No.102-alloy625 bolts screw W.Nr 2.4856

alloy625 bolts screw w.nr 2.4856

inconel 625 fasteners kakuatan High, alus teuing fabricability stop kontak screw, hex baud, rod thread, nut hex, washer, jsb produsén kalungguhan pondok waktos Galunggung 625 boga tingkat luhur umuran jeung crevice korosi lalawanan ka klorida média kacemar, kayaning cai laut, nétral uyah na brines. Galunggung 625 dipaké dina ngolah kimia, aerospace jeung laut rékayasa minyak & gas, parabot kontrol polusi jeung réaktor nuklir. Sipat Inconel 625 Spesifikasi komposisi Inconel 625 Kimia Inconel 625 Mechanical: (nilai minimum dina 20 ° C) Naon anu ciri tina Inconel 625? ngabdi-beubeulahan tinggi kakuatan Oksidasi tahan ka 1800 ° ...
No.61-Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 screw

alloy 400 uns n04400 en 2.4360 monel 400 screw

Spésifikasi Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 screw 1. Ajakan & Profesional Tanggapan. 2. Kalapa & kredibel Harga. 3. Quality tinggi & Pangiriman Fast. 4. Ngaropéa Service - (dihasilkeun nurutkeun gambar customer urang atawa sampel). rékaman urutan parsial produk nu patali pikeun rujukan Monel 400 fastener screw Anjeun diékspor ka Uni Émirat Arab. Monel 400 sirah sagi genep bolts c / w kacangan diékspor ka Kerea bubuka singket tina bahan Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 A. Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 Ihtisar Monel 400 ...
screws cap sirah stop kontak No.88-Hastelloy C-276 (2.4819) din912

screws cap sirah stop kontak hastelloy c-276 (2.4819) din912

Bahan Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex 304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541 316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438 254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654 AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462 duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760 Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375 Alloy59 UNS N06059 2.4605 Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602 UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610 GH2132 ...
56 baja No.2205-duplex, S32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw na fasteners

2205 baja duplex, s32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw

Kecap konci stainless steel nut & baud Standar DIN / ANSI / JIS / ISO / GB Modél Jumlah Numutkeun paménta customer Bahan steel baja, duplex baja, nikel alloy, Monel, Hastelloy, alloy titanium jsb Surface Treatment Blacking, polishing, anodize, plating Chrome, séng plating, plating nikel, Pewarnaan paking pakét ékspor Standar, jas keur sagala jinis angkutan, atawa sakumaha diperlukeun. Spésifikasi gambar atanapi nurutkeun syarat customer Pangiriman 1.Construction:Underground piping, pangiriman cai Hot jsb 2.Machining: bearing leungeun baju, Accessroy jsb 3.Electric: Tabung Gas jeung transmisi Cai jsb 4.Wind Power: Anti statik pipah jsb gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF, QFC Modél: M10, M13, M16, M19, M22, M24, ...
No.73-SS 310s baud na nut

china screw na nut ss310s

310S / 310 stainless steel cap struktur hex screw asme B18.2.1, hex beurat nut asme B18.2.2 steel baja 310 / 310S ASTM A 240, A 276, A 312 UNS S31000 / UNS S31008 DIN 1.4845 / DIN1.4841 steel baja 310 / 310S mangrupa panas austenitic tahan Galunggung jeung lalawanan alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik ngaliwatan 2000ºF. Na tinggi kromium tur nikel eusi nyadiakeun résistansi korosi comparable, résistansi punjul mun oksidasi jeung ingetan tina fraksi gedé kakuatan suhu kamar batan alloy austenitic umum kawas Tipe 304. Steel 310 ...
No.46-Panon screw baud sareng nut stainless steel

panon screw baud sareng nut stainless steel

Pedaran produk Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Modél Jumlah: 580 Standar: JIS Warna: Sliver Bahan: baja 304,316 steel Surface perlakuan: listrik galvanized, dip panas galvanized, timer warna, konéng galvanized ngaran Produk: baud panon na Ukuran nut: M3-M64 Tipe: panon baud DIN580 nut panon DIN582 panon screw ...
No.36-316 stainless steel screws sirah tipe T

316 stainless steel screws sirah tipe t

Pedaran produk Urang nyadiakeun sambungan convienent-kakuatan tinggi. Installs mana sapanjang T-slot profil urang jeung rotates kana posisi. Aplikasi pikeun nyambungkeun propil rectangularly mun propil sejenna. Fitur 1) T-baud tiasa install mana sapanjang profil urang T-slot na swivel kana posisi. 2) sambungan-kakuatan High. 3) Timer aligning di T-slot. 4) megatkeun jaket anodized tina profil dina, mastikeun hiji, sambungan conductive listrik aman. Informasi jéntré sahiji produk 1.high kualitas, harga kalapa sarta pangiriman 2.OEM ajakan ieu tampi rupa 3.various bisa minuhan customers'requirements 4.to nanggungkeun ka kantor asuransi kualitas garis produksi ...
Screws No.68-SS904L na Fasteners

screws ss904l na fasteners

Pedaran produk ngabandingkeun lambar Pikeun steel baja bahan (kimia komposisi) produk Kaunggulan 1. Geulis Beungeut caang tina stainless steel tiasa ngajaga 10-20 taun. 2.DURABLE steel baja mangrupakeun jenis bahan sturdy kalawan alus pasipatan anti corrosive tur anti karat 3.NO polusi steel baja henteu ngaleupaskeun zat toksik, éta bener lingkungan sarta nontoxic. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC.HPF Standar: No Standar ngaran Produk: SS904L Screws Bahan: SS904L Pangiriman: 5-15 poé istilah Trade: FOB, CFR, CIF pamayaran: TT, LC, loading port: FOB Shanghai / Ningbo ...
NO.28-Impor fastener ti Cina steel baja SS 304 SS316 HEX baud

a2-70 stainless steel sirah hex screw baud din 933

Pedaran produk A2-70 Hex Kepala screw baud DIN 933 Layanan kami Salaku produsén profésional & ngalaman, urang geus bisa nyadiakeun handap jasa: leyuran 1.Provide nurutkeun pamundut konsumén '. 2.Promise sangkan tawaran pikeun inquiries customer urang dina dinten 1 workong. 3.Promise kana respon ka konsumén 'patalékan & syarat dina 1 gawe beurang. 4.We bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah QFC, HPF Modél: screw baud Standar: GB5783 & 5782 DIN933 & 931 ANSI / ASME B18.2.1, DIN 933 ...
No.23-Produsén ss screws cap sirah stop kontak 304 316

produsén ss screws cap sirah stop kontak 304 316

Pedaran produk Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah QFC HPF Modél: TLS-07 Standar: ASME, ANSI, DIN, ISO, warna BS: biru jeung pérak MOQ: bahan 500pcs: Produsén ss 304 316 stop kontak screws sirah cap Aplikasi: Produsén ss 304 316 ngaran screws sirah stop kontak cap Produk: Produsén ss 304 316 ukuranana screws sirah stop kontak cap: M6 Paket: kantong plastik jeung kertas karton atawa dumasar kana konsumén menta Standar atanapi Nonstandard: Standarrd sertipikat: ISO9001: 2008 washer: datar / cinyusu ...
No.102-alloy625 bolts screw W.Nr 2.4856

china produsén fastener custom knurling kuningan screw

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HDF Modél: ch-kuningan screw-005 Standar: ISO sertifikasi: ISO / TS16949: 2009 pamayaran istilah: 30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna Bahan: Kuningan, Aluminium, Steel, steel baja, jsb. Ukuran: M2-M36 atawa non-standar saperti perlakuan pamundut & desain Surface: Séng plating, Anodization, plating nikel, jsb. Kelas: 4.8,6.8,8.8,10.9,12.9, A2-70, A4-80 Tolerances: ± 0.01mm Packing: pakét ékspor Standar, karton, Kayu Usuk atawa salaku kontrol Quality sarat: defects 0, 100% inspeksi saméméh Service paking: Sadaya nu jasa / kualitas layanan High / Saatos jasa Pedaran Produk Kilang kitu kami: Prosés produksi: Tim & Ku Palanggan layanan kami Orde anjeun waktu pangiriman pas waktuna: • Kami nempatkeun urutan anjeun kana jadwal produksi urang, mastikeun Anjeun ...
No.13-Cina jualan supplier 904L, 1.4529, 254SMO bolts DIN931

310s uns s31008 stainless steel daptar bolts screw supplier Cina fastener

Steel baja 310S mangrupa panas alloy tahan austenitic kalawan lalawanan alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik ngaliwatan 2000ºF. Na tinggi kromium tur nikel eusi nyadiakeun résistansi korosi comparable, résistansi punjul mun oksidasi jeung ingetan tina fraksi gedé kakuatan suhu kamar batan alloy austenitic umum kawas Tipe 304. Steel 310 mindeng dipaké dina suhu cryogenic, kalawan kateguhan alus teuing pikeun -450 ° F, sarta perméabilitas magnét low. Rincian Gancang: Standar: ASTM, DIN, GB Dimensi: ngaropéa Kelas: 300 Series Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand ...
No.21-sagi genep stop kontak Cap screws na fasteners

ss 310 astm f593 fasteners, a193 b8t hex sirah cap screw, bolts ss310

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Jumlah Modél: DIN933 Standar: DIN SS 316 steel Steel pipah: ASTM 304 310 stainless steel pipe 310l stainless steel bolts: ASTM 304 310 stainless steel pipe ASTM Seamless steel Steel pipa / lambar : SS 316 steel Steel pipah SS 310 pipe stainless steel / harga tube: SS 316 steel Steel pipah / ASTM 304 310 baja pipe steel Feature kami: 1. Baku: DIN / ISO / BS / AS menta 2. M6-M100 OR AS gambar 3. urutan Leutik katampa 4. Ngagiling test certifecate bisa disadiakeun 5. Bahan: SS316L, SS316Ti, SS317, SS317LN, AISI309, AISI314, AISI310S, AISI904L, S31803, ...
904l steel Steel Hex stop kontak Cap screw

904l baja hex steel stop kontak cap screw

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: HPF Standar: BS, BS2470 Kelas: 8.8 / 10.9 / 12.9 Bahan: Karbon Steel / Galunggung Steel / steel Steel Surface: Séng Plated / Hideung Oksida / Dacromet / warna Self MOQ: 300 kgs Pangiriman: 25-30days sanggeus konfirmasi urutan Packing: PCplus dipak (15-25kgs) / S Gambar Produk: FAQ: 1. Dupi Urang A Factory Atawa A Company Trading? Kami hiji produks pabrik jeung exporting pipe sarta pipa komponén, fasteners, flange jsb pikeun leuwih 20 taun jeung produk urang geus ngarasakeun popularitas hébat leuwih kalimah. Urang ogé meta salaku gudang & distributor ngaliwatan jaringan kami ...
SS304 SS316 SS321 steel Steel sagi genep stop kontak Pan Kepala Mesin screw

ss304 ss316 ss321 stainless steel sagi genep stop kontak pan mesin sirah screw

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Standar: Din, DIN, ASME, ASNI, ISO Bahan: stainless steel: A2-70, A2-80, A4-70, A4-80 bijil: ISO9001: 2008, SGS, RoHS Nami: SS304 SS316 steel Steel sagi genep stop kontak Pan Kepala Mesin screw kelas: A2-70, A2-80, A4-70, A4-80 Pedaran Produk: 1. Sertifikasi: ISO, ROHS, SGS 2. Sadia Standar: Din, ANSI, ASTM, JIS, BSW 3. Kakuatan: Kelas 4.8, Kelas 8.8, Grade10.9, Grade12.9 A2-70, A4-70, A4-80 4. Pagawean: Konéng, bulao, séng bodas plated, Galvanized, HDG, kromat, Dacromet 5. bahan sadia: baja Karbon, baja stainelss SS304, A2, steel baja SS314, A4. 6. Ukuran: M2-M100, Panjang: 5-300mm, Moq: 500pcs, Port: Shenzhen, Shanghai 7. Sadia Packing: tas Plastik + Chipboard Cartons + lapis Usuk jeung Beubeur & Film ...
304 steel Steel screw Pikeun Sale

304 stainless steel screw pikeun diobral

Kami organisasi noteworthy aktipitas nyadiakeun rentang kualitas luhur tina 304 steel Steel screw. Screws gana ieu téh diolah kalayan bantuan mesin kontemporer & logam kelas optimum sakumaha per standar kualitas. Kisaran lengkep HPF screw geus dipariksa ku ahli kualitas urang dina parameter tina kualitas pikeun ngajamin kualitas na. Urang masihan anjeun sakabeh lingkup grubs SS dina dimensi béda pikeun nyugemakeun pelanggan urang, aranjeunna bisa avail grubs SS ieu ti kami dina ongkos pasar. Kami maturan lega ...
Baja Panas Résistansi SS screw Manufacturers High Quality steel baja Thread Rod

baja tahan panas ss pabrik screw kualitas luhur rod thread stainless steel

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Bahan: 904L UNS N08904 DIN1.4539 Z2NCDU Kepala tipe: sirah hex, buleud sirah, sirah kuadrat, sirah stop kontak Dina stock: 904l kacangan ti M6 mun M20 Warna: bodas panjangna: ti 8mm mun Pedaran produk 3meter: steels HPF anu dipikawanoh pikeun produk kualitas maranéhna lamun datang ka produk baja. Ieu téh mangrupa supplier sahiji kualitas pisan luhur steel Steel héksagonal Kepala screw. Steel Steel héksagonal Kepala screw nu umumna diwangun ku stainless steel téh tina hambalan béda. The sasmita nangtukeun kualitas sahiji ...
Cina Produsén SS Interférensi screw

china produsén gangguan ss screw

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: Jumlah HPF Modél: OEM Standar: Adat ngaran Produk: Cina produsén ss gangguan screw Bahan: Galunggung Steel, Karbon Steel, Kuningan, Galunggung Aluminium, steel Steel MOQ: 500kgs bijil: ISO 9001: 2008 Brand: HPF finish: HDG, Z / P, BLACK Ukuran: 2-3 / 4 "M2-M20, Priangan jeung tungtutan Panjang anjeun:. 20-300mm Kelas: Kelas 4.8, 5.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9 atanapi Numutkeun tungtutan anjeun Thread: M, UNC, UNF parameter Téknis: Biomédis Produk: ...
Incoloy-825-ss-fasteners-w.nr-2.4858-alloy-825

incoloy 825 en 2.4858 stainless steel baud screw fastener inconel718 en2.4668

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF Modél: Incoloy 825 baud screw fastener Standar: DIN Bahan: Galunggung Steel Incoloy 825. Inconel718 Tipe: baud screw fastener Kelas: 4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 jsb Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Panjang: 10 - 500 Warna: Silvery finish: Bersih kecap Key: Incoloy 825. Inconel718. baud screw ngaran fastener Produk: Incoloy 825 en 2.4858 baud screw fastener Inconel718 EN2.4668 ...
Steel Stee304 Clinching screw / sagi genep Kepala baud SS 304 Truss Kepala baud

steel stee304 clinching screw / sagi genep sirah baud ss 304 truss sirah baud

Info dasar: Modél NO: Salaku Tipe sarat anjeun: Datar Kepala, sagi genep Kepala Connection: Hinged Bolts Standar: Din, GB, ANSI, BSW, JIS, GOST Panas Treatment: Numutkeun Syarat anjeun Paket Angkutan: 25 --- 30kgs / karton , 35 --- 50cartons / Usuk Asal: Jiangsu, Cina (Daratan) Bahan: steel Steel alur: Numutkeun Syarat anjeun Kepala Style: Numutkeun Syarat anjeun kelas: Numutkeun Syarat anjeun dagang: Winrock spésifikasi: SGS, ISO 9001 Kalawan leuwih taun pangalaman 15 dina produksi jeung exporting screws kuku korsi, bolts mété, rod, rivets, sarta fastener lianna. Simkuring geus kaliwat ISO9001 na SGS sertipikat nu kantos diékspor ka Argentina, Uni Émirat Arab, ...