Winrock

taper gasket elastis

imah » Screws Fastener » taper gasket elastis

Taper elastis Gasket
ukuran:
1/4"-4", M5-M64
standar: DIN6796
bahan: stainless steel, Super duplex, nikel Galunggung, Suhu High Galunggung
kelas: SUS 631
Kelas sarua: UNS S17700, 17-7PH. 1.4568
prosés: Lathe, Punch
finish: self Warna
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 10 ton / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Japan, Italia, India, UAE, Malaysia, Taiwan

website:


Bahan kami: SS304, SS316,SS316Ti,SS317L,SS321,SS347,SS310,SS410,F44,F51,F53,A286,XM-19,SMO254,904L,SS630,SS631,UNS N06600, N06601, N06625, N08011,N08825,N09925,UNS N10276, Monel 400
Garapan kami: Leuwih ti 8 taun machining pangalaman pikeun bahan husus, nya éta pelopor dina widang fastener husus Cina
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

Kauntungannana:


1. Pangalaman: leuwih ti 10 sajarah taun manufaktur;
2. Harga: kualitas alus teuing, harga nu lumrah, pangiriman ajakan, layanan satisfying.
3. kontrol Quanlity: buruh bakal mariksa sanggeus prosés sorangan, 100% inspeksi pikeun sakabéh diménsi saméméh nganteurkeun barang;
4. urutan Leutik katampa;
5. packing: kotak karton atawa hal beusi atawa gumantung kana sasuai ka nu Anjeun;
6. Pangiriman: 15 poé sanggeus confirming urutan, nurutkeun sasuai ka nu Anjeun sarta kuantitas produksina:
7. Pamayaran:% deposit TT 30 sateuacanna, 70% Balance Sateuacan kapal ping ment 100% LC dina tetempoan
8. Saatos jasa diobral: Upami aya teu minuhan sarat, urang nyandak tanggungjawab pinuh pikeun eta
9. Sampel haratis
10. Urang geus loba taun pangalaman teknis, urang keur aya dina hardware salila sababaraha taun, urang geus di ngungudag konstan kamajuan continous.

Naha Pilih urang:


Pangalaman euyeub:
Simkuring geus kalibet dina alus elastis gasket karét latex pikeun 10 taun. parusahaan urang tadi reputasi alus jeung konsumén ti Amérika, Eropa, Amerika Utara, jeung Jepang, india jeung sajabana Urang ogé boga tim alus keur diobral jeung kontrol kualitas.
Alus jasa:
Urang bakal ngabales ka anjeun dina waktu jam 24. Urang rancang non-standar bagian jeung gasket karét latex elastis alus nurutkeun gambar Anjeun. Urang nyadiakeun sampurna pre-diobral sarta sanggeus layanan diobral.
Harga low:
Anjeun bakal manggihan eta low kami dibanderol, alus elastis latex gasket karét kaasup pengiriman barang anu bakal langkung mirah ti pesaing kami total biaya on Ngaran brand sarua, kualitas sarua bagian, shipped kana panto anjeun!
Kualitas sampurna:
latex elastis karét gasket alus urang kudu control kualitas ketat ti ngahasilkeun pikeun pangiriman. parusahaan urang tadi rojongan téhnologi kuat, 80% tina kolega kami téh master atanapi gelar sarjana muda. Kami geus dibudidayakan grup manajer anu akrab jeung kualitas produk, alus elastis karét latex gasket alus dina konsep modern manajemén.

, , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!