No.89-Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 hex baud DIN933 DIN931

hastelloy c276 / 2.4819 din933 baud din931

Pedaran produk 1. Baku: DIN931 / 933 ISO4014 / 4017 baud na DIN934, ISO4032, ASME B18.2.2, ASME B 18.2.4.6M nut 2. Bahan: Hastelloy C276 / UNS N10276 / 2.4819 4. Pakét: bisi triplek atawa kotak kai atawa sakumaha 5 diperlukeun. waktos pangiriman: 15-45 poé. Galunggung C276 mangrupa bahan pisan serbaguna anu geus kapanggih pamakéan dina rupa-rupa lingkungan parna. Eta geus ditémbongkeun lalawanan korosi ka média ngandung klorida, asam organik, média pangoksidasi, ngurangan asam, seawater na brine, sarta gasses flue sulfat. Galunggung C276 diganti Galunggung C (UNS N10002), nu ngandung rada kurang ...
No.97-Hastelloy C276 rod threaded

fastener hastelloy bolts stud c276 / n10276

Produsén Special Fasteners hastelloy c276 bolts stud bisa dihasilkeun Pikeun Palanggan gambar Amérika (ASME, ANSI) Standar Ukuran Bulan M3 mun M64 No Tapers Produk bisa dihasilkeun kana gambar customer atawa relevan Britania (BS), Amérika (ASME, ANSI), Éropa (DIN, uni) atanapi Standards Internasional (ISO). Bulan ukuranana nu M3 mun M64 métrik na 3 / 16 "pikeun 2.1 / 2" Kaisar bisa disadiakeun. bentuk thread kaasup UNC, UNS, UNF, BSW, BSF, Whitworth, métrik, métrik Rupa. Studbolts / Studs / Studding. Studbolts bisa disadiakeun di tebih cut na Studding dina bar tebih pinuh upto ...
screws cap sirah stop kontak No.88-Hastelloy C-276 (2.4819) din912

screws cap sirah stop kontak hastelloy c-276 (2.4819) din912

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
No.83-Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw

inconel 718 Allen baud, stop kontak cap screw

Wincik Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw Inconel 718 mangrupakeun hardenable alloy dumasar-nikel présipitasi dirancang pikeun nembongkeun ngahasilkeun exceptionally tinggi, tensile tur ngabdi-beubeulahan sipat dina suhu nepi ka 1300 ° F. Respon umur-hardening sluggish of alloy 718 idin annealing na las tanpa hardening spontan dina mangsa panas tur cooling. alloy ieu weldability unggulan lamun dibandingkeun jeung superalloys nikel-base hardened ku aluminium sarta titanium. alloy ieu geus dipaké pikeun mesin jet na-speed tinggi airframe bagian kayaning roda, ember, spacers, sarta bolts suhu jeung ...
Kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

2507 / f55 / s32750 / 1.4410 kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

Pedaran produk Layanan kami Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku motong dimension, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item wincikan ukuranana pangiriman 3.Before, lengkep laporan inspeksi produk rengse baris hadir. 4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total kuantitas ...
Monel K500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

monel k500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

Spésifikasi 1.copper nickle alloy 2. Monel400 atanapi Monelk500 3. countersunk sirah screw, stop kontak cap sirah screw MonelK500 sirah stop kontak cap screw Allen baud uns n05500 Produk Range: baud, nut, washer, thread rod, buleud bar, rivets na fasteners sejen tur baku, non produk stainless steel baku. Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb Bahan: stainless steel husus: 316L, 317L. 904L, 1.4529, 724L, PH17-4. , 310S, 309S. 254SMO, 316Ti Inconel: Inconel600, Inconel718, Inconel625, Incoloy825, Inconel601 Hastelloy: HastelloyC276, Hastelloy C4, Hastelloy B2, Hastelloy B3, Hastelloy ...
No.73-SS 310s baud na nut

china screw na nut ss310s

310S / 310 stainless steel cap struktur hex screw asme B18.2.1, hex beurat nut asme B18.2.2 steel baja 310 / 310S ASTM A 240, A 276, A 312 UNS S31000 / UNS S31008 DIN 1.4845 / DIN1.4841 steel baja 310 / 310S mangrupa panas austenitic tahan Galunggung jeung lalawanan alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik ngaliwatan 2000ºF. Na tinggi kromium tur nikel eusi nyadiakeun résistansi korosi comparable, résistansi punjul mun oksidasi jeung ingetan tina fraksi gedé kakuatan suhu kamar batan alloy austenitic umum kawas Tipe 304. Steel 310 ...
No.72-Hastelloy C22N06022 stop kontak sirah screw

hastelloy c22 / n06022 sirah stop kontak screw

komposisi Hastelloy C22 Kimia Hastelloy C22 Pasipatan fisik Hastelloy C22 Galunggung Sifat mékanis minimum (dina suhu kamar) ciri saperti dihandap Hastelloy C22 mangrupakeun omnipotent nikel, kromium jeung molybdenum dicampurkeun alloy, kalayan unjuk lalawanan korosi hadé ti séjén alloy, contona, Hastelloy C276 alloy, C4 alloy na alloy 625. Hastelloy C22 boga prestasi lalawanan alus mun umuran, crevice korosi na korosi stress cracking, mibanda kinerja sedeng cai inoxidability unggulan, kaasup nu baseuh-klorin, asam nitrat atawa pangoksidasi Asam Asam dicampur ion klorida. Samentara, Hastelloy C22 ...
No.5-Hardware fastener Hastelloy C276 N10276 stop kontak Kepala Cap screw

hardware fastener hastelloy c276 n10276 stop kontak sirah cap screw

Pedaran produk 1. Kelas: Hastelloy C / C-276 / C-4 / C-22 / C-2000 / C-59 / B / B-2 / B-3 / X, 2. Ukuran: M6-M100 3. Baku: DIN 933 / 931 4. rinci ISO9001 Bahan HPF bisa ngahasilkeun mumpuni Hastelloy C-276 baud tina sagala jinis tiis dibentuk jeung panas ngajalin: sertifikasi. Bentuk anu bolts sagi genep, hex bolts beurat, bolts stop kontak cap, bolts jangkar, sarta bolts non-standar lianna numutkeun gambar customer. Ukuran éta Bulan ti M8-M100 di métrik na 3 / 8 "pikeun 3-1 / 2" dina inci, jeung beda-beda panjangna. Hastelloy C-276 ngabogaan résistansi alus teuing pikeun korosi localized, stress korosi cracking, pangoksidasi sarta ngurangan media, ...
No.108-Produsén alloy husus fasteners hastelloy C276 kacangan

produsén alloy husus fasteners hastelloy c276 kacangan

Pedaran produk Hastelloy C276 Bolts bisa dihasilkeun Pikeun Palanggan gambar Amérika (ASME, ANSI) Standar Ukuran Bulan M3 mun M64 No Tapers Produk bisa dihasilkeun kana gambar customer atawa relevan Britania (BS), Amérika (ASME, ANSI), Éropa (DIN , uni) atanapi Standards Internasional (ISO). Bulan ukuranana nu M3 mun M64 métrik na 3 / 16 "pikeun 2.1 / 2" Kaisar bisa disadiakeun. bentuk thread kaasup UNC, UNS, UNF, BSW, BSF, Whitworth, métrik, métrik Rupa. Studbolts / Studs / Studding. Studbolts bisa disadiakeun di tebih cut na Studding dina bar tebih pinuh upto 4 méter ...
kualitas No.55-High duplex 2205 bolts stainless steel sarta kacangan

kualitas luhur hastelloy bolts c-22

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HDF Modél: ASTM 18.2.1 Standar: ANSI Tipe: Description Hardware Pakakas Produk 1. Kelas: hastelloy c-22 / N06022 / 2.4602 2. Ukuran: M6-100, 1 / 4 "-4" 3. Baku: DIN 933 931 4. Sertifikasi: ISO9001: 2008 Company Émbaran: Bahan kami: baja -Stainless: SS304L, SS316L, SS316Ti, SS317L, SS321, SS347, SS310, SS410 -Super duplex: UNS S31803, S32205, S32550, S32750, S32760 -High Suhu Galunggung: A453 660, Alloy20, 17 / 4PH, 17 / 7PH, 904L, XM-19, SMO254 -Nickel Galunggung: Inconel 600, Inconel 601, Inconel 602CA, Inconel 625, Inconel 718 Incoloy 800, Incoloy 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Hastelloy C22, C276 ...
No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

nikel alloy monel400 baja harga per kg kacang baud stud screw fastener en2.4360

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ketik: nikel Bar Aplikasi: Industri, Samudra jeung ngolah kimiawi parabot Kelas: nikel Base Galunggung Ni (Min): 63% Bubuk Atawa Henteu: Teu Bubuk pamungkas Kakuatan (≥ MPa): 485 Elongation (≥%): 35 Jumlah% Modél: monel400 Brand Nami: HDF Bahan: alloy nikel monel400 EN2.4360 Standar: tipe DIN ANSI ASME JIS ISO Kepala: Stud Kepala Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Warna: Silvery Packing: lapis bisi ngaran Produk: monel400 baja harga per kg stud kacangan baud screw fastener EN2.4360 Pedaran ...
Mirah-borongan-titanium-alloy-machining-bagéan

hastelloy c4 en 2.4610 almond hex kacangan guligah din934 alloy spinner

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ketik: nikel Bar Aplikasi: Élmu sarta Unsur, Industri Kelas: nikel Base Galunggung, 4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 jsb Ni (Min): Balance Bubuk Atawa Henteu: Henteu bubuk pamungkas Kakuatan (≥ MPa): 690 Elongation (≥%): 40 Jumlah% Modél: Hastelloy C4 Brand Nami: HDF Bahan: baja alloy C4 en 2.4610 Warna: Silvery Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Packing : Cartons + palastik tipe Tas Produk: din934 almond hex kacangan kecap Key: kacangan hex almond. C4 en 2.4610 pamayaran Sarat: T / T ngaran Produk: hastelloy C4 en 2.4610 almond hex kacangan guligah alloy spinner din934 hastelloy C4 en 2.4610 almond hex kacangan guligah ...
No.24-Galunggung 660 Hex Bolts, Fasteners

nikel alloy c22 en 2.4602 sadayana threaded stud baud nus hastelloy c 276

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ketik: nikel Bar, sadaya Aplikasi thread stud baud: Industri Kimia, Industri Kelas: nikel Base Galunggung, 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect Ni (Min): Balance Bubuk Atawa henteu: teu Bubuk pamungkas Kakuatan (≥ MPa): 690 Elongation (≥%): 45 Jumlah% Modél: Hastelloy C22 Brand Nami: HDF Bahan: nikel alloy C22 Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Panjang: 10 - 500mm Warna: Silvery Packing: Cartons + kantong plastik keyword: nikel alloy C22 ngaran stud baud nus Produk: nikel alloy C22 en 2.4602 sadayana ...
No.107-Incoloy 800HT Stud baud sinambung cw nut hex beurat UNS N08811

316l hex beurat baud titanium nickle hastelloy

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HDF Jumlah Modél: DIN ASME GB JIS Standar: ANSI Bahan: 316L Kepala tipe: sagi genep baud Dina stock: 904l mété ti M6 mun M20 Warna: Panjang bodas: tina 8mm mun 3meter bahan sejenna: TP321 Monel400: Monelk500 Produk kami: Hex Bolts kacangan washers U baud, Sajajar Key, Flange, bolts stud, socke screws sirah, screws sirah datar, screws stop kontak countersunk, slotted screws sirah, threaded rod, anchors kimia, set screws sahiji titik anjing, titik datar, jeung bagian prosés baku non séjén lamun kalawan gambar. Inpo umum: gambar pabrik kami: kontrol Quality: QA / QC ...
No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

super duplex s32750 screws sirah cap bolts jeung kacang

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Hdf Standar: DIN ngaran bahan: Monel400 904L: 254SMO 1.4529: 310s s32760: duplex 2205 super duplex 2507: hastelloy c276 nyirian: xdo Ukuran c276: M10x50 thread pitch: pitch 1.5 Ékspor: ka diaméterna Korea: 9.96mm Pedaran produk: Wilujeng sumping di buka ramatloka urang jeung mudahan produk urang baris nyugemakeun anjeun. produk utama urang téh bolts panon, kacang panon, shackles, klip tali kawat, binders beban, turnbuckles, ngangkat uli, Tumbu nyambungkeun, swivels tur loba produk rigging lianna .. Salaku produsén profésional ti ngangkat jeung hardware nyambungkeun, Winrock geus operasi hasil sarta ngembangna rentang bisnis gancang leuwih dékade panungtungan. konsumén internasional nutupan 68 kota ...
No.13-Cina jualan supplier 904L, 1.4529, 254SMO bolts DIN931

310s uns s31008 stainless steel daptar bolts screw supplier Cina fastener

Steel baja 310S mangrupa panas alloy tahan austenitic kalawan lalawanan alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik ngaliwatan 2000ºF. Na tinggi kromium tur nikel eusi nyadiakeun résistansi korosi comparable, résistansi punjul mun oksidasi jeung ingetan tina fraksi gedé kakuatan suhu kamar batan alloy austenitic umum kawas Tipe 304. Steel 310 mindeng dipaké dina suhu cryogenic, kalawan kateguhan alus teuing pikeun -450 ° F, sarta perméabilitas magnét low. Rincian Gancang: Standar: ASTM, DIN, GB Dimensi: ngaropéa Kelas: 300 Series Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand ...
No.21-sagi genep stop kontak Cap screws na fasteners

bolts duplex produsén hex cap screw jeung kacang

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Jumlah Modél: DIN ASME GB JIS Bahan: 904L UNS N08904 DIN1.4539 Z2NCDU Kepala tipe: sirah hex, buleud sirah, sirah kuadrat, sirah stop kontak Dina stock: 904l kacangan ti M6 mun M20 Warna: Panjang bodas: ti 8mm mun 3meter Naon anu ciri? lalawanan tinggi mun klorida stress korosi cracking tinggi Kakuatan lalawanan punjul mun klorida umuran jeung crevice korosi Good lalawanan korosi umum Disarankeun pikeun aplikasi nepi ka 600 ° F laju Low tina Gabungan ékspansi termal sipat dirumuskeun ku ...
No.17-U bolts A182 F55 en 1.4501

b8t a193 b8t stop kontak taktak screw u baud m14 bolts tensile tinggi

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Jumlah Modél: DIN ASME GB JIS Bahan: 904L UNS N08904 DIN1.4539 Z2NCDU Kepala tipe: sirah hex, buleud sirah, sirah kuadrat, sirah stop kontak Dina stock: 904l kacangan ti M6 mun M20 Warna: Panjang bodas: ti 8mm mun 3meter Spesifikasi: alloy tambaga 90324L 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S S32760 Nickle, duplex stainless steel 2205, duplex stainless steel B8T A193 B8T stop kontak taktak screw u baud M14 bolts tensile tinggi informasi Umum: kami kokotéténgan kana sakumaha salah sahiji utama ngajalin Karbon Steel Fastener eksportir ti Cina ...
Baja Panas Résistansi SS screw Manufacturers High Quality steel baja Thread Rod

baja tahan panas ss pabrik screw kualitas luhur rod thread stainless steel

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Bahan: 904L UNS N08904 DIN1.4539 Z2NCDU Kepala tipe: sirah hex, buleud sirah, sirah kuadrat, sirah stop kontak Dina stock: 904l kacangan ti M6 mun M20 Warna: bodas panjangna: ti 8mm mun Pedaran produk 3meter: steels HPF anu dipikawanoh pikeun produk kualitas maranéhna lamun datang ka produk baja. Ieu téh mangrupa supplier sahiji kualitas pisan luhur steel Steel héksagonal Kepala screw. Steel Steel héksagonal Kepala screw nu umumna diwangun ku stainless steel téh tina hambalan béda. The sasmita nangtukeun kualitas sahiji ...