Winrock

titanium fasteners suppliers diobral ti6al4v gr5 titanium kabayang baud atawa hardware séjén

imah » produk » titanium fasteners suppliers diobral ti6al4v gr5 titanium kabayang baud atawa hardware séjén

No.64-kerung titanium Fastener kalawan Ngaliwatan Hole titanium alloy 6Al4V Dish Kepala Allen Key

Panjelasan Produk


titanium fasteners suppliers diobral Ti6Al4V Gr5 titanium kabayang baud atawa hardware séjén

fasteners titanium sok geus pernyataan pamungkas kinerja sarta status. Dina ampir satengah beurat baja marengan kakuatan tinggi sarta finish machined anu pernah bisa keyeng atanapi tarnish, éta gampang pikeun nempo naha maranéhna téh jadi lega nu dipikahoyong.

Jenis produkbaud
materialTitanium Kelas 5
Gaya sirah Hex Kepala
thread diaméternaM16
panjang150mm
thread Panjang150mm
thread pitch2.0

spésifikasi


M3-M30 Panjang: 6mm-300mm

bahan:

Titanium GR5 (Ti-6AL-4V),

standar:

DIN912, DIN933, DIN84, DIN85, DIN963, DIN7991, DIN6912, DIN931, ISO7380, Non-Standar (nurutkeun customer)

ciri


lalawanan korosi unik, satengah beurat bolts baja, kakuatan tinggi, kinerja tinggi jeung saterusna.

aplikasi


asesoris parabot: kapal terbang, kapal, sapedah, motor, mobil, médis, kimia, kabayang, olahraga, jangkar, pakarang, jeung sajabana

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: DIN
Baku: DIN
Ngaran produk: titanium fasteners suppliers diobral Ti6Al4V Gr5 titanium kabayang baud
Warna: Polishing, Anodizing, Hideung oksida atanapi Plating warna
perlakuan beungeut: Polishing, Anodizing, Hideung oksida atanapi Plating warna
Bahan: alloy titanium
Ukuran: M3-M30
Jenis: Hardware Pakakas
Kelas: GR5 (Ti-6AL-4V)
Panjangna :: 6mm-300mm
Téhnik: CNC Machining
Aplikasi: kapal terbang, kapal, médis, kimia,


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!