No.106-pabrik jualan langsung kualitas luhur incoloy rod alloy925 fastener thread

pabrik jualan langsung kualitas luhur rod alloy incoloy 925 fastener thread

Spésifikasi rod thread 1.Alloy Steel Fastener UNS N09925 / Incoloy 925, 2.quality dijamin harga 3.competitive pangiriman 4.fast 1. Jéntré produk 2. Bahan Perkenalan Incoloy alloy 925 mangrupa nikel-beusi-kromium alloy agehardenable kalawan tambahan tina molybdenum, tambaga, titanium sarta aluminium. 2.1 The ciri tina Incoloy 925: lalawanan tinggi mun umuran jeung crevice korosi nalika di halida na H2S ngandung média asam. lalawanan alus pikeun stress-korosi cracking kakuatan luar biasa nepi ka 1000 ° F (538 ° C). 2.2 The aplikasi tina Incoloy 925: Industri Minyak, kaasup mendi alat, produk tubular, sarta bagian pikeun sumur haseum-gas panengah ...
No.104-alloy718 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 DIN976

alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener din975 / din976

Spésifikasi 1.alloy bolts fastener inconel 718 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.prompty pangiriman 5.Certificate: ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Galunggung Fastener Inconel 718 Bolts 1.1 Ukuran sagi genep sirah baud: M4-M100, 10 # -4 '' 1.2 Panjang sagi genep sirah baud: 6mm-500mm 1.3 bijil ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 1.4 Standar DIN 931, DIN 933, DIN 975 jsb 1.5 Bahan (1) baja Karbon: GB700-88, Q195, Q235, Q275 jsb (2) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, (286) duplex stainless steel A-3 jsb : duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (4) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel ...
No.61-Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 screw

alloy 400 uns n04400 en 2.4360 monel 400 screw

Spésifikasi Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 screw 1. Ajakan & Profesional Tanggapan. 2. Kalapa & kredibel Harga. 3. Quality tinggi & Pangiriman Fast. 4. Ngaropéa Service - (dihasilkeun nurutkeun gambar customer urang atawa sampel). rékaman urutan parsial produk nu patali pikeun rujukan Monel 400 fastener screw Anjeun diékspor ka Uni Émirat Arab. Monel 400 sirah sagi genep bolts c / w kacangan diékspor ka Kerea bubuka singket tina bahan Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 A. Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 Ihtisar Monel 400 ...
No.94-alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw ...
Screws No.84-Galunggung 600 Galunggung Steel Fastener stop kontak Cap

alloy 600 screws fastener stop kontak cap baja alloy

Spésifikasi 1.Alloy Steel Fastener Inconel 600 stop kontak Cap Screws kualitas 2.guaranteed harga 3.competitive 4.promptly pangiriman Galunggung Steel Fastener Inconel 600 stop kontak Cap Screws 1.Category Soked screws sirah cap 2.Size M6-M64 3.Length 8mm-500mm 4.Certificate ISO 9001: 2008 5.Standard DIN 912,916,964,966 jsb 6.Grade 8.8-12.9, 22H, 33H, 45H, A2-50, A2-70, A4-80 jsb 7.Material (1) steel baja: 17 -4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 ...
No.71-625 fasteners inconel di nikel

inconel 625 fasteners di nikel

fasteners 625 inconel di nikel Dina naon formulir téh alloy nikel Inconel 625 sadia di SOONV? Lambaran Lempeng Bar / rod pipe & pipah (dilas & seamless) screws Kawat / cingcin / bolts valves / korsi Naon anu ciri tina Inconel 625? Tinggi ngabdi-beubeulahan kakuatan Oksidasi tahan ka 1800 ° F Seawater umuran jeung crevice korosi tahan salawasna ion klorida korosi stress cracking Non-magnét Dina aplikasi naon ieu Inconel 625 dipaké? Pesawat sistem ducting Aerospace Jet sistem engine knalpot Engine sistem dorong-reverser husus alat seawater prosés kimia parabot fabrikasi kalawan Inconel 625 Galunggung 625 boga ...
No.82-inconel 825 fastener alloy 825 fastener

inconel 825 fastener / alloy 825 fastener

Sipat komposisi Incoloy 825 Kimia Incoloy 825 fisik mi Sifat mékanis nimum (dina suhu kamar) Incoloy 825 ciri saperti dihandap Incoloy 825 ciri saperti dihandap 1. Alus stress korosi cracking kinerja lalawanan 2. lalawanan alus keur umuran jeung crevice korosi kinerja 3. Alus anti oksidasi jeung non-oxidzing kinerja asam panas 4. Alus kinerja mékanis dina duanana suhu kamar tur nepi ka 550 ° C 5. Gaduh tekanan wadah ngabuktoskeun kaaslianana lamun suhu pabrik nepi ka 450 struktur ° C Incoloy 825 Metalurgi Galunggung 825 mangrupakeun struktur kisi kubik raray-dipuseurkeun. Incoloy 825 ...
No.59-Incoloy 925 baud washers mété, alloy825925 fastener

incoloy 925 baud washers mété, alloy825 / 925 / 926 fastener.

Spésifikasi jeung Bentuk fisik Poperty Kimia Komposisi Produk Feature Incoloy 925 mangrupakeun alloy nikel-beusi-kromium présipitasi-hardenable. Ieu ngagabungkeun kakuatan tinggi jeung lalawanan korosi Incoloy 825 urang alus teuing. Incoloy 925 sabagian tahan ka sulfida-ngainduksi cracking setrés, jeung stress-korosi cracking. Aplikasi Turun-liang sareng komponenana ogé permukaan pikeun haseum (ngandung hidrogén sulfida) minyak atah jeung produksi gas alam. Catetan Incoloy mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Logam Special Corporation grup pausahaan. alloy séjén anjeun bisa museurkeun CMCOSTEEL ngabogaan rentang pinuh ku garis produk alloy dumasar nikel pikeun nyocogkeun ...
No.81-F55 Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod S32760

f55 / zeron100 fasteners stainless steel rod threaded pinuh s32760

S32760 / Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod ASTM F55 EN1.4501 ...
No.86-Flange baud alloy husus fastener S31803

flange baud alloy husus fastener 2205 / s31803

Spésifikasi 1.Super duplex steel Steel Fastner 2205 / S31803 Bolts 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Super duplex steel Steel Fastener 2205 / S31803 Bolts 1.Size M4-M100, '10.Length 4mm-2mm 6.Certificate ISO 500 3 # -9001': Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 4.Standard GB, ISO, DIN, BS, ANSI / ASME / JIS, nurutkeun sarat customer urang. 5.Material (1) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb (2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb (3) Galunggung baja: nikel alloy 20 Monel 400, K-500 Zirconium 702, 705 Nimonic 75, 80A, 90 titanium kelas 2, kelas 5 Inconel ...
NO.112-17-4PH sagi genep stop kontak bolts screw 1.4568

alloy 17-4ph / 1.4542 Allen screw stop kontak screws sirah cap

Spésifikasi 1.stainless alloy baja fastener bolts 17-4PH 2.grarnteed kualitas harga 3.reasonable 4.promptly pangiriman 5.ISO 9001: jéntré Produk 200 2. Bahan Perkenalan 17-4PH / ASTM S17400 Steel 17-4 PH téh présipitasi-hardening stainless steel martensitic nu nyadiakeun hiji kombinasi beredar kakuatan tinggi, résistansi korosi alus, sipat mékanis alus dina suhu nepi ka 600 ° F (316 ° C), kateguhan alus dina duanana logam basa jeung welds, sarta pondok-waktos,-hawa tiis panas perlakuan nu ngaleutikan warpage na skala. 2.1 The ciri tina 17-4PH: (1) Formability (2) Mudah pikeun ngaluyukeun tingkat inténsitas (3) atenuasi Good ...
No.103-S31254 F44 pinuh thread bar fastener

s31254 / f44 stud, pinuh thread bar fastener

Pedaran produk 1. Baku: DIN931 / 933, DIN934, ISO4032, ASME B18.2.2, ASME B 18.2.4 2. Baud: M6-M100 (héksagonal, flange) Nut: M3-M100 (héksagonal, flange) Threaded Rod: 4-2000mm (sadayana thread, tungtung thread ganda) 3. urutan leutik katampa 4. ngagiling test certifecate bisa disadiakeun 5. Pakét: bisi triplek atawa kotak kai atawa sakumaha 6 diperlukeun. Bahan: Monel 400 / k500, SS316Ti / SS317L / SS410 / SS309, 17-4 PH, a286 / GR660, 1.4529, 254smo, duplex asnd super duplex, Inconel718 / 625, Alloy20 / 59, incoloy725 / 825 / 925, HastelloyC276 / C4 / C22, Perunggu, Aluminium, titanium atawa alloy super lianna. Kami Layanan FASTENERS produksi RANGS sagi genep Bolts jeung siapkeun Screws; Studbolts; kacangan; stop kontak Cap Screws; insinyur Studs stop kontak ...
S32760 steel baja fastener (Zeron100, EN1.4501) pinuh thread rod1

s32760 stainless steel fastener (zeron100, en1.4501) pinuh rod thread

fasteners S32760 / 1.4501 stainless steel threaded rod Zeron100 / F55 Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Jumlah Modél: S32760 / 1.4501 fasteners stainless steel threaded rod Zeron100 / F55 Standar: ANSI, ASME, DIN ketik 1: 310 steel Steel Square Kepala baud Tipe 2: 310 steel Steel Hex Nut Tipe 3: 310 steel Steel Square Washer Tipe 4: astm a479 uns s31803 U-baud Tipe 5: astm a479 uns s31803 baud Tipe 6: astm a479 uns s31803 pasagi baud Tipe 7: astm a479 uns s31803 Hex Kepala baud ...
No.9-Incoloy 926 EN1.4529 UNS N08926 sirah stop kontak screw fastener

incoloy 926 en1.4529 uns n08926 stop kontak sirah screw fastener

1.Prompt & Profesional Tanggapan 2.Competitive & harga kredibel 3.High Quality & Pangiriman Fast 4.Customized Service (dihasilkeun nurutkeun gambar atawa sampel konsumén ') 1. bubuka ringkes tina bahan Incoloy 926 duplex Tinjauan 926 mangrupa alloy stainless steel austenitic boga komposisi kimiawi anu sarupa kalayan alloy 904L, eusi nitrogen na ieu 0.2% eusi molybdenum nyaeta 6.5%. Molybdenum sarta nitrogen eusi nyata ngaronjat résistansi of umuran jeung crevice korosi dina halida media.Meantime, nikel jeung nitrogén teu ukur ensures kuatna metallographical, tapi ogé ngurangan misahkeun trend intergranular dina prosés termal atawa las ...
56 baja No.2205-duplex, S32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw na fasteners

2205 baja duplex, s32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw

Kecap konci stainless steel nut & baud Standar DIN / ANSI / JIS / ISO / GB Modél Jumlah Numutkeun paménta customer Bahan steel baja, duplex baja, nikel alloy, Monel, Hastelloy, alloy titanium jsb Surface Treatment Blacking, polishing, anodize, plating Chrome, séng plating, plating nikel, Pewarnaan paking pakét ékspor Standar, jas keur sagala jinis angkutan, atawa sakumaha diperlukeun. Spésifikasi gambar atanapi nurutkeun syarat customer Pangiriman 1.Construction:Underground piping, pangiriman cai Hot jsb 2.Machining: bearing leungeun baju, Accessroy jsb 3.Electric: Tabung Gas jeung transmisi Cai jsb 4.Wind Power: Anti statik pipah jsb gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF, QFC Modél: M10, M13, M16, M19, M22, M24, ...
No.100 Profesional A-286 alloy baud pikeun wholesales

profésional a453 660 alloy baud pikeun wholesales

Spésifikasi 1.Special Galunggung Fastener A453 660 Hex Bolts 2.guaranteed kualitas 3.competitive prive 4.fast pangiriman 5.ISO 9001: jéntré Produk 2008 2. Bahan Perkenalan A453 660 (A286 / UNS S66286), Galunggung A286 mangrupa 2.1 beusi-nikel-kromium The ciri tina A453 660: kakuatan High na fabrikasi unggulan notched kakuatan beubeulahan High Good korosi tesistance Rincian Gancang Tempat of Origin: Jiangsu Cina ( daratan) Brand Nami: HPF, QFC Ukuran: M4-M100 (1 / 4-4 inci) Panjang: 6mm-500mm bijil: ISO 9001: 2008 Standar: GB, ISO, DIN, BS, ANSI jsb kelas: 4.8-12.9 , A2-70, A4-80 jsb Inspection: Akte en 10204 3.1 Galunggung baja: titanium, Monel, Hastelloy jsb transportasi: Samudra pengiriman barang atawa transportasi hawa Packing: ...
No.101-317L babak bar, rod thread fastener

317l babak bar, rod thread fastener

Produk Perkenalan Kelas 317L stainless steel: Galunggung 317L (UNS S31703) mangrupakeun stainless steel austenitic molybdenum-bearing kalawan greatly ngaronjat lalawanan ka serangan kimiawi sakumaha dibandingkeun jeung steels steel konvensional kromium-nikel austenitic kayaning Galunggung 304. Sajaba ti éta, Galunggung 317L nawarkeun ngabdi luhur, stress-to-beubeulahan, jeung kakuatan tensile dina suhu luhur: ti steels steel konvensional. Ieu mangrupakeun karbon low atawa "L" kelas nu nyadiakeun résistansi kana sensitization salila las jeung prosés termal lianna. Umum Pasipatan Galunggung 317L (UNS S31703) mangrupakeun lowcarbon korosi tahan austenitic kromium-nikel-molybdenum stainless steel ...
No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

nikel alloy monel400 baja harga per kg kacang baud stud screw fastener en2.4360

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ketik: nikel Bar Aplikasi: Industri, Samudra jeung ngolah kimiawi parabot Kelas: nikel Base Galunggung Ni (Min): 63% Bubuk Atawa Henteu: Teu Bubuk pamungkas Kakuatan (≥ MPa): 485 Elongation (≥%): 35 Jumlah% Modél: monel400 Brand Nami: HDF Bahan: alloy nikel monel400 EN2.4360 Standar: tipe DIN ANSI ASME JIS ISO Kepala: Stud Kepala Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Warna: Silvery Packing: lapis bisi ngaran Produk: monel400 baja harga per kg stud kacangan baud screw fastener EN2.4360 Pedaran ...
alloy nikel Inconel 718-uns n07718-EN2.4668 Flange baud screw fastener

alloy nikel inconel 718-uns n07718-en2.4668 flange baud screw fastener

INCONEL718 ASTM B637, B 670, B 906 UNS Jumlah N07718 NACE ngaran umum Bapak-01-75 lianna: Galunggung 718, Haynes® 718, Nicrofer® 5219, Allvac® 718, Altemp® 718 Inconel 718 mangrupakeun alloy nikel-kromium-molybdenum dirancang nolak rupa-rupa lingkungan parah corrosive, umuran jeung crevice korosi. alloy baja nikel Ieu oge mintonkeun exceptionally ngahasilkeun tinggi, tensile, sarta sipat ngabdi-beubeulahan dina suhu luhur. alloy nikel ieu dipaké ti hawa cryogenic nepi ka layanan istilah lila di 1200 ° F. Salah sahiji fitur distinguishing komposisi Inconel 718 urang teh ...
Nikel alloy 400 EN2.4360 pinuh thread rod kalawan fastener kacangan

alloy nikel 400 en2.4360 pinuh thread rod kalawan fastener kacangan

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ketik: nikel Bar Aplikasi: Industri Kimia, Samudra jeung alat ngolah kimiawi Kelas: nikel Base Galunggung Ni (Min): 63% Bubuk Atawa Henteu: Teu Bubuk pamungkas Kakuatan (≥ MPa) : 485 Elongation (≥%): 35 Jumlah% Modél: alloy400 Brand Nami: HPF Bahan: nikel Base alloy400 en 2.4360 Standar: tipe DIN ANSI ASME JIS ISO Kepala: sagi genep Kepala screw Warna: Silvery Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Panjang: 10 - 500 mm Packing: lapis hal keyword: jenis alloy400 kacangan bolts Produk ...