Winrock

Ti6Al4V Gr.5 titanium fastener ti hlmet din ISO asme

imah » produk » Ti6Al4V Gr.5 titanium fastener ti hlmet din ISO asme

Ti6Al4V Gr.5 titanium fastener ti hlmet din ISO asme

Overviews produk
HLMET teh supplier profésional global titanium, ZIRCONIUM, kromium, molybdenum, tungsten, NIOBIUM, tantalum, nikel, COBLAT AND logam lianna.

Titanium ngabogaan luster logam jeung aya malleable. dénsitas nu mangrupa 4.5 g / cm3. titik lebur 1660 ± 10 ° C. Golak titik 3287 ° C. Valénsi + 2, + 3 na + 4. Énergi ionisasi anu 6.82 EV. Fitur utama titanium nu dénsitas low, kakuatan mékanis tinggi, sarta ngolah gampang. The plasticity of titanium utamana gumantung kana purity. The purer titanium, nu gede plasticity nu. Cai mibanda daya tahan korosi alus sarta henteu kapangaruhan ku atmosfir sarta seawater. Dina suhu normal, éta moal corroded ku 7% atawa kirang asam hidroklorat, 5% atawa kirang asam sulfat, asam nitrat, aqua regia atawa éncér solusi alkali; ngan asam hidroflorat, asam hidroklorat kentel, ngumpul asam sulfat, jsb tiasa meta dina eta.
Titanium mangrupa unsur alloying penting dina steels jeung alloy. Dénsitas titanium nyaeta 4.506-4.516g / cc (20 ° C) nu leuwih luhur batan aluminium sarta leuwih handap beusi, tambaga jeung nikel. Tapi kabiasaan téh di luhureun logam. [8] lebur titik 1668 ± 4 ° C, panas laten fusi 3.7-5.0 kcal / g atom, titik golak 3260 ± 20 ° C, panas laten tina vaporization 102.5-112.5 kcal / g atom, hawa 4350 kritis ° C, kritis atmospheres tekanan 1130. Titanium boga konduktivitas termal tur listrik goréng jeung anu kurang atawa rada handap ti stainless steel. Titanium boga superconductivity, sarta suhu kritis superconducting of titanium murni nyaéta 0.38-0.4K. Di 25 ° C, kapasitas panas titanium nyaeta 0.126 kalori / gram [9] atom · atom gelar, enthalpy 1149 kal / gram, atom éntropi 7.33 kal / gram · derajat, titanium logam mangrupa paramagnetic, perméabilitas magnét nyaéta 1.00004.
Titanium boga plasticity, sarta elongation of-purity tinggi titanium bisa ngahontal 50-60%, sarta shrinkage aréa bisa ngahontal 70-80%, tapi kakuatan shrinkage rendah (hal ieu gaya dihasilkeun nalika hargana murah). Ayana pangotor dina titanium ngabogaan pangaruh hébat kana Sifat mékanis na, utamana celah pangotor (oksigén, nitrogén, karbon) bisa greatly ningkatkeun kakuatan tina titanium tur nyata ngurangan plasticity na. Titanium salaku bahan struktural miboga sipat mékanis alus, anu kahontal ku mastikeun ngadalikeun eusi pangotor luyu tur nambahkeun elemen alloying.

Zirconium gampang absorbs hidrogén, nitrogén, jeung oksigén; zirconium ngabogaan pangirut kuat pikeun oksigén, sarta oksigén leyur dina zirconium di 1000 ° C bisa nyieun
Volume zirconium logam naek nyata. Beungeut zirconium téh gampang pikeun ngabentuk hiji pilem oksida jeung boga gloss a, jadi pintonan sarua jeung nu ti baja. lalawanan korosi, tapi leyur dina asam hidroflorat jeung aqua regia. Dina suhu luhur, éta meta kalawan unsur nonlogam kayaning tur loba elemen logam pikeun ngahasilkeun solusi padet. Zirconium boga plasticity alus sarta bisa gampang diolah jadi pelat sarta kawat. Zirconium bisa nyerep loba oksigén, hidrogén, nitrogén sarta gas séjénna lamun dipanaskeun, sarta bisa dipaké salaku bahan gudang hidrogén. Zirconium boga daya tahan korosi hadé ti titanium tur deukeut ka thorium na thorium. Zirconium na hafnium dua logam anu kimia nu sarupa jeung ko-kajadian babarengan jeung ngandung bahan radioaktif.

Kromium nyaéta logam ngagurilap bodas silvery, kromium murni nyaéta malleable, kromium ngandung pangotor téh teuas tur regas. Kapadetan 7.20g / cm3. Leyur dina leyuran alkali kuat. Kromium ngabogaan résistansi tinggi mun korosi na eta ngoxidasi lalaunan dina hawa sanajan éta dina kaayaan panas. Leyur na cai. Plated on logam bisa maénkeun peran pelindung.

Molybdenum, logam pérak-bodas, teuas tur tangguh. Kapadetan 10.2 g / cm3. Lebur titik 2610 ° C. Golak titik 5560 ° C. The valences aya + 2, + 4 na + 6 jeung harga stabil nyaéta + 6. Énergi ionisasi kahiji nyaeta 7.099 EV. Ieu teu diserang ku hawa dina suhu kamar. Taya réaksi jeung asam hidroklorat atawa asam hidroflorat.
kawat molybdenum murni dipaké dina-suhu luhur electric listrik; cadar molybdenum anu dipaké pikeun nyieun desa radio-listrik jeung alat sinar X; jeung molybdenum di steels alloy bisa ningkatkeun wates elastis, résistansi korosi, sarta ngajaga sipat magnét permanén. Molybdenum mangrupakeun salah sahiji tujuh micronutrients nu diperlukeun pikeun tumuwuh tur ngembangkeun tutuwuhan. Tanpa eta, tatangkalan moal bisa salamet. Sato jeung lauk, kawas tutuwuhan, ogé kudu molybdenum.
Wewengkon konsumsi utama molybdenum mangrupa industri beusi jeung baja. Leuwih ti 80% tina molybdenum dipaké salaku unsur aditif dina baja di nagara industri dimekarkeun, sarta ngan ngeunaan 20% tina molybdenum ieu dipaké pikeun nyieun molybdenum, superalloys jeung alloy husus, bahan kimia, jeung sajabana, sarta dikonsumsi dina minyak bumi. Kimia, industri lampu, éléktronika, sarta sababaraha widang tinggi-tech.

Tungsten mangrupakeun titik logam luhur-lebur langka nu naek karasa hawa luhur baja jeung milik grup VIB dina siklus kagenep (siklus pangpanjangna kadua) tina tabel periodik. Tungsten nyaéta logam pérak-bodas nu Sigana mah baja. Tungsten ngabogaan titik lebur tinggi, a uap low

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!