56 baja No.2205-duplex, S32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw na fasteners

2205 baja duplex, s32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw

Kecap konci stainless steel nut & baud Standar DIN / ANSI / JIS / ISO / GB Modél Jumlah Numutkeun paménta customer Bahan steel baja, duplex baja, nikel alloy, Monel, Hastelloy, alloy titanium jsb Surface Treatment Blacking, polishing, anodize, plating Chrome, séng plating, plating nikel, Pewarnaan paking pakét ékspor Standar, jas keur sagala jinis angkutan, atawa sakumaha diperlukeun. Spésifikasi gambar atanapi nurutkeun syarat customer Pangiriman 1.Construction:Underground piping, pangiriman cai Hot jsb 2.Machining: bearing leungeun baju, Accessroy jsb 3.Electric: Tabung Gas jeung transmisi Cai jsb 4.Wind Power: Anti statik pipah jsb gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF, QFC Modél: M10, M13, M16, M19, M22, M24, ...
No.74-steel baja 316 ASTM A193 B8M stud baud nut baud

steel baja 316 astm a193 b8m stud baud nut / baud

ASTM A193 B8M stud baud Asalna disatujuan dina 1936, spésifikasi ieu beurat garapan dina aplikasi minyak bumi sarta konstruksi kimiawi. Standar ASTM nyertakeun baja alloy jeung bahan baja bolting steel pikeun suhu luhur atawa layanan tekanan tinggi. spésifikasi ieu ngawengku fasteners dimaksudkeun pikeun pamakéan dina kapal tekanan, valves, flanges, sarta fittings. Sanajan, bahan ieu sering aya di kasar nasional pitches (UNC) thread, upami dipake dina aplikasi tradisional, threads anu dieusian 8 threads per inci (TPI) pikeun diaméter luhureun hiji inci. Di handap ieu kasimpulan dasar ...
No.100 Profesional A-286 alloy baud pikeun wholesales

profésional a453 660 alloy baud pikeun wholesales

Spésifikasi 1.Special Galunggung Fastener A453 660 Hex Bolts 2.guaranteed kualitas 3.competitive prive 4.fast pangiriman 5.ISO 9001: jéntré Produk 2008 2. Bahan Perkenalan A453 660 (A286 / UNS S66286), Galunggung A286 mangrupa 2.1 beusi-nikel-kromium The ciri tina A453 660: kakuatan High na fabrikasi unggulan notched kakuatan beubeulahan High Good korosi tesistance Rincian Gancang Tempat of Origin: Jiangsu Cina ( daratan) Brand Nami: HPF, QFC Ukuran: M4-M100 (1 / 4-4 inci) Panjang: 6mm-500mm bijil: ISO 9001: 2008 Standar: GB, ISO, DIN, BS, ANSI jsb kelas: 4.8-12.9 , A2-70, A4-80 jsb Inspection: Akte en 10204 3.1 Galunggung baja: titanium, Monel, Hastelloy jsb transportasi: Samudra pengiriman barang atawa transportasi hawa Packing: ...
harga No.16-Low pipa steel Steel u baud A2, A4

harga low pipa stainless steel u baud a2, a4

Produk harga & dagang jasa parusahaan Rincian Service kami 1.Factory ngahususkeun dina fasteners pikeun 15 taun, urang sorangan pabrik 1 na 5 pabrik migawé bareng kalayan perlengkapan canggih tur pagawe ogé dilatih, leuwih 10 staf profésional di tim dagang, urang bisa nyadiakeun Anjeun harga kalapa na jasa alus teuing. 2.One ngeureunkeun beuli Urang kudu 50,000 jinis fasteners pikeun konsumén urang, ku standar DIN, ISO, GB, JIS, ASME na ANSI, ngarojong non-baku, gambar custom. pangiriman 3.Timely Urang gaduh saham kacukupan keur nasabah urang, ku rojongan ti 3000square gudang méter. 4.Small mesen ditarima Urang nampa kuantitas urutan leutik saméméh kerjasama formal ...
bolts No.12-hex ISO4014 satengah thread A193 B8, B8M, B8T, B8C SS fastener

bolts hex iso4014 satengah thread a193 b8, b8m, b8t, b8c ss fastener

Urang utamana nyadiakeun ASTM A193 GR. B8, B8M, B8T, B8C hex bolts, stud bolts, bolts Allen, sarta ASTM A194 GR. 8, 8M, 8T, 8C hex beurat kacangan produk kami geus loba dipaké dina rékayasa minyak & gas, rékayasa petro-kimia, stasiun kakuatan, rékayasa lepas pantai, rékayasa nuklir, mesin beurat, jangkung jeung sajabana Rincian Gancang Tempat of Origin: Jiangsu, Cina ( daratan) Brand Nami: Jumlah QFC, HPF Modél: 1 / 2 "-4" Standar: ANSI ASTM A193: B8, B8M, B8T, B8C stud bolts ASTM A194: 8, 8M, 8T, 8C kacangan ...
No.11-Adat fastener 316 stainless steel DIN931 hex baud ku harga alus

fastener custom 316 stainless steel din931 hex baud ku harga alus

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu Cina Ngaran Brand: QFC, HPF hex baud Modél Jumlah: hex baud Standar: T & Y DIN931 ngaran hex baud Produk: fastener Adat 316 steel baja DIN931 hex baud ku alus Bahan harga: baja karbon, baja alloy, steel Ukuran baja: M5-M64 Per sarat customer urang HS Code: 7318159090 perlakuan Surface: Userboxtop, ZincPlated, oksida hideung, HDG, DAC, GOEMET kembangan istilah: FOB / CIF / CFR / CNF / EXW / DDU / DDP / PayPal pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, MoneyGram, jsb thread: unc, unf, métrik thread bijil: Kauntungan ISO9001: Hiji-eureun purchasing; kualitas High; ...
NO.49-DIN931 présipitasi Hardening AISI 630 (17-4PH) steel Steel Hex baud

din931 présipitasi hardening aisi 630 (17-4ph) stainless steel hex baud

Pedaran produk ngabandingkeun lambar Pikeun steel baja bahan (kimia komposisi) Rincian Gancang Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ngaran Brand: HPF, QFC Standar: DIN ngaran produk: DIN931Precipitation Hardening AISI 630 (17-4PH) Hex baud Bahan: AISI 630 (17-4PH) Taliwang: 15-30 poé Trade istilah: FOB, CFR, pamayaran CIF: TT, LC, loading port: port Shanghai, Cina Surface: caang Ukuran: M1.6-M72 bijil: ISO, SGS, BV Packing: karton ...
NO.48-309S 1.4833 310S 1.4845 stainless steel al6xn stud baud M20 N0.48

309s 1.4833 310s 1.4845 stainless steel al6xn stud baud

Inpo umum kami kadali kualitas QA / QC Perkenalan: Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku motong dimension, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item wincikan ukuranana pangiriman 3.Before, lengkep laporan inspeksi produk rengse baris hadir. 4. Gigireun ukuranana, urang bakal parios ...
No.95-SS304, 316L, 317L SS410 kenop baud sareng babak nut, fasteners non-standar

ss304, 316l, 317l, ss410 kenop baud sareng babak nut, fasteners non-standar

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
No.99-Supply 904L bolts stainless steel mun Minyak & Gas

suplai 904l bolts stainless steel kana minyak & gas

screws 904l na bolts / uns n08904 stud baud 1.4539 u baud infomation Umum kami kadali kualitas QA / QC Perkenalan: Sadaya pemesanan kami bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos. Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan 2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku motong dimension, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item wincikan ukuranana pangiriman 3.Before, lengkep laporan inspeksi of ...
No.46-Panon screw baud sareng nut stainless steel

panon screw baud sareng nut stainless steel

Pedaran produk Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Modél Jumlah: 580 Standar: JIS Warna: Sliver Bahan: baja 304,316 steel Surface perlakuan: listrik galvanized, dip panas galvanized, timer warna, konéng galvanized ngaran Produk: baud panon na Ukuran nut: M3-M64 Tipe: panon baud DIN580 nut panon DIN582 panon screw ...
No.44-steel Steel 304 T Tipe baud

baja 304 steel tipe t baud

1.Size: M3-M52 2.Length: 5-650mm 3.Grade: SUS304, SUS316, A2-70, A4-70 komposisi kimia lianna Produk pengiriman barang jeung bungkusan Sampel Biasana ku suweng, DHL, UPS, TNT, Fedex.Bulk urutan: Biasana ku laut. Pangiriman Dina 7 poé keur Sampel atawa handap PCS 100, 30-45 poé keur kuantitas badag. Jaminan Genep bulan waktu jaminan pikeun Unit Tracker ti pabrik cuti tanggal pangiriman, kaasup nu asesoris. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, Jumlah QFC Modél: DIN261 DIN787, DIN186 Standar: DIN261, DIN787, DIN186 Produk ngaran: steel Steel A2 Square Kepala T Blot Full thread Self Warna Bahan: steel Steel rentang ukuran: M2-M64 Warna: ...
NO.38-904L 1.4539 UNS N08904 Panon baud, bolts ngaropéa pikeun klep assemblying

904l / 1.4539 / uns n08904 panon baud, bolts ngaropéa pikeun klep assemblying

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
No.3-DIN3570 SS 316 U ngawangun baud

din3570 ss 316 u baud ngawangun

Pedaran produk ngabandingkeun lambar Pikeun steel baja bahan (kimia komposisi) Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Jumlah Modél: ZR 3570 Standar: DIN ngaran produk: U ngawangun baud Bahan: SS 316 Pangiriman: 5-15 poé istilah Trade: FOB, CFR, pamayaran CIF: TT, LC, loading port: port Shanghai, Cina Surface: caang Ukuran: M8 - M33 bijil: ISO, SGS, BV Packing: karton ...
No.22-Adat CNC panggilingan steel bola baja sirah baud na fastener

custom cnc panggilingan steel bola baja sirah baud na fastener

Pedaran produk Gancang Rincian Tempat of Origin: (Daratan) Brand Ngaran Jiangsu, Cina: Jumlah OEM Modél: Standar WJ-180104-4: Din, ASTM / ANSI, JIS, en, ISO, AS, GB Bahan :: stainless steel, baja bolts ngaran produk :: baja Ball bijil :: ISO, ROHS, SGS finish: séng plated / Hideung Ukuran :: M2-M8 Kepala Tipe :: Ball Kepala kelas :: 4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Standar :: ANSI, DIN, JIS, BS, IFI Aplikasi :: Connection, Fastening Sampel :: sadia ...
No.29-SS 304 Hex sirah flange baud sareng kualitas High

ss 304 sirah hex flange baud sareng kualitas luhur

1.Grade: 4.8-12.9 A2-70 A4-80 2.Size: M5-M20 3.Standard: DIN6921 4. Finish: séng-plated, Hideung, polos, HDG 5.Material: stainless steel 304,316,317L, 310,410,2205,2507, S32760,904L, 1.4529 6.Packing: ékspor packing Standar atanapi Numutkeun waktos sarat 7.Delivery customer urang: produk nu biasa nyaeta ngeunaan 3-20days, custom produk bakal nurutkeun sarat husus. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Jumlah Modél: M5-M20 Standar: DIN Bahan: stainless steel Surface perlakuan: polos, nikel Kelas: A2-70, A4-80 waktos Pangiriman: 3 -20Adays Konci: flange baud ...
NO.28-Impor fastener ti Cina steel baja SS 304 SS316 HEX baud

a2-70 stainless steel sirah hex screw baud din 933

Pedaran produk A2-70 Hex Kepala screw baud DIN 933 Layanan kami Salaku produsén profésional & ngalaman, urang geus bisa nyadiakeun handap jasa: leyuran 1.Provide nurutkeun pamundut konsumén '. 2.Promise sangkan tawaran pikeun inquiries customer urang dina dinten 1 workong. 3.Promise kana respon ka konsumén 'patalékan & syarat dina 1 gawe beurang. 4.We bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah QFC, HPF Modél: screw baud Standar: GB5783 & 5782 DIN933 & 931 ANSI / ASME B18.2.1, DIN 933 ...
310S .317L fasteners stainless steel sadayana bolts thread hex 724L / 725LN

310s .317l fasteners stainless steel sadayana thread hex bolts 724l / 725ln

310S .317L fasteners stainless steel sadayana bolts thread hex 724L / 725LN Fasteners: Hex baud, Stud baud, Threaded baud, U-baud, Square baud, kenop baud, héksagonal Kepala baud: baud; Hex stop kontak Kepala baud; sirah baud pasagi; T-baud; Babak Kepala baud; ékspansi baud; Nut Washer: Hex screw; Hex Kepala screw; Cap screw; Hex Cap screw; Rod: Self ngetok screw; Sagi genep stop kontak Siapkeun screw; Bola screw; Jack screw héksagonal Nut; Nut kuadrat; nut Wing; Nut datar; Konci Nut; Satengah Nut; Pinuh Nut Userboxtop Washer; buleud Washer; Spring Washer; Square Washer; Sipit Washer Bahan: A320 L7, L7M, B8, B8M, ...
No.25-Incoloy a286 hex bolts 1.4980 a286 fasteners gh2132 fixings mesin hardware screw stainless steel

béntang custom kualitas luhur baud hex stainless steel

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jingsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HDF Jumlah Modél: OEM Standar: Adat ngaran Produk: kualitas High béntang custom baja hex steel Ukuran baud: M2.5-M56 ,; 2 # -2 ", 1" - 6.6, Priangan. mun tungtutan Panjang anjeun: 10-200mm Bahan: Karbon Steel, steel baja, Galunggung baja, Kuningan, Al, jsb Kelas: Kelas 4.8, 5.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9 atanapi Numutkeun tungtutan anjeun tipe Kepala: Hex, alun, buleud, Hex flange, Datar, T-sirah, Triangular, jsb Thread: M, UNC, UNF tipe beuheung: Hex, Square, Triangular, kawung, Knurled, jsb Girang tipe: Phil, Slotted, Hex stop kontak, ka Equipment Produk: Test Machine2: advantage10 kami taun pangalaman dina alloy fastenersWith husus leuwih taun pangalaman 10 specializing di fasteners alloy ...
Pabrik-Supply-baud-Washer-SS-baud

suplai pabrik baud washer ss baud

HPF Bolts Produsén, suppliers & Washers eksportir di Jiangsu, misi china.Our nyaeta nyadiakeun éta bolts tina pilihan anjeun pikeun standar kualitas pangluhurna sarta dina pangiriman panggancangna mungkin, sadaya kalawan harga anu bakal tetep waragad anjeun ka handap ka minimum mutlak. produk urang Bulan includesNickel 200 / 201, Monel 400 / K500, Inconel 600 / 601 / 625 / 800 / 800H / 800HT / 825, Hastelloy B2 / B3 / C22 / C276, Galunggung 20, titanium, duplex, Super duplex, SMO, 904L & steel Steel, Galunggung Steel, SteelBolts Karbon jsb polah Produk kami salaku sistem gabung mékanis diandelkeun, nyadiakeun anchorages beban-dikabaran tinggi pikeun sagala rupa desain logam ...