No.106-pabrik jualan langsung kualitas luhur incoloy rod alloy925 fastener thread

pabrik jualan langsung kualitas luhur rod alloy incoloy 925 fastener thread

Spésifikasi rod thread 1.Alloy Steel Fastener UNS N09925 / Incoloy 925, 2.quality dijamin harga 3.competitive pangiriman 4.fast 1. Jéntré produk 2. Bahan Perkenalan Incoloy alloy 925 mangrupa nikel-beusi-kromium alloy agehardenable kalawan tambahan tina molybdenum, tambaga, titanium sarta aluminium. 2.1 The ciri tina Incoloy 925: lalawanan tinggi mun umuran jeung crevice korosi nalika di halida na H2S ngandung média asam. lalawanan alus pikeun stress-korosi cracking kakuatan luar biasa nepi ka 1000 ° F (538 ° C). 2.2 The aplikasi tina Incoloy 925: Industri Minyak, kaasup mendi alat, produk tubular, sarta bagian pikeun sumur haseum-gas panengah ...
No.104-alloy718 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 DIN976

alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener din975 / din976

Spésifikasi 1.alloy bolts fastener inconel 718 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.prompty pangiriman 5.Certificate: ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Galunggung Fastener Inconel 718 Bolts 1.1 Ukuran sagi genep sirah baud: M4-M100, 10 # -4 '' 1.2 Panjang sagi genep sirah baud: 6mm-500mm 1.3 bijil ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 1.4 Standar DIN 931, DIN 933, DIN 975 jsb 1.5 Bahan (1) baja Karbon: GB700-88, Q195, Q235, Q275 jsb (2) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, (286) duplex stainless steel A-3 jsb : duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (4) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel ...
No.94-alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw ...
Screws No.84-Galunggung 600 Galunggung Steel Fastener stop kontak Cap

alloy 600 screws fastener stop kontak cap baja alloy

Spésifikasi 1.Alloy Steel Fastener Inconel 600 stop kontak Cap Screws kualitas 2.guaranteed harga 3.competitive 4.promptly pangiriman Galunggung Steel Fastener Inconel 600 stop kontak Cap Screws 1.Category Soked screws sirah cap 2.Size M6-M64 3.Length 8mm-500mm 4.Certificate ISO 9001: 2008 5.Standard DIN 912,916,964,966 jsb 6.Grade 8.8-12.9, 22H, 33H, 45H, A2-50, A2-70, A4-80 jsb 7.Material (1) steel baja: 17 -4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 ...
No.57-ngaropéa Super duplex 2205 (F51) steel Steel Square Lempeng Washer Fastener

ngaropéa super duplex s32205 (f60) stainless steel plat pasagi washer / fastener

Tips: Produk bisa ngaropéa nurutkeun gambar anjeun! Ngabandingkeun lambar Pikeun steel baja bahan (kimia komposisi) Rincian Gancang Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Modél Jumlah: HPF WASHER Standar: ngaropéa ngaran Produk: Square Lempeng Washer / Fastener / konci Washer Bahan: Super duplex S32205 (F60) steel Steel Diménsi: Atur, nurutkeun gambar Pangiriman anjeun: 5-15 poé istilah Trade: FOB, CFR, CIF pamayaran: TT, LC Loading port: port Shanghai, Cina bijil: ISO, SGS, BV Packing: Cartons + kasus lapis, atawa nurutkeun syarat customer urang Sampel: sadia, 3-5 poé sanggeus narima ...
Kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

2507 / f55 / s32750 / 1.4410 kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

Pedaran produk Layanan kami Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku motong dimension, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item wincikan ukuranana pangiriman 3.Before, lengkep laporan inspeksi produk rengse baris hadir. 4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total kuantitas ...
No.81-F55 Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod S32760

f55 / zeron100 fasteners stainless steel rod threaded pinuh s32760

S32760 / Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod ASTM F55 EN1.4501 ...
No.86-Flange baud alloy husus fastener S31803

flange baud alloy husus fastener 2205 / s31803

Spésifikasi 1.Super duplex steel Steel Fastner 2205 / S31803 Bolts 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Super duplex steel Steel Fastener 2205 / S31803 Bolts 1.Size M4-M100, '10.Length 4mm-2mm 6.Certificate ISO 500 3 # -9001': Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 4.Standard GB, ISO, DIN, BS, ANSI / ASME / JIS, nurutkeun sarat customer urang. 5.Material (1) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 Inconel ...
No.80-duplex 2205 S32205 2507 S32750 1.4410 kualitas luhur hardware fastener kai threaded rod jangkar

duplex 2205 s32205 2507 s32750 1.4410 kualitas luhur hardware fastener kai threaded rod jangkar

Bungkusan & Pangiriman bungkusan Rincian lapis cases.pallets box.wooden. Pangiriman Time 8-10 poé super duplex 2507 UNS S32750 en 1.4410 ASTM F53 Kimia Komposisi,% ZERON® 100, UNS S32760 EN1.4501 ASTM F55 Kimia Komposisi,% FAQ: Q1.What mangrupa produk utama anjeun? A1: produk utama kami téh fasteners: bolts, screws, rod, kacang, washers, anchors na rivets. Samentara, parusahaan urang ogé ngahasilkeun stamping bagian jeung bagian machined. Q2. Kumaha mastikeun yén unggal prosés urang kualitas? A2: Unggal prosés bakal dipariksa ku departemen inspeksi kualitas urang nu insures kualitas unggal produk urang. Dina ...
bolts No.78 jangkar kalawan kacang, fasteners spésifik dina Super duplex 2507

bolts jangkar kalawan kacang, fasteners husus di super 2507 duplex

Ukuran produk jeung bahan bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer. Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 ...
No.77 duplex 2205 S32205 fasteners stainless steel DIN975 DIN976 threaded rod F51

duplex2205 / s32205 fasteners stainless steel din975 / din976 threaded rod f51

Duplex2205 / S32205 fasteners stainless steel DIN975 / DIN976 threaded rod F51 1.4462 (duplex 2205) Pedaran The austenitic 1.4462 baja husus nembongkeun lalawanan korosi umuran alus. wewengkon utama aplikasi (gumantung kaayaan spésifik pamakean) mangrupakeun industri kimia, kertas jeung produksi selulosa, industri pangan sarta piping cai laut. rentang produk urang dina 1.4462 anu bolts na mété, washers na rod threaded jsb ...
No.54-panganyarna Standar DIN6885A Parallel duplex Key 2205 aci Key

panganyarna baku din6885a paralel konci duplex 2205 konci aci

Panganyarna Standar DIN6885A Parallel duplex Key 2205 aci Key 1.4404 bolts washers kacangan Urang téh pabrik profésional, anu ngahususkeun dina screws tiis judul, stud baud, paralel konci, patempatan machining, stamping bagian jsb Pikeun kualitas alus, produk urang geus diékspor ka loba nagara kayaning Jerman, Iran, Turki, Polandia, Egpyt, AS, jeung saterusna. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Modél Jumlah: DIN6885A Bahan: steel Steel / karbon Steel Standar: Din6885A Ukuran: 2mm-100mm Aplikasi: Mechanical Equipment Packing: kotak <carto <Usuk MOQ: 200pcs perlakuan Surface: Hardening finish: Userboxtop bijil: ISO ...
No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan &amp; BOLTS FASTENERS

f55 / s32760 / 1.4501 / 2507 hex kacangan & bolts fasteners

Bahan: Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 ...
No.103-S31254 F44 pinuh thread bar fastener

s31254 / f44 stud, pinuh thread bar fastener

Pedaran produk 1. Baku: DIN931 / 933, DIN934, ISO4032, ASME B18.2.2, ASME B 18.2.4 2. Baud: M6-M100 (héksagonal, flange) Nut: M3-M100 (héksagonal, flange) Threaded Rod: 4-2000mm (sadayana thread, tungtung thread ganda) 3. urutan leutik katampa 4. ngagiling test certifecate bisa disadiakeun 5. Pakét: bisi triplek atawa kotak kai atawa sakumaha 6 diperlukeun. Bahan: Monel 400 / k500, SS316Ti / SS317L / SS410 / SS309, 17-4 PH, a286 / GR660, 1.4529, 254smo, duplex asnd super duplex, Inconel718 / 625, Alloy20 / 59, incoloy725 / 825 / 925, HastelloyC276 / C4 / C22, Perunggu, Aluminium, titanium atawa alloy super lianna. Kami Layanan FASTENERS produksi RANGS sagi genep Bolts jeung siapkeun Screws; Studbolts; kacangan; stop kontak Cap Screws; insinyur Studs stop kontak ...
kualitas No.75-High duplex 2205 stainless steel baud stud

duplex 2205 / s31803 fasteners baja stud baud rod / thread

Pedaran produk 1. Sertifikasi: ISO, ROHS, SGS 2. Sadia Standar: Din, ANSI, ASTM, JIS, BSW 3. Kakuatan: Kelas 4.8, Kelas 8.8, Grade10.9, Grade12.9 A2-70, A4-70, A4-80 4. Pagawean: Konéng, bulao, séng bodas plated, Galvanized, HDG, kromat, Dacromet 5. bahan sadia: duplex Steel 2205,2507, Zeron100, steel Steel A2, A4, nikel alloy alloy625, alloy718, alloy800, alloy825, alloy925, hastelloy C22, C276, Monel 400, K500 6. Ukuran: M2-M100, Panjang: 5-300mm, Moq: 100pcs, Port: Ningbo, Shanghai 7. Sadia Packing: tas Plastik + Chipboard Cartons + lapis Usuk jeung Beubeur & Film. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Modél Jumlah: stud baud Standar: ANSI, BS, DIN, ISO, ...
56 baja No.2205-duplex, S32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw na fasteners

2205 baja duplex, s32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw

Kecap konci stainless steel nut & baud Standar DIN / ANSI / JIS / ISO / GB Modél Jumlah Numutkeun paménta customer Bahan steel baja, duplex baja, nikel alloy, Monel, Hastelloy, alloy titanium jsb Surface Treatment Blacking, polishing, anodize, plating Chrome, séng plating, plating nikel, Pewarnaan paking pakét ékspor Standar, jas keur sagala jinis angkutan, atawa sakumaha diperlukeun. Spésifikasi gambar atanapi nurutkeun syarat customer Pangiriman 1.Construction:Underground piping, pangiriman cai Hot jsb 2.Machining: bearing leungeun baju, Accessroy jsb 3.Electric: Tabung Gas jeung transmisi Cai jsb 4.Wind Power: Anti statik pipah jsb gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF, QFC Modél: M10, M13, M16, M19, M22, M24, ...
No.47-duplex uns s31803 F51 2205 1.4462 mété, hex plugs fasteners

duplex / uns s31803 / f51 / 2205 / 1.4462 hex plugs fasteners

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
Duplex 2205 / F55 / 1.4501 / S32760 fasteners stainless steel hex beurat nut M20

duplex 2205 / f55 / 1.4501 / s32760 fasteners stainless steel nut hex beurat m20

Pedaran produk kacangan hex beurat dina duplex jeung Super duplex steel steels S31803 S32750 S32760 F51 F55 duplex jeung Super duplex, Incoloy, Inconel, hastelloy, monel screw, baud, nut, washer, rod thread atanapi fasteners custom lianna salaku print. 1. Baku: DIN / ISO / BS / AS menta 2. M6-M54 OR AS urutan gambar 3.small katampa 4.mill test certifecate bisa disadiakeun 5. Pakét: bisi triplek atawa kotak kai atawa sakumaha diperlukeun Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Jumlah Modél: DIN934 Standar: DIN duplex s32205 baud screws: s32760 bolts kacangan ...
No.26-Oem High Precision Standar SS Fasteners

duplex 2205 & super 2507 duplex bolts & husus logam fasteners, saf2205 fasteners

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Hdf Jumlah Modél: UNC Standar: ANSI duplex baud: duplex fastener 2205 hex kacangan: duplex 2507 baud studbolt duplex: threaded rod 2507 1.4410 screw: 1.4410 baud nut 1.4410 studbolt : 2205 Pedaran fastener Produk: Juara anu forte kami sarta kami narékahan pikeun ngarancang jeung ngamekarkeun rentang kualitatif ngeunaan duplex 2205 & Super duplex 2507 Bolts & husus Metal Fasteners, SAF2205 Fasteners. rentang ditawarkeun of bolts hex ieu dijieun ku professional ahli urang anu luyu jeung standar kualitas nu internasional ...
Duplex 2205 A182 F51 UNS S31803 EN1.4462 hex baud DIN933 fastener

duplex 2205 a182 f51 uns s31803 en1.4462 din933 hex baud fastener

Ukuran: 3 / 8 "-16UNC Diménsi: ASME B18.2.2 Standar: ASTM A182 Bahan: Super duplex Kelas: UNS S31803, F51,1.4462 Prosés: Hot ngajalin + Machining + Rolling finish: Self Warna, Userboxtop Packing: kotak karton (Max 25kg), kai pallets atanapi acccording kana sarat ngahasilkeun Kamampuh customer urang: 5 ton / bulan Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP pamayaran Istilah: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb Market: Taiwan, Jepang, Australia, Nethelands Website: pangalaman kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener stainless steel, sakabeh bahan baku tina stainless steel nyaeta ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, harga jeung kualitas nyaeta kalapa kaunggulan kami: Hiji-gaul balanja, ...