tinggi mun klorida stress korosi cracking tinggi Kakuatan lalawanan punjul mun klorida umuran jeung crevice korosi Good lalawanan korosi umum Disarankeun pikeun aplikasi nepi ka 600 ° F laju Low tina Gabungan ékspansi termal sipat dirumuskeun ku ...
Duplex 2205 A182 F51 UNS S31803 EN1.4462 hex baud DIN933 fastener

duplex 2205 a182 f51 uns s31803 en1.4462 din933 hex baud fastener

Ukuran: 3 / 8 "-16UNC Diménsi: ASME B18.2.2 Standar: ASTM A182 Bahan: Super duplex Kelas: UNS S31803, F51,1.4462 Prosés: Hot ngajalin + Machining + Rolling finish: Self Warna, Userboxtop Packing: kotak karton (Max 25kg), kai pallets atanapi acccording kana sarat ngahasilkeun Kamampuh customer urang: 5 ton / bulan Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP pamayaran Istilah: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb Market: Taiwan, Jepang, Australia, Nethelands Website: pangalaman kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener stainless steel, sakabeh bahan baku tina stainless steel nyaeta ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, harga jeung kualitas nyaeta kalapa kaunggulan kami: Hiji-gaul balanja, ...