Winrock

titanium cnc emas mesin sapedah baud

imah » produk » Non-Standar Fastener » titanium cnc emas mesin sapedah baud

No.40-titanium Emas CNC Mesin sapédah baud

spésifikasi


itanium screw baud washer nut stud pin:
screw baud washer nut stud pin dimension: M2 ~ M22
standard: din912/6921/6912/7991,ISO7380 etc.
kelas: Gr1 ~ Gr23

MOQ: 100PCS

bahan: CP titanium Gr2, titanium Galunggung Gr5 (Ti6AL4V) jsb

kaunggulan: beurat lampu, asam, anti korosi, non-karacunan,-hawa tiis tenacity, magnetism pisan low, perlakuan anodic jsb

screws hex titanium bolts

screws titanium bolts

titanium bubuka ringkes


Kauntungannana titanium: Kauntungan 1.chemistry ---- punjul korosi resistance.2.mechanical kaunggulan ---- strength.3physics tinggi ciri ---- lightweight

Pasipatan fisik dasar titanium (dibandingkeun bahan sejenna)


logamtitaniumaluminiumtambagabeusisteel
titik lebur (.C) 1668 660 1083 1530 1420
gravitasi husus 4.51 2.70 8.90 7.86 8.03
modulus ngora urang (MPa) 10.85 * 103 7.05 * 103 10.99 * 103 19.60 * 103 20.32 * 103
konduktivitas listrik (rasio% kana tambaga) 3.1 64 100 18 2.4
konduktivitas termal

(Cal / cm2 / Detik /.C / cm)

0.041 0.487 0.920 0.145 0.039
koefisien ékspansi linier (/.C) 8.4 * 10-6 23 * 10-6 17 * 10-6 16.5 * 10-6 16.8 * 10-6

kaunggulan parusahaan


1.we bisa ngolah nurutkeun sampel customer urang (produk sructure gambar)

2.we bisa nyadiakeun sampel ka nasabah.

3.quality sertifikasi of screws titanium: SGS, ISO9001: 2008.

alat-alat 4.inspection of screws titanium: sclerometer, teu karasa

tester, caliper, torsion méteran, maot gage.

fasilitas produksi 5.advanced: punch, nyah, mesin rolling,

grinding permukaan, lathe, CNC lathes, ujung coét luar, motong

mesin, mesin pangeboran.

screws 6.our tiasa warni ngaliwatan prosés anodize.

Komposisi kimia screws titanium


Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: Ieu nepi ka klien nu
port: Shanghai, ningbo
istilah port: FOB, CIF
pasar: Amerika, Eropa, Timur Tengah, Jepang, Korea Selatan
pamayaran: L / C, T / T, rugbi barat
Dimensi: Ieu nepi ka klien nu
Kelas: titanium, titanium alloy
Téhnik: ngajalin; digulung; CNC
Aplikasi: industri, bedah, olahraga item
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Ti Kandungan (%): 90% ~ 99%


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!