No.104-alloy718 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 DIN976

alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener din975 / din976

Spésifikasi 1.alloy bolts fastener inconel 718 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.prompty pangiriman 5.Certificate: ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Galunggung Fastener Inconel 718 Bolts 1.1 Ukuran sagi genep sirah baud: M4-M100, 10 # -4 '' 1.2 Panjang sagi genep sirah baud: 6mm-500mm 1.3 bijil ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 1.4 Standar DIN 931, DIN 933, DIN 975 jsb 1.5 Bahan (1) baja Karbon: GB700-88, Q195, Q235, Q275 jsb (2) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, (286) duplex stainless steel A-3 jsb : duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (4) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel ...
No.107-Incoloy 800HT Stud baud sinambung cw nut hex beurat UNS N08811

incoloy 800ht stud baud c / w hex nut beurat uns n08811

Spésifikasi Incoloy 800ht 800,800H, 800HT screw, baud, stud baud, rod thread, washer. babak bar High ngabdi kakuatan beubeulahan di Specications stock Catetan yén Komposisi kimia Incoloy 800HT bakal salawasna jadi dina watesan Incoloy 800H. * Catetan watesan Incoloy 800H bisa atawa bisa jadi aya dina watesan Incoloy 800HT. Fisik Pasipatan Mechanical Pasipatan Karakteristik tina incoloy 800H / 800HT Suhu kakuatan High ngabdi kakuatan beubeulahan tahan ka oksidasi jeung carburization di lingkung suhu luhur lalawanan korosi Good dina loba lingkungan asam lalawanan Good mun ...
No.94-alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw ...
No.60-Inconel 718 DIN 2.4668 uns n07718 belas nunjuk sirah flange baud

inconel 718 / 2.4668 / uns n07718 belas titik flange sirah baud

Spésifikasi Galunggung 718 / Inconel 718 / NO7718 / 2.4668 nut baud washer threaded fasteners rod ...
No.17-U bolts A182 F55 en 1.4501

u bolts a182 f55 en 1.4501

F55 1.4501 Zeron100 S32760 baud Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Modél Jumlah: S32760 U baud Type1: S32760 baud Type2: S32760 nut Type3: S32760 threaded rod Type4: S32760 screw Type5: S32760 stud baud Type6: S32760 washer ...
No.86-Flange baud alloy husus fastener S31803

flange baud alloy husus fastener 2205 / s31803

Spésifikasi 1.Super duplex steel Steel Fastner 2205 / S31803 Bolts 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Super duplex steel Steel Fastener 2205 / S31803 Bolts 1.Size M4-M100, '10.Length 4mm-2mm 6.Certificate ISO 500 3 # -9001': Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 4.Standard GB, ISO, DIN, BS, ANSI / ASME / JIS, nurutkeun sarat customer urang. 5.Material (1) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 Inconel ...
No.50-Incoloy 925 Stud baud sinambung cw nut hex beurat

incoloy 925 stud baud c / w nut hex beurat

Pedaran produk 1. Kelas: nikel, MONEL, INCONEL Galunggung, INCOLOY, HASTELLOY, duplex, NITRONIC, NIMONIC, jsb 2. Ukuran: M6-M100, 1 / 4 "-3-1 / 2" 3. Baku: ASTM / ASME / AISI, DIN, ISO jsb 4. Sertifikasi: ISO9001, SGS Service kami stock Loba pisan bahan Urang ngahasilkeun bahan Sunan Gunung Djati, sangkan bisa ngadalikeun pangiriman nu hadé. nguji PMI jadi nguji PMI biasa mangrupa prosés nu biasa urang sateuacan kiriman. kualitas luhur diliwatan ISO9001 nu: 2008 Sistim kualitas auténtikasi. Kualitas ensurance HPF, produk QFC geus disatujuan ku ISO 9001: sertipikat 2008. mesin nguji oge well-dilengkepan, Analisis Kimia Tambo Minangkabau, Spectrograph, Karbon na ...
No.100 Profesional A-286 alloy baud pikeun wholesales

profésional a453 660 alloy baud pikeun wholesales

Spésifikasi 1.Special Galunggung Fastener A453 660 Hex Bolts 2.guaranteed kualitas 3.competitive prive 4.fast pangiriman 5.ISO 9001: jéntré Produk 2008 2. Bahan Perkenalan A453 660 (A286 / UNS S66286), Galunggung A286 mangrupa 2.1 beusi-nikel-kromium The ciri tina A453 660: kakuatan High na fabrikasi unggulan notched kakuatan beubeulahan High Good korosi tesistance Rincian Gancang Tempat of Origin: Jiangsu Cina ( daratan) Brand Nami: HPF, QFC Ukuran: M4-M100 (1 / 4-4 inci) Panjang: 6mm-500mm bijil: ISO 9001: 2008 Standar: GB, ISO, DIN, BS, ANSI jsb kelas: 4.8-12.9 , A2-70, A4-80 jsb Inspection: Akte en 10204 3.1 Galunggung baja: titanium, Monel, Hastelloy jsb transportasi: Samudra pengiriman barang atawa transportasi hawa Packing: ...
No.92 Incoloy 825 T baud, alloy 825925 fastener.

incoloy 825 t baud, alloy 825 / 925 fastener dilakukeun dina china

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
No.47-duplex uns s31803 F51 2205 1.4462 mété, hex plugs fasteners

duplex / uns s31803 / f51 / 2205 / 1.4462 hex plugs fasteners

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
No.8-Incoloy Galunggung 800 800H 800HT Full Thread Bar

incoloy alloy 800 / 800h / 800ht thread bar pinuh

Urang nawarkeun rupa-rupa komprehensif ngeunaan sagi genep Kepala Bolts, Stud Bolts, kacangan sarta séjén Fasteners.which dipaké sacara éksténsif dina sagala rupa Steel Struktural, Metal Buliding, Minyak & Gas, Tower & Kutub, Energy Angin, Téknik Mesin, Automobile, Imah Decorating, jsb. Ieu sadia dina béda wangun & ukuran na keur reckoned pikeun sagala rupa fitur anu bisa kayaning lalawanan korosi, akurasi dimensi na hirup layanan panjang Incoloy Galunggung 800 / 800H / 800HT Full Thread Rod Naon anu ciri tina Incoloy 800H / HT? kakuatan hawa tinggi tinggi ngabdi kakuatan beubeulahan tahan ka oksidasi jeung carburization di lingkung suhu luhur lalawanan korosi Good dina loba lingkungan asam lalawanan Good mun loba ...
310S .317L fasteners stainless steel sadayana bolts thread hex 724L / 725LN

310s .317l fasteners stainless steel sadayana thread hex bolts 724l / 725ln

310S .317L fasteners stainless steel sadayana bolts thread hex 724L / 725LN Fasteners: Hex baud, Stud baud, Threaded baud, U-baud, Square baud, kenop baud, héksagonal Kepala baud: baud; Hex stop kontak Kepala baud; sirah baud pasagi; T-baud; Babak Kepala baud; ékspansi baud; Nut Washer: Hex screw; Hex Kepala screw; Cap screw; Hex Cap screw; Rod: Self ngetok screw; Sagi genep stop kontak Siapkeun screw; Bola screw; Jack screw héksagonal Nut; Nut kuadrat; nut Wing; Nut datar; Konci Nut; Satengah Nut; Pinuh Nut Userboxtop Washer; buleud Washer; Spring Washer; Square Washer; Sipit Washer Bahan: A320 L7, L7M, B8, B8M, ...
No.25-Incoloy a286 hex bolts 1.4980 a286 fasteners gh2132 fixings mesin hardware screw stainless steel

béntang custom kualitas luhur baud hex stainless steel

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jingsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HDF Jumlah Modél: OEM Standar: Adat ngaran Produk: kualitas High béntang custom baja hex steel Ukuran baud: M2.5-M56 ,; 2 # -2 ", 1" - 6.6, Priangan. mun tungtutan Panjang anjeun: 10-200mm Bahan: Karbon Steel, steel baja, Galunggung baja, Kuningan, Al, jsb Kelas: Kelas 4.8, 5.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9 atanapi Numutkeun tungtutan anjeun tipe Kepala: Hex, alun, buleud, Hex flange, Datar, T-sirah, Triangular, jsb Thread: M, UNC, UNF tipe beuheung: Hex, Square, Triangular, kawung, Knurled, jsb Girang tipe: Phil, Slotted, Hex stop kontak, ka Equipment Produk: Test Machine2: advantage10 kami taun pangalaman dina alloy fastenersWith husus leuwih taun pangalaman 10 specializing di fasteners alloy ...
No.109-S31254 A193 B8MLCuN kacangan hex beurat

duplex stainless steel nut hex 2205 / s32205

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HDF Jumlah Modél: DIN ISO Standar ASTM: ANSI / ASME / DIN / ISO, DIN ATSM GB AISI ASME ngaran Produk: duplex 2205 baja hex steel nut Bahan: 1.4462 Ukuran S32205 S31803: M6-100, 1 / 4 "-4" kelas: Galunggung S32205 perlakuan Surface: treatment panas bijil: ISO9001: 2008 Pedaran Produk: 1. Kelas: nikel, MONEL, INCONEL Galunggung, INCOLOY, HASTELLOY, duplex, NITRONIC, NIMONIC, jsb 2. Ukuran: M6-M100, 1 / 4 "-3-1 / 2" 3. Baku: ASTM / ASME / AISI, DIN, ISO jsb 4. Sertifikasi: ISO9001, SGS kaunggulan kami: 10 taun pangalaman dina fateners alloy husus Kalawan leuwih taun pangalaman 10 specializing di fasteners alloy. Salaku alloy teknologi tinggi ...
No.109-S31254 A193 B8MLCuN kacangan hex beurat

gh2132 / a286 fasteners stainless steel hex beurat kacangan m6-m64

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ngaran Brand: Jumlah Modél HDF: DIN6330 beurat Hex Nut Standar: DIN Bahan: Galunggung Steel GH2132 / A286 Tipe: beurat Hex kacangan Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect Ukuran : M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Warna: Silvery finish: Bersih ngaran Produk: GH2132 / A286 fasteners stainless steel beurat Tinjauan Hex kacangan Kilang kitu: Naha milih kami? 1. produsén profésional pikeun baud, screw, nut, washer, threaded rod, jangkar, PEM fasteners, cnc lathe bagian machined, patempatan lathe otomatis, panggilingan bagian mesin jeung sajabana 2. leuwih ti 6 taun ...
No.3-DIN3570 SS 316 U ngawangun baud

724l. 725ln u bentukna baud pasagi dilakukeun dina china 317l. 347. 309s.310s

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ngaran Brand: HDF Jumlah Modél: DIN3570 baku Standar u-baud: DIN 316Lmod u bentukna baud dilakukeun dina china: 724L u bentukna baud pasagi dilakukeun dina china 1.4435 u bentukna baud dilakukeun dina china: u bentukna baud pasagi dilakukeun dina Rincian china: Winrock nyaeta supplier profésional pikeun fastener husus, éta ngadegkeun hiji kantor on kota Shanghai, base pabrik aya dina kotana Dongtai, Propinsi Jiangsu. Produksi anu lega aplikasi pikeun Minyak sarta gas, pétrokimia, generasi Power, wadah tekenan, klep ... Urang bisa mesin fastener salaku standar internasional atanapi sarat husus ...
kualitas No.55-High duplex 2205 bolts stainless steel sarta kacangan

kualitas luhur hastelloy bolts c-22

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HDF Modél: ASTM 18.2.1 Standar: ANSI Tipe: Description Hardware Pakakas Produk 1. Kelas: hastelloy c-22 / N06022 / 2.4602 2. Ukuran: M6-100, 1 / 4 "-4" 3. Baku: DIN 933 931 4. Sertifikasi: ISO9001: 2008 Company Émbaran: Bahan kami: baja -Stainless: SS304L, SS316L, SS316Ti, SS317L, SS321, SS347, SS310, SS410 -Super duplex: UNS S31803, S32205, S32550, S32750, S32760 -High Suhu Galunggung: A453 660, Alloy20, 17 / 4PH, 17 / 7PH, 904L, XM-19, SMO254 -Nickel Galunggung: Inconel 600, Inconel 601, Inconel 602CA, Inconel 625, Inconel 718 Incoloy 800, Incoloy 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Hastelloy C22, C276 ...
No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

nikel alloy monel400 baja harga per kg kacang baud stud screw fastener en2.4360

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ketik: nikel Bar Aplikasi: Industri, Samudra jeung ngolah kimiawi parabot Kelas: nikel Base Galunggung Ni (Min): 63% Bubuk Atawa Henteu: Teu Bubuk pamungkas Kakuatan (≥ MPa): 485 Elongation (≥%): 35 Jumlah% Modél: monel400 Brand Nami: HDF Bahan: alloy nikel monel400 EN2.4360 Standar: tipe DIN ANSI ASME JIS ISO Kepala: Stud Kepala Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Warna: Silvery Packing: lapis bisi ngaran Produk: monel400 baja harga per kg stud kacangan baud screw fastener EN2.4360 Pedaran ...
kualitas No.75-High duplex 2205 stainless steel baud stud

310s struktur / 310 stainless steel din975 baud threaded rod / stud

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HDF Jumlah Modél: 310S / 310 Bahan: steel Steel 310S / 310 Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect finish: treatment Surface Beresih: fosfat Tipe: threaded rod / stud baud Warna: Silvery Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Panjang: 10 mm - 4000 mm ngaran Produk: 310S / 310 struktur stainless steel threaded rod / stud baud din975 steel baja 310 / 310S mangrupa austenitic panas alloy tahan ku résistansi alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik ngaliwatan ...
No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

904l uns n08904 tmt steel bolts baja jeung kacang diatur en1.4539

Rincian Gancang: Standar: ASTM, DIN, GB Dimensi: ngaropéa Kelas: steel Steel, 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HDF Jumlah Modél: 904L Tipe: Babak, bolts na kacangan set Aplikasi: Industri Kimia Wangun: sertifikasi Babak: ISO Paké Special: klep Steels Bahan: steel Steel 904L uns N08904 Warna: Silvery Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Panjang: 10 - 500 mm Surface: bersih Téhnik: tiis digulung Hot ngaran digulung Produk: 904Luns N08904 bolts stainless steel sarta kacangan diatur en1.4539 leveraging dina ...