No.94-alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw

alloy 800ht fastener baud nut washer gasket screw ...
No.60-Inconel 718 DIN 2.4668 uns n07718 belas nunjuk sirah flange baud

inconel 718 / 2.4668 / uns n07718 belas titik flange sirah baud

Spésifikasi Galunggung 718 / Inconel 718 / NO7718 / 2.4668 nut baud washer threaded fasteners rod ...
No.17-U bolts A182 F55 en 1.4501

u bolts a182 f55 en 1.4501

F55 1.4501 Zeron100 S32760 baud Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Modél Jumlah: S32760 U baud Type1: S32760 baud Type2: S32760 nut Type3: S32760 threaded rod Type4: S32760 screw Type5: S32760 stud baud Type6: S32760 washer ...
Kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

2507 / f55 / s32750 / 1.4410 kombinasi baud & inox screw & rusuh baud fastener

Pedaran produk Layanan kami Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku motong dimension, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item wincikan ukuranana pangiriman 3.Before, lengkep laporan inspeksi produk rengse baris hadir. 4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total kuantitas ...
No.81-F55 Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod S32760

f55 / zeron100 fasteners stainless steel rod threaded pinuh s32760

S32760 / Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod ASTM F55 EN1.4501 ...
bolts No.78 jangkar kalawan kacang, fasteners spésifik dina Super duplex 2507

bolts jangkar kalawan kacang, fasteners husus di super 2507 duplex

Ukuran produk jeung bahan bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer. Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 ...
No.77 duplex 2205 S32205 fasteners stainless steel DIN975 DIN976 threaded rod F51

duplex2205 / s32205 fasteners stainless steel din975 / din976 threaded rod f51

Duplex2205 / S32205 fasteners stainless steel DIN975 / DIN976 threaded rod F51 1.4462 (duplex 2205) Pedaran The austenitic 1.4462 baja husus nembongkeun lalawanan korosi umuran alus. wewengkon utama aplikasi (gumantung kaayaan spésifik pamakean) mangrupakeun industri kimia, kertas jeung produksi selulosa, industri pangan sarta piping cai laut. rentang produk urang dina 1.4462 anu bolts na mété, washers na rod threaded jsb ...
No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

f55 / s32760 / 1.4501 / 2507 hex kacangan & bolts fasteners

Bahan: Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 ...
S32760 steel baja fastener (Zeron100, EN1.4501) pinuh thread rod1

s32760 stainless steel fastener (zeron100, en1.4501) pinuh rod thread

fasteners S32760 / 1.4501 stainless steel threaded rod Zeron100 / F55 Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Jumlah Modél: S32760 / 1.4501 fasteners stainless steel threaded rod Zeron100 / F55 Standar: ANSI, ASME, DIN ketik 1: 310 steel Steel Square Kepala baud Tipe 2: 310 steel Steel Hex Nut Tipe 3: 310 steel Steel Square Washer Tipe 4: astm a479 uns s31803 U-baud Tipe 5: astm a479 uns s31803 baud Tipe 6: astm a479 uns s31803 pasagi baud Tipe 7: astm a479 uns s31803 Hex Kepala baud ...
Monel K500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

monel k500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

Spésifikasi 1.copper nickle alloy 2. Monel400 atanapi Monelk500 3. countersunk sirah screw, stop kontak cap sirah screw MonelK500 sirah stop kontak cap screw Allen baud uns n05500 Produk Range: baud, nut, washer, thread rod, buleud bar, rivets na fasteners sejen tur baku, non produk stainless steel baku. Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb Bahan: stainless steel husus: 316L, 317L. 904L, 1.4529, 724L, PH17-4. , 310S, 309S. 254SMO, 316Ti Inconel: Inconel600, Inconel718, Inconel625, Incoloy825, Inconel601 Hastelloy: HastelloyC276, Hastelloy C4, Hastelloy B2, Hastelloy B3, Hastelloy ...
No.51-Full threaded hex baud, nut, washers. A193 GR B8C, B8T, B8M

supplier hardware a320 b8m stud baud

Spésifikasi A320 B8M stud baud Oxid hideung, Hot dip galvanized, CAD-plated, Blue PTFE coated (Blue XYLANE 1014,1424), Teflon ASTM A193 wengkuan Asalna disatujuan dina 1936, spésifikasi ieu beurat garapan dina aplikasi minyak bumi sarta konstruksi kimiawi. Standar ASTM nyertakeun baja alloy jeung bahan baja bolting steel pikeun suhu luhur atawa layanan tekanan tinggi. spésifikasi ieu ngawengku fasteners dimaksudkeun pikeun pamakéan dina kapal tekanan, valves, flanges, sarta fittings. Sanajan, bahan ieu sering aya di kasar nasional pitches (UNC) thread, upami dipake dina aplikasi tradisional, threads anu dieusian 8 ...
rod thread A193 B8 B8M steel Steel na kacangan A194 Gr.8,8M

a193 b8 b8m rod baja thread steel sarta kacangan a194 gr.8,8m

Urang utamana nyadiakeun ASTM A193 GR. B8, B8M, B8T, B8T stud bolts na ASTM A194 GR. 8, 8M, 8T, 8C hex beurat kacangan. produk urang geus loba dipaké dina minyak & rékayasa gas, rékayasa petro-kimia, stasiun kakuatan, rékayasa lepas pantai, rékayasa nuklir, mesin beurat, jangkung jsb ...
No.15-Nitronic 50 XM-19 Hex baud DIN931 UNS S20910

nitronic 50 xm-19 hex baud din931 uns s20910

Spésifikasi xm19 / s20910 hex baud din931 m36 1.material: xm19 / s20910 2.Finish: nikel 3.ISO9001 xm19 / s20910 hex baud din931 m36 1. xm19 / s20910 bolts stud 2.Size: M4-M100 (1 / 4-4 inci) 3.Standard: ANSI, DIN, ASME, ASTM 4.Material: inconel, S32750, S32760, S31803,904L, Incoloy 925, ASTM A453- 660A , Inconel 625, Hastelly C-22, Monel 400, Monel K-500, Nimonic 80A, Zr 702, Zr 705, 254SMO, jsb Packing: Cocog jeung exporting XM-19 steel Steel, a kacida fabricable, kacida weldable, nitrogén strengthened , stainless steel austenitic, nyadiakeun dua kalieun kakuatan ngahasilkeun tipe stainless steel 316 sarta lalawanan jeung sarimbag korosi pikeun ngetik 316. Malah sanggeus ekstrim ngabentuk, XM-19 steel Steel ...
No.13-Cina jualan supplier 904L, 1.4529, 254SMO bolts DIN931

jualan supplier china 904l, 1.4529, 254smo bolts din931

Spésifikasi 904L 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S S32760 Nickle alloy tambaga, duplex stainless steel 2205, duplex stainless steel 2507 alloy904L Allen baud Ukuran avesta 904Lhex jam bolts nut jeung washers informasi Umum kami kadali kualitas QA / QC Perkenalan: Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every QC departemén hambalan baris ngarekam, sapertos ...
bolts No.12-hex ISO4014 satengah thread A193 B8, B8M, B8T, B8C SS fastener

bolts hex iso4014 satengah thread a193 b8, b8m, b8t, b8c ss fastener

Urang utamana nyadiakeun ASTM A193 GR. B8, B8M, B8T, B8C hex bolts, stud bolts, bolts Allen, sarta ASTM A194 GR. 8, 8M, 8T, 8C hex beurat kacangan produk kami geus loba dipaké dina rékayasa minyak & gas, rékayasa petro-kimia, stasiun kakuatan, rékayasa lepas pantai, rékayasa nuklir, mesin beurat, jangkung jeung sajabana Rincian Gancang Tempat of Origin: Jiangsu, Cina ( daratan) Brand Nami: Jumlah QFC, HPF Modél: 1 / 2 "-4" Standar: ANSI ASTM A193: B8, B8M, B8T, B8C stud bolts ASTM A194: 8, 8M, 8T, 8C kacangan ...
No.11-Adat fastener 316 stainless steel DIN931 hex baud ku harga alus

fastener custom 316 stainless steel din931 hex baud ku harga alus

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu Cina Ngaran Brand: QFC, HPF hex baud Modél Jumlah: hex baud Standar: T & Y DIN931 ngaran hex baud Produk: fastener Adat 316 steel baja DIN931 hex baud ku alus Bahan harga: baja karbon, baja alloy, steel Ukuran baja: M5-M64 Per sarat customer urang HS Code: 7318159090 perlakuan Surface: Userboxtop, ZincPlated, oksida hideung, HDG, DAC, GOEMET kembangan istilah: FOB / CIF / CFR / CNF / EXW / DDU / DDP / PayPal pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, MoneyGram, jsb thread: unc, unf, métrik thread bijil: Kauntungan ISO9001: Hiji-eureun purchasing; kualitas High; ...
NO.48-309S 1.4833 310S 1.4845 stainless steel al6xn stud baud M20 N0.48

309s 1.4833 310s 1.4845 stainless steel al6xn stud baud

Inpo umum kami kadali kualitas QA / QC Perkenalan: Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku motong dimension, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item wincikan ukuranana pangiriman 3.Before, lengkep laporan inspeksi produk rengse baris hadir. 4. Gigireun ukuranana, urang bakal parios ...
No.95-SS304, 316L, 317L SS410 kenop baud sareng babak nut, fasteners non-standar

ss304, 316l, 317l, ss410 kenop baud sareng babak nut, fasteners non-standar

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
No.73-SS 310s baud na nut

china screw na nut ss310s

310S / 310 stainless steel cap struktur hex screw asme B18.2.1, hex beurat nut asme B18.2.2 steel baja 310 / 310S ASTM A 240, A 276, A 312 UNS S31000 / UNS S31008 DIN 1.4845 / DIN1.4841 steel baja 310 / 310S mangrupa panas austenitic tahan Galunggung jeung lalawanan alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik ngaliwatan 2000ºF. Na tinggi kromium tur nikel eusi nyadiakeun résistansi korosi comparable, résistansi punjul mun oksidasi jeung ingetan tina fraksi gedé kakuatan suhu kamar batan alloy austenitic umum kawas Tipe 304. Steel 310 ...
No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

ss 316 316l sirah stainless steel hex bolts & kacangan

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF Modél: OEM Standar: ANSI Nami: A193 B8T, SS321 / AISI 316 / 316L steel Steel Stud Bolts & kacangan. Bahan: stud baud astm ngaran a193 b8 Produk: Astm ANSI B8m B8 stainless steel aisi304 pinuh thread stud baud Kelas: stainless steel b8 b8m stud baud astm kacangan a193 galvanized perlakuan Surface: astm tensile High bolts a193 b7 stud finish: Astm A193 B7 A194 2H stud Bolts jeung kacangan Ukuran: hex baud na nut astm a193 gr b7 stud astm a194 gr 2h kacangan sarta bolts Warna: aSTM a193 b8 steel ...