Winrock

bolts titanium disc marake kalawan cangkir jeung congcot washers

imah » produk » bolts titanium disc marake kalawan cangkir jeung congcot washers

bolts titanium disc marake kalawan cangkir jeung congcot washers

Panjelasan Produk


Titanium Disc marake bolts kalawan cangkir jeung congcot washers

rinci Gancang:
1. OEM & ODM / JIACAI Precision CNC machined bagian
2. elehan gancang di 10-30 poé dumasar kana kuantitas urutan.
3. kontrol kasabaran ka handap pikeun 0.001mm.
4. 3-4-5 sumbu CNC machining, péngkolan, panggilingan, grinding, pangeboran, ngetok, WEDM, motong laser sarta nyirian, ect.
5. logam réngsé sareng plastik CNC patempatan kalawan geometries kompléks.
6. Walon anjeun jam 8 sarta cutatan anjeun jam 24.

Ngaran Produk
Titanium Disc marake bolts kalawan cangkir jeung congcot washers
Jenis usaha
Pabrik & Produsén
sertipikat
ISO9001: 2008
palayanan
CNC panggilingan & ngarobahna , fabrikasi logam lambar, grinding, Deburring, ngetok, pangeboran, motong, knurling, laser nyirian, kawat nyah, programming Cam sarta layanan outsource

material

Steel steel: 303, 304, 304L, 316, 316L, jsb ...
Karbon Steel: 1018, 1045, 1144, 12L14, 1215 ...
Aluminium: 5052, 6061-T6, 6061-T4, 6082-T6, 6063-T6 ...
Kuningan tur Tambaga: C3602, C3604, H62, C34000
Palastik: POM, Toong, ABS, PA66, PP, PMMA jsb ...
Titanium tur leuwih ...
ngabereskeun
sandblasting, anodizing, Blackening, plating, polishing, palapis, knurling tur leuwih
pakakas
mesin CNC panggilingan, CNC mesin balik, otomatis lathe, mesin grinding, ngetok mesin, mesin pangeboran, laser nyirian mesin, mesin WEDM, mesin CMM sareng nu sanesna.
teken Format
Hambalan, STP, GIS, CAD, PDF, DWG, DXF jsb atawa sampel.
MOQ
urutan leutik geus ditarima
mariksa Alat
mikrométer, gauges thread, calipers, pin gauge, projector, CMM, altimeter sareng nu sanesna.
Control Quality
inspeksi 100%
kasabaran
+/- 0.01mm ~ +/- 0.001mm atanapi sakumaha per pangabutuh klien urang
Tamansari Roughness
Ra 0.1 ~ 3.2 atanapi sakumaha per pangabutuh klien urang
Service tambahan
assembly, logo ukiran, beungeut finish, pakét husus jsb

Kilang kitu urang
Ngeunaan HPF Precision
HPF Precision mangrupakeun salah sahiji pamingpin global dina rarancang jeung pabrik bagian machining precision custom. Urang nyadiakeun solusi machining turnkey precision custom lengkep mun rébuan konsumén di pasar beragam sakuliah dunya, kaasup médis, otomotif, laut, aerospace, pertahanan, alat presisi, Perkakas imah, éléktronika, mesin, minyak & gas, sensor sareng nu sanesna. konsumén urang geus datang ka ngandelkeun taun urang tina pangalaman jeung kaahlian.
Misi urang
Ngawula konsumén urang jeung kaayaan-of-nu-seni mesin na leyuran turnkey machining lengkep anu duanana timely sarta dina APBD ku ngajaga hiji desain, test jeung manufaktur éksténsif kamampuhan. Bisa dipikawanoh salaku hiji innovator di sawah ku investasi dituluykeun di urang urang, kamampuhan teknologi, sarta manufaktur.
Naon Urang Naha
Urang nawiskeun jasa machining precision ngaropéa tur solusi nu mantuan para nasabah minuhan tungtutan operasional ketat. Sareng staf of leuwih 200 kacida terampil, insinyur ngalaman tur pagawe kami alamat kamampuhan hébat di wewengkon machining handap:
CNC panggilingan & Ngaktipkeun
Cam Programming
Lambaran Metal fabrikasi
Grinding & Deburring
Ngetok & pangeboran
Motong & Knurling
laser nyirian
kawat nyah
Tamansari finish
Kumaha Urang Naha Éta
Kusabab 2001, urang geus gawé bareng jeung konsumén urang nyadiakeun paling mumpuni, patempatan machining awét nu tahan sanajan dilingkung harshest. Porsi basa customer sakuliah dunya, urang ngalakukeun ieu jeung:
* Leuwih 200 pinuh waktos insinyur & pagawe on staf ngaoptimalkeun efisiensi tur hemat cost
* Nguji éksténsif pikeun meunangkeun sampel jeung Jisim produksi katuhu pertama kalina
* Komprehensif di-imah kamampuhan papanggih kabeh kabutuhan customer
* Leuwih 30,000 méter pasagi tutuwuhan manufaktur
* Design Ahli tur ngembangkeun pikeun sakabéh bagian machining precision custom
* Pikeun hadé ngadalikeun kualitas sésa ngaropéa, urang geus invested substansi dina alat-alat, fasilitas, sareng latihan. Investasi kami ngaktipkeun kami pikeun nganteurkeun unggal urutan nurutkeun spésifikasi - dina waktos na di anggaran.

kualitas Inspection
- Desain pikeun Manufaktur (DFM) jeung Produksi pikeun manufaktur review teknis pikeun sakabéh proyék Anjeun.
- Kontrak jeung review urutan purchaser.
- inspeksi bahan baku asup
- Sampel jeung proses produksi inspeksi
- matuh certifications nguji relatif nurutkeun para nasabah baku.
- Final inspeksi sarta nguji laporan na certifications per syarat customer.

FAQ
Q: Naon tiasa kami ngalakukeun pikeun anjeun?

A: Anjeun bisa datang ka kami pikeun Adat CNC Machining, CNC panggilingan, CNC péngkolan, Precision CNC Machining, patempatan CNC Machined atanapi CNC Machining Bagian. Kalayan modéren equipments CNC Machining tur mesin screw otomatis tur loba equipments machining sekundér sejenna, urang tiasa ngadamel pesenan ti nepi ka jutaan bagian.
Q: Naha Anjeun kudu milih kami?

A: 1) Geus dilayanan pamingpin industri kawas Volkswagon, BMW, Cummings, IBM, Canon jeung leuwih;
2) precision Modern CNC machining kalawan machining konvensional hartina ongkos-éféktif;
3) Cukup akrab jeung machining stainless steel.
4) respon Ajakan ka anjeun dina waktu jam 8;
5) Penjualan petik keur anjeun dina 24 jam kana resi gambar atawa sampel;
6) devoted janten pasangan lila-ngajalankeun anjeun teu ngan supplier.
Q: Naon bahan bisa dipake kami?

A: Urang tiasa machining duanana Metal & Plastics bagian. Logam kaasup Aluminium, Kuningan, Tambaga, steel Steel. Kayaning AL5052, AL6061, AL7075, SUS303, SUS304, SUS316, 316L, LY12, 65Mn, Cr12, 40CrMo, AL6063, ST12.03, SS2331, AISI12L14, Y15, 45 #, Q275, Bakelite, POM, nilon, Teflon jeung acrylic tur leuwih .
Q: Kumaha pikeun meunangkeun petik jualan ti kami?

A: Mangga ngirim kami gambar bagian anjeun atanapi sampel kalawan syarat lengkep anjeun ka kami ku email atanapi fax. Lajeng urang ngatur petik keur anjeun dina jam 48. format teken tiasa 2D atanapi 3D kawas JPG, PDF, DWG, DXF, STP. Urang hormat intelektual anjeun sarta tanpa idin ditulis anjeun, kami moal nyingkab gambar Anjeun sareng inpo sejenna ka sagala pihak katilu nu lian. Upami Anjeun gaduh nda (pasatujuan Nondisclosure), ngan ngirimkeun ka kami sarta kami bakal asup tur balik ka anjeun.


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!