No.57-ngaropéa Super duplex 2205 (F51) steel Steel Square Lempeng Washer Fastener

ngaropéa super duplex s32205 (f60) stainless steel plat pasagi washer / fastener

Tips: Produk bisa ngaropéa nurutkeun gambar anjeun! Ngabandingkeun lambar Pikeun steel baja bahan (kimia komposisi) Rincian Gancang Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Modél Jumlah: HPF WASHER Standar: ngaropéa ngaran Produk: Square Lempeng Washer / Fastener / konci Washer Bahan: Super duplex S32205 (F60) steel Steel Diménsi: Atur, nurutkeun gambar Pangiriman anjeun: 5-15 poé istilah Trade: FOB, CFR, CIF pamayaran: TT, LC Loading port: port Shanghai, Cina bijil: ISO, SGS, BV Packing: Cartons + kasus lapis, atawa nurutkeun syarat customer urang Sampel: sadia, 3-5 poé sanggeus narima ...
No.81-F55 Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod S32760

f55 / zeron100 fasteners stainless steel rod threaded pinuh s32760

S32760 / Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod ASTM F55 EN1.4501 ...
No.77 duplex 2205 S32205 fasteners stainless steel DIN975 DIN976 threaded rod F51

duplex2205 / s32205 fasteners stainless steel din975 / din976 threaded rod f51

Duplex2205 / S32205 fasteners stainless steel DIN975 / DIN976 threaded rod F51 1.4462 (duplex 2205) Pedaran The austenitic 1.4462 baja husus nembongkeun lalawanan korosi umuran alus. wewengkon utama aplikasi (gumantung kaayaan spésifik pamakean) mangrupakeun industri kimia, kertas jeung produksi selulosa, industri pangan sarta piping cai laut. rentang produk urang dina 1.4462 anu bolts na mété, washers na rod threaded jsb ...
S32760 steel baja fastener (Zeron100, EN1.4501) pinuh thread rod1

s32760 stainless steel fastener (zeron100, en1.4501) pinuh rod thread

fasteners S32760 / 1.4501 stainless steel threaded rod Zeron100 / F55 Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Jumlah Modél: S32760 / 1.4501 fasteners stainless steel threaded rod Zeron100 / F55 Standar: ANSI, ASME, DIN ketik 1: 310 steel Steel Square Kepala baud Tipe 2: 310 steel Steel Hex Nut Tipe 3: 310 steel Steel Square Washer Tipe 4: astm a479 uns s31803 U-baud Tipe 5: astm a479 uns s31803 baud Tipe 6: astm a479 uns s31803 pasagi baud Tipe 7: astm a479 uns s31803 Hex Kepala baud ...
56 baja No.2205-duplex, S32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw na fasteners

2205 baja duplex, s32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw

Kecap konci stainless steel nut & baud Standar DIN / ANSI / JIS / ISO / GB Modél Jumlah Numutkeun paménta customer Bahan steel baja, duplex baja, nikel alloy, Monel, Hastelloy, alloy titanium jsb Surface Treatment Blacking, polishing, anodize, plating Chrome, séng plating, plating nikel, Pewarnaan paking pakét ékspor Standar, jas keur sagala jinis angkutan, atawa sakumaha diperlukeun. Spésifikasi gambar atanapi nurutkeun syarat customer Pangiriman 1.Construction:Underground piping, pangiriman cai Hot jsb 2.Machining: bearing leungeun baju, Accessroy jsb 3.Electric: Tabung Gas jeung transmisi Cai jsb 4.Wind Power: Anti statik pipah jsb gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF, QFC Modél: M10, M13, M16, M19, M22, M24, ...
No.11-Adat fastener 316 stainless steel DIN931 hex baud ku harga alus

fastener custom 316 stainless steel din931 hex baud ku harga alus

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu Cina Ngaran Brand: QFC, HPF hex baud Modél Jumlah: hex baud Standar: T & Y DIN931 ngaran hex baud Produk: fastener Adat 316 steel baja DIN931 hex baud ku alus Bahan harga: baja karbon, baja alloy, steel Ukuran baja: M5-M64 Per sarat customer urang HS Code: 7318159090 perlakuan Surface: Userboxtop, ZincPlated, oksida hideung, HDG, DAC, GOEMET kembangan istilah: FOB / CIF / CFR / CNF / EXW / DDU / DDP / PayPal pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, MoneyGram, jsb thread: unc, unf, métrik thread bijil: Kauntungan ISO9001: Hiji-eureun purchasing; kualitas High; ...
No.67-High Quality Oem Lathe Mesin steel Steel Fasteners Made Of Cnc Machining

fasteners kualitas luhur mesin oem lathe stainless steel dijieunna tina machining cnc

Produk Pintonan Rincian Gancang CNC Machining atanapi Henteu: CNC Machining Tipe: Broaching, pangeboran, Etching / Kimia Machining, laser Machining, panggilingan, lianna Machining Services, Rapid Prototyping, Ngaktipkeun, Sorangan Kawat nyah Bahan: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Hardened logam, logam mulia, steel Steel, Steel alloy Micro Machining atanapi Henteu: Micro Machining Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Jumlah Modél: Otomatis Lathe Machining Bagian-2-53 Brand Nami: QFC, HPF Nami: precision tinggi anodized cnc mesin bagian aluminium Bahan: aluminium kuningan baja parunggu Tolerence: treatment + -0.005 Surface: Polandia debur sandblasting anodizing laser diaméterna: ukuranana ngaropéa ...
Duplex 2205 / F55 / 1.4501 / S32760 fasteners stainless steel hex beurat nut M20

duplex 2205 / f55 / 1.4501 / s32760 fasteners stainless steel nut hex beurat m20

Pedaran produk kacangan hex beurat dina duplex jeung Super duplex steel steels S31803 S32750 S32760 F51 F55 duplex jeung Super duplex, Incoloy, Inconel, hastelloy, monel screw, baud, nut, washer, rod thread atanapi fasteners custom lianna salaku print. 1. Baku: DIN / ISO / BS / AS menta 2. M6-M54 OR AS urutan gambar 3.small katampa 4.mill test certifecate bisa disadiakeun 5. Pakét: bisi triplek atawa kotak kai atawa sakumaha diperlukeun Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Jumlah Modél: DIN934 Standar: DIN duplex s32205 baud screws: s32760 bolts kacangan ...
No.22-Adat CNC panggilingan steel bola baja sirah baud na fastener

custom cnc panggilingan steel bola baja sirah baud na fastener

Pedaran produk Gancang Rincian Tempat of Origin: (Daratan) Brand Ngaran Jiangsu, Cina: Jumlah OEM Modél: Standar WJ-180104-4: Din, ASTM / ANSI, JIS, en, ISO, AS, GB Bahan :: stainless steel, baja bolts ngaran produk :: baja Ball bijil :: ISO, ROHS, SGS finish: séng plated / Hideung Ukuran :: M2-M8 Kepala Tipe :: Ball Kepala kelas :: 4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Standar :: ANSI, DIN, JIS, BS, IFI Aplikasi :: Connection, Fastening Sampel :: sadia ...
No.27-AISI Sae 347 fastener stainless steel

aisi Sae 347 fastener stainless steel

Spésifikasi of steel baja baud baud Processing Technic Naha anjeun milih kami? 1) produk kami anu kualitasna alus sarta harga pangalusna. 2) Simkuring gaduh pangalaman dina garis ieu 15years. 3) Simkuring gaduh tim profésional sarta pabrik. 4) Ieu pohara penting pikeun parusahaan keur jujur ​​dina prosés dagang na jadi do kami. 5) produk kami téh diékspor ka nagara sakuliah dunya. Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: QFC, HPF Modél Jumlah: ngaropéa Standar: Din, baku sarta ngaropéa non baku ngaran Produk: stainless steel ...
310S .317L fasteners stainless steel sadayana bolts thread hex 724L / 725LN

310s .317l fasteners stainless steel sadayana thread hex bolts 724l / 725ln

310S .317L fasteners stainless steel sadayana bolts thread hex 724L / 725LN Fasteners: Hex baud, Stud baud, Threaded baud, U-baud, Square baud, kenop baud, héksagonal Kepala baud: baud; Hex stop kontak Kepala baud; sirah baud pasagi; T-baud; Babak Kepala baud; ékspansi baud; Nut Washer: Hex screw; Hex Kepala screw; Cap screw; Hex Cap screw; Rod: Self ngetok screw; Sagi genep stop kontak Siapkeun screw; Bola screw; Jack screw héksagonal Nut; Nut kuadrat; nut Wing; Nut datar; Konci Nut; Satengah Nut; Pinuh Nut Userboxtop Washer; buleud Washer; Spring Washer; Square Washer; Sipit Washer Bahan: A320 L7, L7M, B8, B8M, ...
No.109-S31254 A193 B8MLCuN kacangan hex beurat

gh2132 / a286 fasteners stainless steel hex beurat kacangan m6-m64

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Ngaran Brand: Jumlah Modél HDF: DIN6330 beurat Hex Nut Standar: DIN Bahan: Galunggung Steel GH2132 / A286 Tipe: beurat Hex kacangan Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect Ukuran : M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Warna: Silvery finish: Bersih ngaran Produk: GH2132 / A286 fasteners stainless steel beurat Tinjauan Hex kacangan Kilang kitu: Naha milih kami? 1. produsén profésional pikeun baud, screw, nut, washer, threaded rod, jangkar, PEM fasteners, cnc lathe bagian machined, patempatan lathe otomatis, panggilingan bagian mesin jeung sajabana 2. leuwih ti 6 taun ...
No.51-Full threaded hex baud, nut, washers. A193 GR B8C, B8T, B8M

310s / 1.4845 husus fasteners stainless steel hex baud nut washer m24 * 80mm

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HDF Jumlah Modél: DIN931 / DIN933 / DIN934 / DIN125 baud nut washer Standar: DIN Bahan: steel Steel 310S / 1.4845 Ukuran: M24 * 80mm Warna: Silvery Tipe: Hex Scews keyword: stainless steel fasteners.1.4845 nut baud washer. 310S ngaran Produk: 310S / 1.4845 husus fasteners baja nut hex baud steel washer kami Kaunggulan 1): Kilang kitu harga 2): Dina laju pangiriman waktos mnt 99% 3): Kalolobaan urang téh Inggris diomongkeun, urang bisa komunikasi kalawan bébas. 4): Simkuring gaduh ngarancang urang sorangan, Téknik, mariksa kualitas, logistik departemén nu tiasa ngadamel sagala kedah anjeun dina hiji layanan naga. alat-alat produksi: Kalawan rupa ...
No.105-nikel Cooper monel400 baud pasagi fastener uns n04400

konstan 321.347. Épolusi Téknik Nuklir. Tos nyésa nyumbankeun acan

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Tiongkok (Daratan) Brand Nami: HDF Modél Jumlah: DIN127 spring washer Standar: DIN Bahan: steel Steel 321.347. 316Ti. 317L.724L.725LN Tipe: DIN127 spring washers Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Warna: Silvery finish: Aplikasi Beresih: Industri ngaran Produk: 321.347. 316Ti. 317L.724L.725LN baja spring steel washers Rincian: tunggang dina jilid unfathomable kaahlian industri, urang anu ngalamar hiji rentang alus teuing tina Fastener 321.347. 316Ti. 317L.724L.725LN steel Steel DIN127 Spring Washers. Keur hiji organisasi kualitas-berorientasi kami assure klien kami nu Fastener 321.347 ieu. 316Ti. 317L.724L.725LN steel Steel DIN127 Spring Washers nu pangalusna di ...
No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

ss309 / ss310 / ss321 / ss316ti / ss317l bolts stainless steel kacangan washers fasteners

Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah Zb Modél: OEM Standar: DIN screw baud: fasteners na kacangan minifix fastener: thru baud fastener thru baud fastener: SS316 / SS316L / SS410 / SS317LN 1.4529 / 904L : cinyusu klip fastenings / klip logam fasteners ss410 ss309 ss321: fasteners na din912 kacangan: steel baja snap fastener m12x1.5 baud: fastener serrated huntu washer baud nut: nut baud nyieun nut harga mesin stud: baud kimiawi a4 70 baud: m22x1.5 baud Feature kami: 1. Baku: DIN / ISO / BS / AS menta 2. M6-M100 OR AS gambar 3. urutan Leutik katampa 4. Ngagiling test certifecate bisa disadiakeun 5. Bahan: SS316L, SS316Ti, SS317, SS317LN, AISI309, AISI314, AISI310S, AISI904L, ...
No.26-Oem High Precision Standar SS Fasteners

baja fastener steel 316l / 317l washer datar 321 / 347 china suppliers

Simkuring keur aya di maturan rentang kualitas luhur Washer Datar anu digunakeun pikeun nyadiakeun tekanan spring nalika dikomprés. Hal ieu disadiakeun di skor ti spésifikasi pikeun minuhan kabutuhan variatif ti klien urang. produk ditawarkeun ieu dijieun ku professional urang kalawan precision tinggi ngagunakeun bahan baku kualitas finest jeung téhnologi nu pangahirna. Saacanna dispatching pangiriman ti tungtung urang, nu produk disadiakeun keur dites kana rupa parameter pikeun mastikeun flawlessness na. Rincian Gancang: Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HDF Modél: DIN125 datar washer ...
No.13-Cina jualan supplier 904L, 1.4529, 254SMO bolts DIN931

310s uns s31008 stainless steel daptar bolts screw supplier Cina fastener

Steel baja 310S mangrupa panas alloy tahan austenitic kalawan lalawanan alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik ngaliwatan 2000ºF. Na tinggi kromium tur nikel eusi nyadiakeun résistansi korosi comparable, résistansi punjul mun oksidasi jeung ingetan tina fraksi gedé kakuatan suhu kamar batan alloy austenitic umum kawas Tipe 304. Steel 310 mindeng dipaké dina suhu cryogenic, kalawan kateguhan alus teuing pikeun -450 ° F, sarta perméabilitas magnét low. Rincian Gancang: Standar: ASTM, DIN, GB Dimensi: ngaropéa Kelas: 300 Series Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand ...
Incoloy-825-ss-fasteners-w.nr-2.4858-alloy-825

incoloy 825 en 2.4858 stainless steel baud screw fastener inconel718 en2.4668

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: Jumlah HPF Modél: Incoloy 825 baud screw fastener Standar: DIN Bahan: Galunggung Steel Incoloy 825. Inconel718 Tipe: baud screw fastener Kelas: 4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 jsb Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3" Panjang: 10 - 500 Warna: Silvery finish: Bersih kecap Key: Incoloy 825. Inconel718. baud screw ngaran fastener Produk: Incoloy 825 en 2.4858 baud screw fastener Inconel718 EN2.4668 ...
bolts Galunggung 20 na kacangan steel baja fastener uns n08020

bolts alloy 20 na kacangan steel baja fastener uns n08020

Gancang Rincian Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF Jumlah Modél: DIN933 Standar: DIN Bahan: bahan alloy20 ngaran séjén: uns n08020 thread pitch: pitch 4 baku: DIN933 ketebalan sirah: 24.58mm mun 25.42mm meuntas datar: 58.3mm mun ukuran 60mm: M39X180 nyirian: HPF alloy20 thread panjangna: 66mm Spesifikasi alloy20 hex baud bolts industri alloy20 nut baud washer uns n08020 baud 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S Galunggung 20 boga daya tahan korosi luar biasa di lingkung asam sulfat, sarta dipaké dina sauntuyan aplikasi ngalibetkeun asam ieu. Lianna ...
SS310S stud, nut jeung washer

ss310 / ss310s astm f593 fastener, bolts stainless steel, kacangan sarta washers

Ukuran: 3 / 8 "-1", M10-M30 Standar: Salaku teken Kelas: SUS 310 Sarua Kelas: UNS S31000 Prosés: Polishing + Machining + Rolling finish: Self Warna Packing: kotak karton (Max 25kg), pallets kai atawa acccording mun sarat ngahasilkeun Kamampuh customer urang: 10 ton / bulan Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP pamayaran Istilah: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb Market: Jepang, Italy , India, UAE, Malaysia, Taiwan Website: Bahan kami: SS304L, SS316L, SS321, SS347, SS310S, SS317L, SS410, duplex S31803, S32750, S32760; 904L, Inconel 625, Inconel 718, Incoloy 825, Garapan Monel 400 kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener husus, prosés utama panas ngajalin. Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa ...